Foietaj cu crema de cacao

de mamaieelena in Dulciuri, 12 Dec 2011 | 5036 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foietaj proaspat 227 gr
  • 180 gr.margarina
  • 4 linguri zahar pudra
  • 3 linguri cu cacao
  • 1 esenta de rom
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu crema de cacao:

Din seara precedenta am lasat margarina afara din frigider si dimineata am pus-o intr-un bol cu zaharul si am mixat bine. Am adaugat si cacaoa si esenta de rom. Foaia de foietaj am taiat-o in 4 bucati si le-am copt in cuptor. Dupa ce s-au racit am asamblat astfel: foaie jos, crema, foaie, crema, foaie, crema si foaie. Pe deasupra am pus cu pochul crema ce mi-a mai ramas si pe margini am pus zahar pudra.

Este usor de facut dar si rapid. Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu crema de cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Mihaela11_jo 1

18.12.2011, 00:07

Delicioasa si practica

mamaieelena 1

18.12.2011, 18:05

Multumesc LALY
Multumesc Ratetegg
Multumesc vladimir
Multumesc gabytza
Mihaela multumesc

jolygina 1

14.05.2012, 14:52

nu am mai mancat asa ceva

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu foi si crema de cacao