A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Foietaj cu branza si masline

Postat de: ianculubita in Aperitive / Garnituri

Foietajul taiat in patrate cu forma, in mijloc pui o maslina, in alte patrate pui un cubulet de cascaval, aduni colturile si strangi sa nu se desfaca la copt; pui aceste pachetele in tava cu...Citeste continuarea

Fursecuri cu nutella si dulceata de...

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Untul il punem intr-un bol la topit,pe baie de aburi,dar nu il infierbantati,doar il topiti si il luati de pe baie de aburi. mixati ouale cu zaharul,pe care il puneti treptat. incorporam si...Citeste continuarea

Floricele pentru mama

Postat de: esmerandra in Torturi

Se amesteca toate ingredientele si se pune aluatul intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Se coace la 190° pentru 30 minute. Am decorat cu frisca. Citeste continuarea

File de cod alb Alaska

Postat de: nico15 in Peste

Fileurile se taie in doua sau in trei in functie de marimea lui, dupa care  introducem bucatile de peste in lapte in care am adaugat, sare, piper si praf de rosii uscate la soare, lasam 10...Citeste continuarea

Ficat de porc împăturit

Postat de: alice_ciobanu in Ficat

Ficatul de porc după ce l-am curăţat, spălat...l-am ţinut câteva ore în lapte dulce. Apoi l-am tăiat în bucăţi potrivite pe care le-am aruncat în ulei încins...Citeste continuarea

Fasole frecata cu inele de ceapa si...

Postat de: Anamaria7 in Mancaruri de legume

Fasolea muiata se pune la fiert cu sare si o ceapa taiata in sferturi. Schimbam apa in timp ce fierbe punand mereu apa clocotita in locul celei vechi. Cand a fiert, o separam de legume si o pasam....Citeste continuarea

Friptura de porc cu ananas si cascaval

Postat de: carla27carla in Porc

Carnea se feliaza si se bate cu ciocanul de carne.Se presara cu condiment pentru porc kotany si se lasa la frigider 0 jumatate de ora.Se scoate si se prajeste pe gratar sau in tigaia grill.Intr-o...Citeste continuarea

Fast food acasa

Postat de: aziz in Pui

  Taiem pieptul de pui fasii de grosimea unui deget,dam prin lapte apoi prin faina amestecata cu pesmet ,sare ,piper,pudra de usturoi . Punem in tigaia cu ulei incins, intoarcem sa se...Citeste continuarea

Ficatei de pui in vin

Postat de: ela in Ficat

Spalam ficateii si ii punem in lapte cel putin 30minute,apoi ii scoatem intr-o sita si ii lasam sa se scurga si ii stergem cu un prosop de hartie. Taiem ceapa rondele si o punem la calit in...Citeste continuarea

Ficatei in sos de rosii

Postat de: sufletista in Ficat

 se spala si se curata ficateii si se pun la fiert in laptele cu sare si foaia de dafin se curata ceapa si se toaca marunt se curata usturoiul si se piseaza se caleste ceapa putin se...Citeste continuarea

Foi de pandispan cu crema de...

Postat de: gaby_d in Prajituri

Foi: Am separat albusurile de galbenusuri. Am batut spuma albusurile cu sarea  adaugand apoi zaharul treptat, in ploaie,mixand pana la topirea cristalelor. Galbenusurile le-am...Citeste continuarea

Fougasse

Postat de: divainbucatarie in Piine

Punem drojdia intr-un pahar si o acoperim cu 2 degete de apa calduta. O lasam cateva minute sa se dizolve. Intre timp amestecam faina cu 3 g sare, restul de apa si ulei de masline. Adaugam...Citeste continuarea

Fish&Chips dietetici

Postat de: Furnicuti in Peste

Mai intai curatam cartofii si ii taiem cat de cat in stilul "chips" :) Ii asezam intr-o tava in care am pus hartie de copt, ii stropim cu 2 linguri ulei de masline si ii dam la cuptorul...Citeste continuarea

Friptura de porc cu sos

Postat de: mamaieelena in Porc

Carnea se spala si se portioneaza dupa preferinta, se tamponeaza cu hartie prosop si se pune in uleiul incins pe foc la prajit intr-o cratita cu capac. Se va praji pe toate partile si apoi se...Citeste continuarea

Ficatei a la sor'mea

Postat de: mitinita in Ficat

  Se spala bine ficatul. Ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt. Se puie uleiul intr-o tava si se adauga ficatul,ceapa si usturoiul. Se presara si rozmarinul uscat. Se...Citeste continuarea

Fasole facaluita

Postat de: nilguin in Mancaruri de post

Fasolea, curăţată, se pune la înmuiat în apa rece cu câteva linguri de sare. După ce s-a înmuiat se spală şi se pune la fiert. Când clocoteşte se strecoară,...Citeste continuarea

fursecuri cu budinca de vanilie

Postat de: sufletista in Dulciuri

Amestecam toate ingredientele pana obtinem o coca nelipicioasa,o lasam 30 min sa se odihneasca din coca obtinuta intindem facem cordoane care apoi le taiem la dimensiunea dorita sau facem cu...Citeste continuarea

