A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Focaccia alla genovese cu usturoi...

Postat de: RuxyRux in Pizza

Eu am amestecat toate ingredientele pentru blat si am framantat un aluat bun, am adaugat inca doua trei linguri de faina sa pot forma aluatul si sa nu se mai lipeasca de maini( probabil ca la...Citeste continuarea

Frigarui mixte cu cartofi Byron

Postat de: Sidy in Curcan

Carnea se taie cuburi si se  pune intr-o marinada facuta din vin, sosuri, mustar , usturoi si condimente.Se lasa la rece de seara pina dimineata sau macar pentru 3 ore. Ceapa se...Citeste continuarea

Ficatei cu smantana

Postat de: dena in Ficat

Ficateii se spala bine in mai multe ape, se scurg si se oparesc in apa cu sare. Uleiul se pune la incins, ceapa se toaca marunt si se pune la calit. Dupa ce s-a calit se adauga ficateii, se...Citeste continuarea

File de macrou la gratar cu varza...

Postat de: oana_pisicutza16 in Peste

Spalam varza de Bruxelles foarte bine si o punem la fiert in apa cu sare. Dupa care spalam bine pestele sub jet de apa rece si se lasa sa se scurga apa de pe el. Se condimenteaza cu sare si...Citeste continuarea

Fasole cu marar

Postat de: brunetica in Mancaruri de legume

De cu seara punem fasolele la unflat intr-un castron cu...Citeste continuarea

File de pangasius la cuptor

Postat de: Bunica in Pangasius

Se spala pestele si se aseaza intr-o tava unsa cu 2 linguri ulei de masline. Se stropeste cu zeama de lamaie,uleiul ramas ,vinul ,se condimenteazasi se da la cuptor pentru 20-30 min. Se...Citeste continuarea

Fursecuri cu migdale si crema de...

Postat de: alinutza1983 in Dulciuri

1. Mai intai punem intr-un castron mare faina, ouale,galbenusul,zaharul,untul taiat bucati si inmuiat la temperatura camerei, apoi adugam migdalele macinate si zaharul vanilat. Toate aceste...Citeste continuarea

Friptura din pulpa de porc...

Postat de: medioto59 in Mancaruri cu carne

Spalam carnea, indepartam pielitele, o lasam la scurs si apoi o condimentam dupa gust cu sare,piper si ierburi de Provence. Intr-o tigaie in care am incins uleiul frigem carnea pe ambele parti...Citeste continuarea

Fasole verde scazuta

Postat de: Elena_Daria in Mancaruri de legume

Morcovul se taie cubulete si se fierbe impreuna cu fasolea si o foaie de dafin.Dupa ce s-a fiert fasolea si morcovul le scurgem de apa,iar apa o punem deoparte.Calim ceapa si ardeiul,adaugam pasta...Citeste continuarea

Fursecuri din albusuri

Postat de: Criss in Prajituri

Untul se amesteca cu zaharul pudra si zaharul banilat, se adauga faina. De la faina va rezulta un aluat cam vartos insa in final cand se adauga albusurile batute spuma, va fi usor si...Citeste continuarea

Focaccia la tigaie

Postat de: mirela0911 in Piine

Intr-un bol se cerne faina, se face o gropita la mijloc unde se adauga drojdia dizolvata in putina apa calduta. Se adauga si sarea si se framanta un aluat moale si elastic, adaugand apa atat cat...Citeste continuarea

Fasole bătută

Postat de: anomisana in Mancaruri de post

Fasolea fiartă am dat-o prin robot, apoi am adăugat 2-3 linguri de ardei kapia copt, puţină ceapă şi puţin morcov. Ardeiul, ceapa şi morcovul le-am luat din cantităţile pregătite pentru...Citeste continuarea

Fursecuri

Postat de: Elena_Daria in Dulciuri

Amestecam ouale cu apa si zaharul apoi adaugam esenta de vanilie,coaja de lamaie si uleiul.Adaugam faina amestecata cu praful de copt si cele 3 linguri de nuca de cocos.Aluatul nu trebuie sa fie...Citeste continuarea

