A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Fursecuri

Postat de: bylaura in Prajituri

Se amesteca margarina (la temp. camerei) impreuna cu zaharul pana acesta se topeste, apoi se adaga ouale si nuca de cocos. La final se adauga faina amestecata cu praful de copt si se framanta...Citeste continuarea

Felii cu crema de castane

Postat de: deliciousflavours in Prajituri

Faina o amestecam cu bicarbonatul, iar restul ingredientelor se pun pe foc pe baie de aburi si se amesteca pana la omogenizare. Luam de pe foc, lasam putin sa se raceasca, adaugam faina si...Citeste continuarea

Friptura din pulpa de curcan cu...

Postat de: medioto59 in Curcan

Se spala carnea, se indeparteaza pielea si se lasa la scurs. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei. Intr-un bol facem urmatorul amestec:...Citeste continuarea

Frigărui asortate

Postat de: botcrina in Porc

Pregătim toate ingredientele tăindu-le rondele(cârnaţul, castraveţii, morcovii) şi cubuleţe (carnea, ceapa), apoi începem să le aranjăm pe beţişoarele de la frigărui....Citeste continuarea

Fursecuri

Postat de: alinalaura0793 in Prajituri

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat. Aluatul obtine se intinde intr-o foaie nu foarte subtire, ci potrivita. Se iau forme pt prajituri daca aveti si obtineti fursecuri in diferite...Citeste continuarea

Foietaj cu ton

Postat de: gaby_d in Aperitive / Garnituri

Decongelam foietajul la temperatura camerei. Il intindem putin pe masa de lucru infainata si portionam cu un cutit bine ascutit, in dreptunghiuri. Preincalzim cuptorul. In mijlocul...Citeste continuarea

Friptura de pui la tigaie

Postat de: rocsi_1612 in Pui

Copanelele le spalam bine ,apoi le tamponam cu un servet de bucatarie. Punem uleiul la incins intr-o tigaie. Cand incepe sa sfaraie punem copanelele si le acoperim cu un capac. Le rumenim...Citeste continuarea

Farfalle cu sos de rosii

Postat de: bitza in Farfalle

O oala se pune pe foc cu apa, sare si putin ulei; cand apa fierbe in clocot se pun pastele si se fierb ~10 minute . Ceapa se taie julienne, prazul rondele subtiri, morcovul se da pe razatoare,...Citeste continuarea

Fursecuri cu untură

Postat de: anomisana in Prajituri

Am pornit de la faptul că aveam în casă 175 gr unt şi m-am gândit să pun cantitate egale de untură. Apoi mi-am amintit că mama punea şi iaurt, aşa că am pus cantitate egală,...Citeste continuarea

Ficatei in sos

Postat de: eduard_09 in Ficat

Spalam ficatul bine, il scurgem bine de apa si il punem in lapte cu boabele de piper cca 1 ora. Punem ficatul sa fiarba in compozitia in care a stat, cand a fiert il scurgem Calim ceapa, ...Citeste continuarea

File de pangasius cu brocoli si sos...

Postat de: mimmi in Pangasius

Intr-o oala punem 1 litru de apa la fiert cu un praf de sare,cand da in clocot adaugam buchetele mici de brocoli(spalate in prealabil) pe care le lasam la fiert 10 minute. Condimentam...Citeste continuarea

Felul II cu carne din supa de pui

Postat de: alinutzika in Pui

Se razalesc morcovii pe razatoarea mare si se pun la calit in ulei. Cand sunt aproape caliti, se adauga carnea de pui fiarta si taiata fasii sau cubulete. Se condimenteaza si se lasa...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu sos de rosii

Postat de: Retetegg in Ficat

Ficateii foarte bine spalati se sterg cu un servet si se pun intr-o tigaie cu cateva linguri de ulei. Se intorc pe ambele parti pana se rumenesc putin, apoi se adauga vinul, putina sare si...Citeste continuarea

Friptura din piept de rata

Postat de: medioto59 in Rata

Spalam si apoi tamponam cu ajutorul unui prosop absorbant pieptul de rata. Il dezosam si il taiem in doua. Crestam pielea (fara a ajunge la carne) sub forma de romburi. Ungem carnea bine cu unt si...Citeste continuarea

Ficatei si pipote in sos de usturoi

Postat de: pusikmea in Ficat

Spalam si curatam ficateii si pipotele de pielite. Lasam ficateii in apa rece 15 de minute ( pentru a iesii sangele din ei ) Intre timp punem pipotele la innabusit in 2 linguri de ulei de...Citeste continuarea

Fursecuri fragede cu nuca si gem

Postat de: Criss in Prajituri

Faina se amesteca cu praful de copt, se adauga untul, zahar pudra, nuca macinata, oul, vanilia, si se formeaza o bila de aluat care se inveleste in folie alimentara si se pune in frigider...Citeste continuarea

Fursecuri Minispirale

Postat de: alice_ciobanu in Prajituri

Mai intai si mai intai frecati untul (la temperatura camerei) cu laptele fierbinte. Intr-un bol curat bateti bine ouale cu un praf de sare si cu zaharul pudra pana obtineti o crema spumoasa....Citeste continuarea

Friptura de porc la tava

Postat de: mamaieelena in Porc

Am spalat bucata de carne si am tamponat-o cu hartie de bucatarie, i-am dat cu sare si restul de mirodenii si am asezat-o in tava de cuptor alaturi de rulada de curcan. Am tinut la cuptor...Citeste continuarea

Frigarui cu branzeturi si legume

Postat de: mamaieelena in Aperitive / Garnituri

Branzeturile le-am taiat cuburi numai mozzarella a ramas intreaga deoarece dimensiunea era tocmai cea potrivita,la fel am procedat si cu legumele pe care le-am spalat si le-am taiat felii rotunde...Citeste continuarea

Friganele din cozonac

Postat de: mitinita in Dulciuri

Se bat ouale cu laptele si se inmoaie fiecare felie de cozonac. Se prajesc pana se rumenesc pe amandoua partile si se pudreaza cu zahar si se servesc cu sirop de artar.   Citeste continuarea

Fursecuri "Fulgi de zapada"

Postat de: postavaru in Prajituri

Mixam untul moale pana devine spumos iar apoi adaugam zaharul pudra si vanilia si mixam pana se incorporeaza. Amestecam faina cu amidonul si o incorporam treptat in crema de unt. Va rezulta un...Citeste continuarea

Fursecuri Degetele

Postat de: alinutza1983 in Prajituri

1. Intr-un bol incapator vom mixa bine de tot untul si zaharul pudra, pana cand va rezulta o compozitie cremoasa.Adaugam apoi faina cernuta in amestec cu praful de copt, iar ulterior punem si...Citeste continuarea

Fursecuri cu martipan si fistic

Postat de: MyFancyCake in Prajituri

Mixam untul aflat la temperatura camerei cu zaharul si cu oul. Adaugam vanilia, coaja rasa de portocala, bicarbonatul stins cu zeama de lamaie si faina. Framantam bine si mai adaugam cate o...Citeste continuarea

Foi cu miere de albine si crema de...

Postat de: diaconta in Prajituri

Ingredientele sunt pentru o tava mai mica si 4 foi sau 3 foi pe o tava mai mare. Eu am facut 3 portii, adica 9 foi, pentru doua prajituri de cate 4 foi, ramane o foaie pe care am mancat-o cu...Citeste continuarea

Fursecuri cu nuca

Postat de: panacris in Prajituri

Se framanta un aluat fraged din ingredientele de mai sus, untul topit, faina, zaharul pudra, nuca macinata, esentele si praful de copt. Se lasa aluatul obtinut la rece cca. 1 ora. Apoi se intide o...Citeste continuarea

