Felul II la fel de rapid, gustos si sanatos! :P
Pieptul de pui il spalam, taiem cubulete si-l condimentam. Este bines a-l lasam macar 1 ora deoparte, pentru a patrunde bine condimentele carnita de pui. Intre timp taiem cubulete mai mari ardeii, iar ceapa o taiem in 4. Luam niste betisoare pentru frigarui si asezam alternative bucatile de carne, ardei si ceapa. Le asezam pe o tava si introducem in cuptorul preincalzit. Intre timp vom pregati sosul tzatziki astfel: curatam si dam prin razatoare castravetele, il punem intr-o sita si pasam bine sa se scurga toata zeama. Amestecam iaurtul, smantana, castravetele ras si usturoiul pisat. Adaugam zeama de lamaie (in functie de cat de acrisoara dorim sa fie), mararul tocat marunt si condimentam cu sare si piper.
Se poate servi cu orice garnitura, eu acum am facut cartofi natur cu patrunjel.
Pofta Buna!