Fasole grasa pentru iarna

Postat de: alinutzika in Conserve

Se desfac pastaile si se scot boabele de fasole. Cand toate pastaile sunt desfacute, punem fasolea in pungulite, calculand cam cat ne-ar trebui pt o portie de mancare. Le depozitam in congelator! Citeste continuarea

Frittata de legume cu pui si bacon

Postat de: nico15 in Aperitive / Garnituri

Puneti unt intr-o tigaie non-aderenta cand acesta s-a topit puneti cubuletele de pieptul de pui si baconul taiat fasii, dupa ce pieptul de pui a devenit albicios, adagati legumele si le lasati sa...Citeste continuarea

Fish fingers cu wedges

Postat de: AlexJ in Peste

Încălziţi cuptorul (eu l-am setat pe ventilator) la 180C .  Se toarnă ouăle bătute într-un bol şi pesmetul pe o farfurie. Se...Citeste continuarea

Foietaj cu nuca si dulceata de caise

Postat de: LUK in Prajituri

 Decongelam aluatul la temperatura camerei pana cand este destul de flexibil pentru a-l modela.Intindem aluatul. Amestecam dulceata cu nuca si scortisoara(si stafidele daca dorim).Intindem...Citeste continuarea

Frigarui de pui marinat

Postat de: rocsi_1612 in Pui

Spalam pieptul de pui bine. Il tamponam cu niste servete de bucatarie. Il taiem cuburi mai maricele. Intr-un bol facem marinata:amestecam mustarul cu keiceapul. Apoi punem sare si...Citeste continuarea

Ficat de porc inabusit cu legume

Postat de: artanu in Ficat

Se pune cu o seara inainte ficatul taiat bucati mari in lapte la frigider, pana a doua zi, pentru fragezire. Se taie ceapa julienne, usturoiul feliute subtiri si se pun in tigaie la calit, cu...Citeste continuarea

Fasole cu ciolan afumat

Postat de: Dya in Porc

Fasolea curatata se spala si se lasa intr-un vas cu apa rece, peste noapte, fiind astfel mai usor de pregatit. A doua zi o scurgem  si o punem la fiert, intr-o oala cu apa - dupa ce...Citeste continuarea

Fasole noua

Postat de: mihaelab in Mancaruri de post

Spalam bine fasolea dupa care o punem la fiert timp de 15 min.Dupa cele 15 min aruncam acea apa mai spalam in cateva ape fasolea dupa care o vom pune la fiert. Cand fasolea este  fiarta pe...Citeste continuarea

Fasole pastai pentru iarna

Postat de: kamy in Conserve

   Spalam fasolea,indepartam codita(eu rup numai partea dinspre vrej)o rupem in 2 sau in 3,cum va place si o punem la fiert in apa cu sare.Cand e fiarta pe trei sferturi (3/4),oprim...Citeste continuarea

Frigarui de pui "Fancy"

Postat de: MyFancyCake in Pui

Taiem pieptul de pui in cubulete. Zdrobim usturoiul cu sare, apoi adaugam condimentele, uleiul de masline, sosul Worcestershire si iaurtul. Lasam carnea de pui la marinat in acest sos cel putin 3...Citeste continuarea

Frappe pentru Gaby

Postat de: bitza in Cafea

Intr-un blender se pun in ordine: apa,laptele si frisca lichida,apoi nesul amestecat cu zaharul. Se porneste blenderul si se amesteca 1-2 minute pana se amesteca totul si se “spumeaza”...Citeste continuarea

File de salau pane

Postat de: RuxyRux in Salau

Spalam pestele, apoi il stropim cu zeama de lamaie si-l saram( din ochi) il uscam intr-un servet si-l presaram cu faina pe ambele parti. Facem compozitia: batem ouale cu sarea si piperul apoi...Citeste continuarea

For my birthday - Tort cu caramel,...

