A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Fursecuri cu ciocolata

Postat de: sufletista in Dulciuri

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare,se adauga zaharul si se mixeaza,se adauga untul topit si racit,coaja de porocala,esenta,zaharul vanilat,praful de copt,amestecam cu o lingura adaugand...Citeste continuarea

File de cod cu cartofi si rosii la...

Postat de: rocsi_1612 in Peste

Luam bucatile de file de peste si le portionam. Condimentam fiecare bucata cu sare si piper,pe ambele parti. Luam un vas yena si il ungem cu uleiul. Asezam in el bucatile de peste si le...Citeste continuarea

Fusilli cu bilute de carne tocata

Postat de: deliciousflavours in Fusilli

Fierbem pastele urmand instructiunile de pe ambalaj. In timpul aceasta tocam marunt ceapa, pisam usturioul si impreuna cu oul, pesmetul, cimbrul si patrunjelul adaugam la carnea tocata....Citeste continuarea

Fursecuri "Linzer Augen"

Postat de: danakarin in Prajituri

Componentele de mai sus se amesteca si se framanta intr-un aluat omogen care se pune la rece pentru 30-40 de minute. Se intinde apoi o foaie subtire de 3-4 mm pe o suprafata infainata, si se...Citeste continuarea

Fulgi de nea (Schneeflocken)

Postat de: danakarin in Prajituri

Amestecam untul cu zaharul vanillat si cu zaharul pudra pina devine spumos, adaugam amidonul si faina si formam bilute de aprox 1,5 cm diametru. Le asezam in tava de copt pastrand un pic de...Citeste continuarea

Fasole cu ciolan servita in paine...

Postat de: panacris in Mancaruri cu carne

Fasolea se curata de impuritati, se pune peste noapte in apa rece pentru a se umfla. Ciolanele se pun la fiert impreuna in apa rece si sarata, in oala "minune" pentr cca. 1 ora dupa ce a...Citeste continuarea

Friptura tiganeasca

Postat de: mitinita in Porc

  Se taie ceafa de porc in felii si se pune la marinat peste noapte in lapte si usturoi. Bucatile de carne sa fie acoperite cu lapte. A doua zi,se sterge carnea cu prosoape absorbante...Citeste continuarea

Foietaj cu branza dulce

Postat de: Irina in Prajituri

Intrucat a fost prima data cand am facut genul asta de placinta, am facut o cantitate mai mica. Am folosit doar trei foi pe care le-am taiat in doua. Am topit untul si cu el am uns fiecare...Citeste continuarea

Fursecuri cu mere

Postat de: Criss in Prajituri

Margarina se topeste,se pune oul intreg,zaharul,laptele si bicarbonatul (stins cu zeama de lamaie).Faina se adauga cate putin in timp ce se amesteca cu lingura de lemn.Se framanta cu...Citeste continuarea

Focaccia cu rozmarin

Postat de: Julie in Piine

Se dizolva drojdia in apa, se adauga zaharul si se lasa deoparte, pana isi dubleaza volumul. Se cerne faina intr-un bol, se adauga amestecul cu drojdie, uleiul si sarea. Se framanta energic, pana...Citeste continuarea

Fasole cu ciolan

Postat de: Criss in Porc

Fasolea se pune la inmuiat de seara pana dimineata. Apoi se pune la fiert si se arunca apa. Se repeta operatiunea de doua ori. Astfel fasolea devine mai "usoara" si nu mai baloneaza....Citeste continuarea

Fursecuri cu unt (Butterplätzchen)

Postat de: marieta in Prajituri

Din toate ingredientele se framanta un aluat ,pana ce zaharul nu se mai simte la mana. Se face un sul care se impacheteaza in folie si se lasa in camara pana a doua zi, cand se intinde in foi care...Citeste continuarea

Felii de mar in aluat de clatite

Postat de: aziz in Prajituri

Facem un aluat de clatite mai consistent asa ca o smantana.Merele se curata se scot casutele cu samburei si se taie felii care se stropesc cu suc de lamaie si se pudreaza cu scortisoara.Incingem...Citeste continuarea