Fursecuri aromate

Postat de: diaconta in Prajituri

Se mixeaza  crema mascarpone cu untul si zaharul .Incorporam si cele doua galbenusuri,apoi siropul de lamaie si cele doua linguri de nuca de cocos.Faina o amestecam cu putina sare si praful...Citeste continuarea

Fursecuri de Craciun

Postat de: Julie in Prajituri

Se mixeaza untul cu zaharul si galbenusurile, pana cand se obtine o pasta cremoasa. Se adauga faina, ghimbirul, apoi esenta si laptele. Aluatul obtinut se pune in folie alimentara si se lasa la...Citeste continuarea

Fursecuri catelusi

Postat de: pusikmea in Dulciuri

Mixam untul la temperatura camerei cu zaharul pana devine spuma, dupa care adaugam oul si mixam pana se omogenizeaza compozitia. Amestecam faina cu praful de copt si sarea, adaugam treptat...Citeste continuarea

Fursecuri pentru Mos Craciun

Postat de: alldaycooking in Prajituri

Untul l-am taiat bucatele mici si l-am amestecat cu faina. Am adaugat fructoza, zaharul vanilat, praful de copt si oul si am framantat cu mana un aluat elatic, dar ferm ca si consistenta. In...Citeste continuarea

Fursecuri"Bobite de cafea"

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Punem ciocolata la topit pe baie de aburi sau la microunde apoi o lasam sa se raceasca,dar nu de tot,cat sa fie putin calduta. Untul(pe care il tinem inainte la temperatura camerei)il mixam...Citeste continuarea

Foietaj cu bacon si cascaval

Postat de: alice_ciobanu in Aperitive / Garnituri

Foietajul l-am scos din congelator si l-am lasat la dezghetat la temperatura camerei, pe un prosopel. Apooi l-am desfacut frumusel si incetiosr fara a-l rupe. Salamul si baconul le-am taiat...Citeste continuarea

Floare de cais

Postat de: andreea123 in Prajituri

Blatul  se face din 6 albusuri batute spuma tare cu 6 linguri de zahar (puse treptat), cele 2 budinci amestecate cu 5 linguri de faina si 1 praf de copt. Se coace pe hartie de copt la...Citeste continuarea

Fursecuri floricele cu...

Postat de: marieta in Prajituri

din toate ingredientele se framanta un aluat care se infasoara in folie si se lasa de seara pana dimineata,apoi dimineata se taie bucati din aluat care se intind si apoi se taie cu forma de...Citeste continuarea

Fursecuri cu migdale

Postat de: Criss in Prajituri

Faina se amesteca cu praful de copt, se adauga untul si se amesteca bine pana devine nisipos, se adauga zaharul pudra, pudra de migdale si oul. Se face un aluat nelipicios dar destul de moale....Citeste continuarea

Fursecuri cu cafea

Postat de: Criss in Prajituri

 Se freaca untul moale cu zahar si sare, se adauga apoi galbenusul iar ultimele faina cu cacaoa si un pliculet de cafea ness. Se formeaza o bila din aluat, se inveleste in folie transparenta...Citeste continuarea

Fulgi de nea

Postat de: Dya in Dulciuri

Amestecam laptele praf cu fulgii de cocos, cu esentele si cu zaharul pudra, iar la final adaugam untul, scopul final fiind o compozitie omogena. Daca, compozitia obtinuta este prea moale, mai...Citeste continuarea

Friptura de ceafa de porc la cuptor

Postat de: Steel79 in Porc

Se cresteaza si condimenteaza ceafa de porc, cu piper si cimbru. Se unge cu putin ulei vasul si se aseaza ceafa de porc. Se aseaza in crestaturi masline si felii de ardei gras rosu. Se...Citeste continuarea

Ficatei in sos de vin cu mamaliguta

Postat de: Steel79 in Ficat

Ficatei se aseaza in tigaie impreuna cu putin ulei pentru a se rumenii la foc mic, separat se prepara sosul adaugand pe rand intr-un bol vinul, secretul gustului, pasta de tomate, cimbrul,...Citeste continuarea