Postat de: gaby_d in Torturi

Blat. Intr-o craticioara punem la topit zaharul impreuna cuuntulsi ciocolata. Lasam la foc mic, amestecand mereu, pana obtinem o compozitie omogena si ciocolata e topita complet. Lasam la...Citeste continuarea

Fructe de mare (midii, scoici...

Postat de: maxion in Fructe de mare

Dupa ce spalam midiile si scoicile le punem la fiert pentru 10 min, in apa cu sare , pana se deschid . Intre timp tocam legumele si pui de caracatita (sa nu uitam de scoici)daca sunt deschise...Citeste continuarea

File de vita a la grill,cu...

Postat de: horia in Vita

Se taie carnea in file (mie-mi place mai grosuta,sa ramana suculenta dupa prajire),se spala,se usuca intr-un servet curat ,se condimenteaza si se pune la prajit cca. 20-25 min. Ciupercile se...Citeste continuarea

Focaccia de cartofi cu cascaval...

Postat de: LALY in Aperitive / Garnituri

Fierbem cartofii in coaja.Se lasa la racit, apoi se curata si se paseaza. Punem faina intr-un castron si dam o forma de fantana. Punem in mijlocul ei cartofii pasati. Adaugam untura...Citeste continuarea

Faludeh

Postat de: alinutza1983 in Prajituri

1. Din apa si zahar se face un sirop, apoi se amesteca aceste doua ingrediente si se pun intr-o oala pe foc;.se lasa asa pana cand se topeste zaharul, iar la final adauga apa de trandafiri( cca 2...Citeste continuarea

Frigarui cu telemea de oaie si legume

Postat de: Mihaela11_jo in Mancaruri de legume

Dovleceii si vinetele se taie rondele de cca 1cm grosime;rosiile se taie cubulete;telemeaua de oaie se taie de asemenea cubulete. Ceapa se curata si se taie in jumatati;ardeii se taie in...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu usturoi si frunza...

Postat de: Mihaela11_jo in Ficat

Ficatul se spala , se curata si se taie in bucati mai mici. Se incinge uleiul de masline si se adauga ficatul; se sareaza si pipereaza dupa gust. Se acopera cu un capac si se da focul la minimum....Citeste continuarea

Floricele cu ciuperci

Postat de: Anamaria7 in Aperitive / Garnituri

Aluat: Eu l-am facut la MP. Drojdia se lichefiaza in zahar si se pune in cuva MP cu laptele, oul, sarea si faina (pusa ultima). S-ar putea sa mai trebuiasca putina faina. Lasam la dospit la...Citeste continuarea

Friptura de porc pe pat de ceapa si...

Postat de: carla27carla in Porc

Se pregateste friptura : carnea se taie felii groase de cca 1-1,5 cm,se condimenteaza cu sare si piper.Ceapa se curata si se taie pestisori,morcovii se curata si se taie feliute pe...Citeste continuarea

Frigănele

Postat de: madi_marin in Aperitive / Garnituri

Ouăle se bat bine şi se amestecă cu brânza rasă. Feliile de pâine se trec rapid prin lapte pe ambele feţe, apoi se dau prin amestecul de ou cu brânză. Se pun la prăjit...Citeste continuarea

Frozen banana

Postat de: Julie in Dulciuri

Se decojesc bananele si se taie in bucati mai mici. In fiecare bucata se infige cate un bat de inghetata. Se trec bananele prin ciocolata topita si usor racita, apoi prin alunele taiate mai...Citeste continuarea

Ficatei la gratar

Postat de: eduard_09 in Ficat

Se spala ficateii bine,se curata de pielita Se condimenteaza dupa gust si se pun in lapte 20 minute Se pun intr-o oala cu putina apa cu sare sa fiarba 2 clocote Se scot si se lasa sa se...Citeste continuarea