Fursecuri din albusuri

Postat de: MotanLaOale in Prajituri

Albusurile se bat spuma. Se adauga zaharul pudra si zeama de lamaie si se bate bine pana se topeste zaharul. Se adauga untul topit si racit si se omogenizeaza. Se adauga faina si zaharul...Citeste continuarea

Fursecuri "Boabe de cafea"

Postat de: alinutza1983 in Prajituri

1.Frecam mai intai untul cu zaharul , apoi adaugam ciocolata topita in prealabil ( la bain-marie) si usor racita. 2. Frecam totul bine , iar ulterior acestui pas turnam si cele 2 lingurite de...Citeste continuarea

Fasole grasa cu legume si carnati...

Postat de: alinutzika in Mancaruri de legume

Se fierbe fasolea. Prima apa se arunca si se pune iar la fiert in apa clocotita, adaugand 1 morcov intreg si 1 ceapa+ dafinul. Cand e aproape fiarta, adaugam si sare. Intre timp, tocam ceapa si...Citeste continuarea

Fursecuri inimioare ptr...

Postat de: caroline in Prajituri

Faina se amesteca cu o jumatate lingurita vanilie,untul (la temperatura camerei) si galbenusul de la ou. Se amesteca totul cu o lingura de lemn. Se adauga zaharul si coaja de lamaie. Se...Citeste continuarea

Felie de lapte

Postat de: madi_marin in Prajituri

Se prepară întâi crema: se pun toate ingredientele în vasul mixerului şi se mixează până se obţine o cremă fină şi consistentă. Se dă la rece. Pentru foi,...Citeste continuarea

Fursecuri fragede cu merisoare/ cu...

Postat de: alinutza1983 in Dulciuri

la prima serie am pus fructele uscate si ciocolata deasupra aluatului ( le-am dat aspect de " arici"); ulterior le-am amestecat in compozitie! preparare: 1. Untul lasat la...Citeste continuarea

Ficatei de pui impanati cu usturoi

Postat de: corina241 in Ficat

Spalam bine ficatul si-l curatam de toate pielitele.Dupa ce s-a scurs,luam fiecare ficatel si-l impanam cu fasii subtiri de usturoi. Incalzim o cratita la foc potrivit si prajim ficateii,care...Citeste continuarea

Fursecuri cu migdale si portocale

Postat de: panacris in Prajituri

Se amesteca migdalele, zaharul pudra, zaharul vanilat, faina, praful de copt si galbensurile pana se obtine un aluat omogen. Se bat albusurile spuma si se incorporeaza, impreuna cu esenta de...Citeste continuarea

Foietaj cu dulceata

Postat de: panacris in Dulciuri

Alautul de foietaj se lasa la dezghetat in frigider. Se intinde pe planseta de lucru presarata cu faina, se taie cu rola de prajituri sau cutitul in patrate dupa dorinta. In mijlocul fiecarui...Citeste continuarea

Foietaj cu salam si ketchup

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Foietajul se taie in doua, asta daca nu este deja gata portionat! Se unge prima foaie cu ketchup, se aseaza feliile de salam. Se acopera cu a doua foaie de foietaj, se taie cu rola de pizza, fasii...Citeste continuarea

Fursecuri Snikerdoodles

Postat de: luminita20_2006 in Prajituri

Se amesteca untul moale cu zaharul, ouale si esenta de vanilie. Faina se amesteca cu praful de copt, nucusoara si sarea si se cern.Se amesteca untul cu faina si nucile pana cand se incorporeaza...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu cimbru si nucsoara

Postat de: mihaelar63 in Ficat

Puneti ceapa la prajit intr-o cratita cu ulei .,adaugati boiaua , invartiti cu paleta de doua ori si adugatisi    Ficateii spalati si curatati de pelite . Fierbeti 5-10 min...Citeste continuarea

ficatei

Postat de: antici_gabytza in Ficat

Se spala ficateii pana iese apa curata.Ii punem la fiert pana cand se ridica o spuma deasupra,dupa schimbam apa si fierbem din nou ficateii cu o foaie de dafin.Calim ceapa in putin ulei si adaugam...Citeste continuarea

Ficatei de pui Padurea Neagra

Postat de: mihaelar63 in Ficat

Ficatul de pui se pune spalat intr-o tava + sunca rulata sub forma de trandafir + rosii feliate + busuioc ,mazare , sare , pipe , usturoi . Se pune o cana de apa si se da la cuptor 30 min ....Citeste continuarea

Friptura ardeleneasca de porc cu...