Falafel

Postat de: Ramonica in Mancaruri de post

Am spalat nautul si l-am tinut peste noapte in apa ca se se inmoaie. A doua zi am aruncat apa, l-am clatit putin si l-am pus in robot impreuna cu ceapa, usturoiul si patrunjelul. Am adaugat si...Citeste continuarea

Friptura de porc in vin

Postat de: bitza in Porc

Carnea de porc se condimenteaza si se stropeste  si se lasa intr-un castron acoperit 1-2 ore,apoi se scoate si se pune intr-o tigaie cu putin ulei. Cand este rumenita friptura de porc se...Citeste continuarea

Frigarui de fructe glazurate

Postat de: lilik in Dulciuri

Taiem fructele cubulete si le punem pe frigarui in ce ordine dorim pana umplem batul. Punem ciocolata la topit cu frisca si o lasam sa se racoreasca putin apoi punem peste frigarui. Putem da...Citeste continuarea

Friptura de miel

Postat de: cec in Oaie

Din usturoi, sare, piper si ierburi se face un mujdei cu 3 linguri de ulei, cu care se unge fiecare bucata de carne, se pun bucatile de miel in tava si se toarna vinul si apa. Se acopera cu...Citeste continuarea

Frappe

Postat de: lilik in Cafea

Punem in blender inghetata si deasupra turnam cafeaua,laptele,zaharul,crema de cafea si gheata. Mixam 2 minute,dupa care punem in pahare,decoram cu ciocolata rasa si servim. Citeste continuarea

Frigărui de pui la grătar

Postat de: AlexJ in Pui

În primul rând pregătim cele necesare: se taie pieptul de pui în felii și apoi in cuburi, nu foarte mari. La fel se face și cu ardeii și kaiserul. Ceapa se taie...Citeste continuarea

Fasole bătută

Postat de: gratziela in Aperitive / Garnituri

Este bine să-ţi faci meniul de cu seară pentru a doua zi atunci când vrei să faci fasolea. Seara, înainte de culcare, curăţă fasolea de impurităţi, spal-o în 2-3 ape...Citeste continuarea

Ficat de porc la gratar

Postat de: MotanLaOale in Ficat

Ficatul se spala si se portioneaza felii potrivite. Un pic mai groase ca sa ramana suculente. Gratarul se incinge si se unge cu ulei. Se pune ficatul pe gratar si se intoarce de cateva ori...Citeste continuarea

Figurine de ciocolata

Postat de: carmenvlad in Dulciuri

Se fierbe la foc mic apa cu zaharul  pana cand avem consistenta unui sirop (dupa ce a inceput sa fiarba mai tinem 5 minute pe foc). Se opreste focul, se lasa putin sa se racoreasca si se...Citeste continuarea

Foi de napolitana cu ciocolata

Postat de: ela in Prajituri

Biscuiti ii rupem bucati mai mici si ii macinam in robotul de bucatarie,apoi ii amestecam cu nuca macinata. Zaharul,cacaoa si laptele le amestecam bine si le punem la foc mic pana se topeste...Citeste continuarea

Floricele din bomboane sugus

Postat de: mihaelab in Dulciuri

Bomboanele le-am taiat in 4 dupa care le-am pus intr-un ceolofan si am intins bine. Am intins multe " foite" dupa care dintr-o foita am facut un con pe care l-am rasucit pe o...Citeste continuarea

Foietaj rasucit

Postat de: bucatarimcudiana in Aperitive / Garnituri

foaia de foietaj se dezgheata, se unge cu un strat subtire de ketchup, se presara salamul taiat cubulete si cascavalul ras foaia se pliaza pe jumatate, se preseaza bine si pe latime se taie...Citeste continuarea

File de cod cu sos de patrunjel

Postat de: postavaru in Peste

Pestele se spala si se pune la fiert impreuna cu untul, laptele, apa si condimentele. Se aduce la punctul de fierbere apoi se da focul mic si se acopera. Lasam sa fiarba 10-15 minute. Scoatem...Citeste continuarea

Fasole batuta

Postat de: sufletista in Mancaruri de legume

Fasolea se pune de cu seara intr-un castron cu apa. Se spala. Se pune fasolea la fiert cu morcovul,pastarnacul,foaia de dafin si sarea. Cand a fiert fasolea se scoate pastarnacul si foaia de...Citeste continuarea

Friptura de miel

Postat de: nico15 in Oaie

 Se va prepara marinada din ingredientele mentionate. Se va tine carnea in aceasta marinada peste noapte, dupa aceea ne apucam de pregatirea carnii pentru friptura de miel la cuptor....Citeste continuarea

Friptura Mix cu sos de legume

Postat de: Anamaria7 in Mancaruri cu carne

Punem carnea si legumele (in afara de 1 capatana de usturoi si morcovii baby) la fiert in apa cu vegeta, sare si boabe de piper si tinem la foc mic pana ce carnea e fiarta. Cea de pui se poate...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu legume sote

Postat de: Dya in Ficat

Spalam si curatam ficateii, ii lasam intr-o sita pentru a se scurge de apa si apoi ii punem la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Intre timp, spalam si curatam legumele, le taiem cuburi...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu bacon

Postat de: Dya in Ficat

Se spala si se curata ficateii, se condimenteaza, apoi se impacheteaza in felii subtiri de slaninuta ori bacon. Pachetele formate se prind cu o scobitoare si se asaza intr-o tava unsa cu...Citeste continuarea

Friptura de pui cu cartofi si...

