Foietaj cu branza si masline

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2011 | 8588 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foietaj cu 2 suluri
  • 200 g masline umplute cu gogosar
  • 1 ou
  • 200 g cascaval
  • seminte de chimion
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu branza si masline:

Foietajul taiat in patrate cu forma, in mijloc pui o maslina, in alte patrate pui un cubulet de cascaval, aduni colturile si strangi sa nu se desfaca la copt; pui aceste pachetele in tava cu hartie de copt, le ungi cu ou batut, deasupra pui seminte de chimion si dai la cuptor la foc mare pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu branza si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

ionela2682 1

19.05.2011, 17:41

Tare bine arata .....

Bucataras Medi 1

24.05.2011, 07:25

si mie imi plac tare mult foietajele.................

twilight7 1

01.11.2012, 13:30

arata foarte bine!felicitari!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cornulete pufoase ( aperitiv)