Friptura de vita cu sos rosu

Postat de: adicutza2007 in Vita

- am spalat un pic snitelele, le-am batut usor si le-am condimentat cu cimbru, delikat, sare si piper dupa gust. - am pus bucatile de carne impreuna cu doua lingurite de ulei si vinul alb, la...Citeste continuarea

Fricandou rulat in aluat

Postat de: Sidy in Porc

Fricandoul il taiem astfel incat sa-l subtiem cat mai mult si uniform. Il asezonam si punem un strat de cascaval , apoi unul de sunca  peste. Deasupra asezam frunze de patrunjel si felii...Citeste continuarea

Freppe de la Coupe

Postat de: naomy in Dulciuri

In primul rand punem la blender cuburile de gheata,cand e bine sfaramata o punem intr-un pahar si o lasam la congelator. Separat punem restul de ingrediente in blender si mixam bine, apoi adaugam...Citeste continuarea

Fasolica cu carne de oaie

Postat de: aziz in Oaie

  Punem carnea de oaie la fiert impreuna cu o ceapa ,morcovul,telina si condimentele.Lasam la foc mic cam o ora si jumatate .Cealalta ceapa se taie marunt se caleste cu pasta de tomate...Citeste continuarea

Floare de cais

Postat de: Xandrinne in Prajituri

Mai intai am pregatit blatul . Albusurile le-am batut spuma cu zaharul si praful de sare. Am adaugat mai apoi galbenusurile, unul cate unul si faina, impreuna cu budinca si praful de copt, in...Citeste continuarea

Fasole verde cu usturoi

Postat de: Ina in Salate

Fierbem fasolea in apa cu sare, 10 minute, dupa ce indepartam capatele pastailor. Separat facem un mujdei cu usturoi pisat si putina sare. Cand fasolea este fiarta, scurgem de apa si o...Citeste continuarea

Friptura de porc la tava

Postat de: rocsi_1612 in Porc

Carnea o spalam bine si o portionam. o tamponam cu niste servete de bucatarie. luam o tava si punem in ea un strop de ulei,pe care il intindem cu un penson de bucatarie. punem bucatile de...Citeste continuarea

Fusilli cu ton

Postat de: Dulceatadetrandafiri in Paste

Pastele se pun la fiert in 1.5 L apa cu sare cat timp e specificat pe ambalaj. Concomitent, se pune la calit in ulei ceapa taiata solzisori (foto 2). Adaugi mirodeniile dupa gust (in special...Citeste continuarea

Fasole pastai cu usturoi

Postat de: postavaru in Mancaruri de post

Curatam ceapa si o tocam marunt. Sotam ceapa in 2 linguri de ulei si 2 linguri de apa iar apoi adaugam ardeiul taiat cubulete. Lasam 2-3 minute pe foc. Curatam fasolea si o rupem bucati mai...Citeste continuarea

Focaccia cu măsline

Postat de: carmenvlad in Piine

Se amestecă făina cu sarea într - un castron. Drojdia se amestecă cu zahărul şi cu o ceşcuţă de apă caldă şi se adaugă peste făină. Se amestecă bine cu o lingură de lemn,...Citeste continuarea

Focaccia cu roşii

Postat de: carmenvlad in Piine

Se amestecă făina cu sarea într-un castron. Drojdia se amestecă cu zahărul şi cu o ceşcuţă de apă caldă şi se adaugă peste făină. Se amestecă bine cu o lingură de lemn, se...Citeste continuarea

Fasole verde cu visli

Postat de: dana1986 in Mancaruri cu carne

Cum se prepara reteta de Fasole verde cu visli : Intr-o tigaie punem la foc uleiul adaugam ceapa si morcovul taiate marunt lasam la prajit timp de 1 minut dupa care adaugam paprika pentru a...Citeste continuarea

Frappe cu zmeura si capsuni

Postat de: Oana in Cocktail

In vasul de blender se mixeaza fructele (spalate si curse bine) cu inghetata si laptele. Se pregatesc 2 pahare, se toarna sirop de ciocolata de un deget si apoi frappe-ul de fructe. Se garniseste...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]