Postat de: pusikmea in Pui

Spalam si curatam pulpele, dupa care le taiem pe jumatate. Spalam si cartofii si ii taiem felii. Ungem o tava cu ulei, punem cartofii pe care ii condimentam, apoi carnea condimentata si...Citeste continuarea

File de crap prajit

Postat de: ianculubita in Crap / Caras

Pestele,spalat,portionat,uscat,condimentat,se da prin faina apoi se prajeste in ulei incins dupa care se scoate pe un prosop de bucatarie pentru excesul de ulei;din capatana de usturoi se face un...Citeste continuarea

Frigarui cu pui si legume

Postat de: ianculubita in Pui

Pieptul,fara os,fara piele,spalat,uscat,taiat cubulete,se pune intr-un bol,se adauga sare,piper,cimbru,boia(totul dupa gust),zeama de lamaie,uleiul de masline,se amesteca sa intre aromele in carne...Citeste continuarea

Friptură de porc la tavă

Postat de: alice_ciobanu in Porc

Tăiem carnea în felii potrivite şi le aşezăm în tava de aragaz, sau tava specială pentru fripturi. Peste carne punem un sos din ulei, vin, roşiile tocate mărunt, usturoiul tocat...Citeste continuarea

Ficatei cu smantana si marar

Postat de: miha in Ficat

Ficateii curatati si spalati se presara cu putin busuioc, apoi se pun intr-o tigaie impreuna cu untul. Se acopera cu un capac si se inabusa cateva minute, apoi turnam vinul, saram si piperam...Citeste continuarea

French toast altfel

Postat de: aziz in Aperitive / Garnituri

Batem ouale cu sarea si piperul, adaugam laptele si oregano. Taiem rosiile in doua. Inmuiem feliile de piine in ou si le asezam in tava unsa bine cu unt. Asezam feliile de cascaval sau...Citeste continuarea

Friptură cu pachețele de cartofi,...

Postat de: Pur_si_simplu_papa_bun in Mancaruri cu carne

Într-un vas ceramic am pus ceapă și usturoi verde tocate, peste care am așezat bucățile de pulpă de porc, am presărat boia, sare, piper, oregano și rozmarin, am tunat vin și apă,...Citeste continuarea

Foi de napolitana cu crema

Postat de: lacrimioara in Prajituri

Intr-un castron punem untul cu 200 grame zahar il frecam bine si adaugam ouale, le amestecam. Separat punem restul de zahar la topit cu cateva picaturi de apa, lasam pana se topeste dupa...Citeste continuarea

Floarea soarelui - Cozonac cu mac

Postat de: Corina33 in Dulciuri

Se cerne faina, se amesteca cu zaharul pudra si cu coaja de lamaie. Se freaca galbenusurile cu praful de sare si cu untul topit si racit, apoi se toarna peste faina. Se incalzeste putin laptele,...Citeste continuarea

Fâşii de pui crocante - chicken...

Postat de: AlexJ in Aperitive / Garnituri

Preîncălziți cuptorul la 200 °. Combină primele 5 ingrediente într-un vas, amestecând cu un tel. Puneți albușurile în alt vas şi bateţile ușor...Citeste continuarea

Floricele din aluat de paine

Postat de: alldaycooking in Dulciuri

Intr-un castron mare am pus faina si am facut o depresiune in mijlocul acesteia, unde am pus drojdia. Aproximativ 150 ml apa calduta am folosit pentru a dizolva drojdia si fructoza. Am lasat...Citeste continuarea

File de salau cu crusta de piure...

Postat de: nico15 in Salau

Alegem doua bucati de file de salau mai late, pe fiecare le taiem pe jumatate, se ung cu zeama de lamaie se sareaza si pipereaza cu piper alb, dupa care pe trei dintre ele le facem rulouri si le...Citeste continuarea

Fursecuri cu malai

Postat de: sufletista in Prajituri

din ingredientele mai sus mentionate se framanta un aluat care se inveleste in folie si se lasa la rece 1 ora. se intinde o foaie si se decupeaza formele,se aseaza intr-o tava tapetata cu...Citeste continuarea

Friptura de miel

Postat de: burdulea56 in Oaie

Am optat pt o friptura simpla de miel. Am curatat bine pulpa de pielite, am spalat-o, am intepat-o din loc in loc cu cutitul si am impanat-o cu usturoi. Dupa ,,toaletare,, am asezat-o in...Citeste continuarea

Fasole scazuta cu mamaliguta

Postat de: sufletista in Mancaruri de legume

Se fierbe fasolea in apa cu sare. Se curata ceapa si se toaca marunt, se caleste un pic dupa care se adauga usturoiul curatat si pisat numai jumatate din cantitate,se lasa 1 min sa se caleasca...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]