Postat de: mihaelar63 in Porc

 Carnatul se aseaza intreg in tava pe margini . Carnea se spala si se feliaza in felii de mai grosute de 2-3 cm.Se punein tava . Se adauga usturoiul taiat ,piper ,sare, ulei + apa sa...Citeste continuarea

Fasole "batuta"

Postat de: roxanabucataras in Mancaruri de post

Aleg si spal bine fasolea. O pun la fiert, dupa ce clocoteste ii schimb apa. Cand incepe sa fiarba iar, adaug morcovul taiat in 4, ceapa intreaga, sare. Dupa ce a fiert bine bobul de fasole,...Citeste continuarea

Friptura de porc cu vanata si...

Postat de: roxanabucataras in Porc

Spal carnea, o portionez si pun putina sare si piper pe fiecare bucata in parte. Intr-o tava de yena pun ulei de masline si asez carnea pe toata suprafata uniform. Spal legumele, le tai...Citeste continuarea

Fasole batuta

Postat de: aziz in Mancaruri de post

Punem fasolea din cutie intr-un castron cu doar jumatate din sosul tomat.Cu ajutorul blenderului se face totul pasta.Ceapa se taie pestisori se caleste si se adauga in pasta de fasole la fel si...Citeste continuarea

Fasole frecata, cu carnati de casa

Postat de: alinutzika in Aperitive / Garnituri

Se pune fasolea la fiert. Daca e de la congelator ca si a mea, in maxim o ora e fiarta. Se strecoara, dar se lasa deoparte un pahar din zeama in care a fiert. Se pune in robot si se mixeaza...Citeste continuarea

Fursecuri fragede

Postat de: lili in Prajituri

Se incalzeste cuptorul. Se bat ouale cu zaharul si untul. Se adauga esenta de vanilie si sarea. Praful de copt se amesteca bine cu faina si se adauga in compozitie. Se amesteca cu mixerul la...Citeste continuarea

Friptura de soia, o reteta de...

Postat de: Criss in Mancaruri de post

Preparare Friptura de soia, o reteta de mancare delicioasa pentru post Feliile de soia le-am fiert in apa cu delikat timp de aproximativ 30 minute. Dupa care le-am pus intr-o strecuratoare...Citeste continuarea

File de salau cu rosii si capere

Postat de: Oana in Salau

Fileurile de salau se aseaza intr-un tava sau vas de iena mai inalt. Rosiile se taie cubulete si se amesteca cu ceapa verde taiata rondele, usturoiul taiat fin sau dat pe razatoare, mararul...Citeste continuarea

Ficatei cu kaizer la cuptor

Postat de: rocsi_1612 in Ficat

Ficateii ii punem cam 20 de minute intr-un bol cu apa rece pentru a mai iesi sangele din ei. Dupa acest timp ,ii scoatem pe o farfurie. Ii spalam in putina apa calduta si le indepartam...Citeste continuarea

Fursecuri cu ciocolata

Postat de: postavaru in Prajituri

Untul la temperatura camerei il mixam pana devine spuma iar apoi adaugam zaharul si vanilia si mixam pana se omogenizeaza. Adaugam si galbenusul mixand bine. Separat amestecam faiana cernuta cu...Citeste continuarea

Fursecuri

Postat de: miha in Prajituri

Untul il topim partial, apoi il mixam pana se incheaga din nou si devine ca o crema. Adaugam zaharul si esenta de vanile si mixam pana zaharul se topeste si crema devine spumoasa. Punem si oul...Citeste continuarea