Farfalle cu ton maruntit in conserva

Postat de: sufletista in Farfalle

Se pune intr-o oala apa cu sare si cand da in clocot adaugam pastele si le fierbem timpul indicat. Curatam ceapa, o calim in putin ulei. Adaugam sucul de rosii, tonul si lasam sa fiarba cca 5...Citeste continuarea

Fursecuri cu gem

Postat de: Ubulika in Prajituri

Se pregateste aluatul. Ouale se mixeaza cu zaharul, zaharul vanilat, esenta, romul, apoi adaugam untura, mixand bine. Urmeaza incet incet faina amestecata cu praful de copt. Se face o bila din...Citeste continuarea

Friptura combinata

Postat de: medioto59 in Porc

Batem putin cu ciocanul ceafa de porc si apoi o condimentam cu sare si piper. O asezam intr-o tava intercaland printre ea si coastele de porc. Taiem un dovlecel in rondele, presaram cu sare si...Citeste continuarea

Fursecuri cu nuci

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Margarina o frecam spuma cu zaharul,pe care il punem treptat. Adaugam zaharul vanilat,apoi esenta si coaja de lamaie. Nucile le macinam(eu le-am dat pe robot si nu le-am facut prea fine,am...Citeste continuarea

Fasole frecata cu mamaliguta

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri de post

Alegeti boabele de fasole de impuritati , le spalati bine si le lasati la infoiat in apa calduta cateva ore . Fierbeti 1 ora in multa apa sarata  [ cam de patru ori cantitatea fasolei ] in...Citeste continuarea

Fasole batuta

Postat de: Ubulika in Mancaruri de post

Spalam fasolea si o lasam la inmuiat cateva ore in apa calduta (eu o las de obicei peste noapte).O fierbem in 2-3 ape.In ultima apa punem morcovii, pastarnacul si se fierb la foc mic intr`o oala...Citeste continuarea

Fileuri de muschi cu paste si...

Postat de: rocsi_1612 in Porc

Luam fileurile si le spalam,apoi le tamponam cu un servet de bucatarie. Curatam ceapa ,o spalam si o tocam marunt. Morcovul il curatam,il spalam si il facem cubulete mici. Ardeiul il...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu ciuperci

Postat de: adasev12 in Ficat

Ficateii se spala foarte bine si se curata frumos. Ceapa se taie marunt, morcovul se da pe razatoare si se calesc usor in ulei de masline. Se adauga ciupercile si ficateii, se mai lasa vreo 2-3...Citeste continuarea

Fasole frecata

Postat de: mamaieelena in Mancaruri de post

Fasolea se pune de seara la inmuiat si apoi se spala bine in ape mai multe si se pune la fiert in oala sub-presiune pe care o pregatim astfel: fasole, sare, 1 ceapa, morcov, patrunjel, telina, 2...Citeste continuarea

Foietaj cu crema de cacao

Postat de: mamaieelena in Dulciuri

Din seara precedenta am lasat margarina afara din frigider si dimineata am pus-o intr-un bol cu zaharul si am mixat bine. Am adaugat si cacaoa si esenta de rom. Foaia de foietaj am...Citeste continuarea

Fructe de mare la tigaie

Postat de: Ina in Fructe de mare

 Fructele de mare congelate le-am pus in tigaia dry cooker, in care am topit untul, si le-am lasat sa fiarba 15 minute in sosul format ( din unt si apa lasata de fructele congelate). ...Citeste continuarea

Fursecuri cu nuca

Postat de: danakarin in Prajituri

 Amestecam untul, zaharul praf, mierea si zaharul vanillat  pana la o consistenta spumoasa, adaugam, cele doua galbenusuri  si presaram faina si nucile macinate. Prelucram totul ca...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]