Friptura de pui cu pipote si ficatei la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 1 Noi 2011 | 12648 vizualizari

 

Ceva usor si rapid de facut, pentru zilele in care nu avem chef de stat prea mult in bucatarie.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • o punga de ficatei
  • o punga de pipote
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • cativa catei de usturoi
  • o punga legume mexicane
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu pipote si ficatei la cuptor:

Spalam pulpele, pipotele si ficateii, le curatam de pielite, dupa care le condimentam cu sare si piper dupa gust. Intr-o oala punem la fiert pipotele, atat cat sa dea in clocot.

Intr-o tava termorezistenta punem 2 linguri de ulei de masline, pipotele, ficateii, pulpele si usturoiul apoi dam tava la cuptorul preincalzit pentru app. o ora la foc mediu. Cand friptura este aproape gata turnam si vinul si mai lasam 5 minute la cuptor.

Intre timp punem o oala cu apa si sare in care vom fierbe legumele mexicane.

Servim friptura alaturi de legumele mexicane. Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu pipote si ficatei la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]