Fasole cu marar

de brunetica in Mancaruri de legume, 17 Oct 2011 | 6009 vizualizari

 

O mancare traditionala romaneasca , de prin moldova !!

 

INGREDIENTE

  • 500 g. fasole alba  ,
  • 2 carnati afumati  ,
  • 300 g. kaizer, 
  • 1 morcov ,  
  • 1 ceapa,  
  • 1 dovlecel , 
  • 1 ardei gras ,  
  • marar , 
  • sare , 
  • piper ,
  • 2 linguri de bulion ,
  • 4 linguri de ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu marar:

De cu seara punem fasolele la unflat intr-un castron cu apa.                                   

Intr-o oala punem fasolea la fiert , dupa cateva clocote schimbam apa la fasole.       

Taiem ceapa si o calim cu un pic de ulei, dupa care o adaugam peste fasole, dam prin razatoarea mica morcovul si dovlecelul si adaugam alaturi de fasole, taiem si ardeiul gras si il punem in oala si amestecam pentru a se incorpora bine.                 

Parpolim carnatii si kaizerul intr-o tigaie cu o lingurita de ulei incins, cand sunt parpoliti adaugam in oala cu fasole. Asezonam fasolea cu sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic. Cand fasolea este aproape gata adaugam bulionul si mararul si mai dam intr-un clocot. Se poate servi fasolea cu muratui sau cu gogosari fideluta.

Va doresc pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole