Aperitiv chifle umplute cu sunca, branza si ou

de Razvan Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 19 Oct 2019 | 12298 vizualizari

 

Aceste chifle umplute cu sunca, branza si ou sunt perfecte pentru micul-dejun sau pentru a fi luate la pachet.

 

INGREDIENTE

  • 4 chifle
  • 100 g sunca de Praga
  • 50 g branza feliata
  • 4 oua
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chifle umplute cu sunca, branza si ou:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Sunca de Praga se taie cubulete, la fel si branza feliata.

Se taie partea de sus a chiflelor, formand un capac.

Se scobesc chiflele si se umplu cu sunca si branza. Se adauga cate un ou in fiecare chifla si se presara putina sare peste el. Se mai pun cateva cubulete de branza pe langa fiecare ou.

Se pun capacele la chifle si se impacheteaza in hartie de copt. Se pun intr-o tava, care se introduce la cuptor.

*Pentru ca dura prea mult coacerea, eu am desfacut pana la urma hartia de copt, iar la doua chifle le-am dat capacele jos pentru a se vedea frumos oul la prezentare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chifle umplute cu sunca, branza si ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu somon - Super rapidă și gustoasă

ieri la 09:32

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

pe 22.04 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de palanet cu aluat de casa, cu branza si sunca