Fursecuri cu untura si dulceata

Postat de: Mariuka in Prajituri

Miezul de nuca se usuca in cuptorul cu microunde si se sfarmiteaza, nu se macina. Oul se freaca cu zaharul, se adauga untura la temperatura camerei, nucile si praful de copt stins cu bors sau...Citeste continuarea

Fasole cu carne de oaie

Postat de: Mariuka in Oaie

Se pune osul de oaie la fiert in multa apa, pentru ca trebuie sa fiarba bine pana se poate desprinde carnea de pe os. Dupa ce a fiert se desface carnea de pe os si se taie in bucatele mai mici sau...Citeste continuarea

Fasole ,,batuta"

Postat de: Onesta in Mancaruri de post

De cu seara se lasa fasolea la inmuiat , dupa ce s-a curatat de impuritati si s-a spalat bine . Intr-un vas incapator se da fasolea la fiert cu o lingurita de bicarbonat de sodiu . Se spumeaza si...Citeste continuarea

Furesecuri cu bucati de ciocolata

Postat de: bitza in Dulciuri

Untul moale se mixeaza cu zaharul pana se topeste; se adauga oul si se amesteca pana se incorporeaza perfect. Se adauga frisca lichida si vanilia. Faina se amesteca cu praful de copt si se...Citeste continuarea

Focaccia genovese

Postat de: brunetica in Piine

Varsati sarea, zaharul si uleiul de masline in apa calduta amestecati bine si varsati intr-un bol dupa care adaugati jumatate din faina si amestecam sa obtinem o maia lipicioasa. Adaugam drojdia...Citeste continuarea

Fasole galbena in lapte de cocos

Postat de: Cristi_Roman in Mancaruri de post

Am spalat, curatat, taiat la varfuri fasolea, dupa care am pus-o la fiert, in doi litri de apa, si am lasat-o pana cand s-a fiert aproximativ 80%. Am dat la o parte zeama - pastrand insa o parte...Citeste continuarea

Friptura de pui cu pipote si...

Postat de: pusikmea in Pui

Spalam pulpele, pipotele si ficateii, le curatam de pielite, dupa care le condimentam cu sare si piper dupa gust. Intr-o oala punem la fiert pipotele, atat cat sa dea in clocot. Intr-o tava...Citeste continuarea

Fasole frecata

Postat de: mimmi in Mancaruri de legume

Se aleg boabele sanatoase de fasole,se spala si se lasa de seara pana a doua zi in apa rece(sa se umfle). Se pun la fiert in apa cu menta uscata si se lasa sa dea cateva clocote,dupa care boabele...Citeste continuarea

Ficăței de pasăre în foietaj

Postat de: carmenvlad in Aperitive / Garnituri

 Ficățeii se spală bine în mai multe ape și apoi se pun în strecurătoare să se scurgă de apă. Se rumenesc ușor în două linguri de ulei și când sunt gata se...Citeste continuarea

Frigarui cu sos Tzatziki

Postat de: deliciousflavours in Pui

Pieptul de pui il spalam, taiem cubulete si-l condimentam. Este bines a-l lasam macar 1 ora deoparte, pentru a patrunde bine condimentele carnita de pui. Intre timp taiem cubulete mai mari ardeii,...Citeste continuarea

Frittata cu dovleac, carnat si branza

Postat de: lili in Mancaruri de legume

Se fierbe dovleacul cu putina sare , pana ce se inmoaie, se scurge de  apa. Intr-o tigaie, se incalzeste  uleiul, se adauga dovleacul scurs si se prajeste 1 minut. Se pun ouale batute si...Citeste continuarea

File de cod de Alaska cu mujdei de...

Postat de: oana_pisicutza16 in Peste

  Spalam bucatile de file si le condimentam cu sare si piper, dupa care le dam prin faina si ou si le punem la prajit in ulei incins  Dupa ce s-au prajit le scoatem pe un servetel...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]