A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Fornetti cu gogosari

Postat de: mariaana in Aperitive / Garnituri

Se taie aluatul in patratele si se pune branza deasupra. Gogosarul l-am dat pe razatoare si am umplut foile. Le-am impachetat in diferite modele si le-am pus la cuptor. Citeste continuarea

Fasole verde (pastai) pentru iarna

Postat de: alinutzika in Conserve

Preparare Fasole verde (pastai) pentru iarna Se rup coditele pastailor si apoi se spala in apa rece. Se pune o oala mare de apa la fiert. Se oparesc in apa fierbinte, se lasa 1-2 minute si...Citeste continuarea

Flori de dovleac pane

Postat de: Criss in Aperitive / Garnituri

Preparare Flori de dovleac pane Florile de dovleac se culeg dimineata cand sunt deschise. Nu va uitati ca ale mele sunt ofilite ca au facut cale lunga de la Botosani la Tirgu Mures....Citeste continuarea

Fasole pastai in suc de rosii

Postat de: mimmi in Conserve

Preparare Fasole pastai in suc de rosii Spalam pastaile,le rupem capetele si le rupem in bucati. Le punem la fiert in apa. Cand sunt aproape fierte adaugam si frunzele verzi si le lasam sa...Citeste continuarea

Fursecuri persane cu stafide si sofran

Postat de: mitinita in Prajituri

Preparare fursecuri persane cu stafide si sofran Se amesteca sau mixeaza untul cu zaharul,la care se adauga ouale,unul cate unul. Se adauga faina,sarea,zaharul vanilat si sofranul si se...Citeste continuarea

Frigarui cu fructe asortate si sos...

Postat de: nico15 in Dulciuri

Preparare Frigarui cu fructe asortate si sos Sabayon Fructele se taie in cubulete potrivite, se alterneaza pe batele de frigarui dupa cum va place, cand frigaruile sunt gata procedam in...Citeste continuarea

Friptura de carne de porc cu cartofi

Postat de: antici_gabytza in Porc

Preparare friptura de carne de porc cu cartofi Luam carnea o curatam, o spalam, o punem in oala si o lasam sa fiarba un clocot.Intre  timp curatam cartofii, ii spalam si ii...Citeste continuarea

Fursecuri cu scortisoara si nucsoara

Postat de: postavaru in Dulciuri

Iata cum am preparat  aceasta reteta de  Fursecuri cu scortisoara si nucsoara Mixam bine untul moale cu zaharul pudra pana devine crema. Adaugam apoi oul si mixam pana se...Citeste continuarea

Faludeh

Postat de: mitinita in Dulciuri

Preparare Faludeh Din apa si zahar se face un sirop. Se amesteca aceste doua ingrediente si se pun intr-o oala pe foc.Se amesteca pana cand se topeste zaharul si se adauga apa de trandafiri....Citeste continuarea

Faludeh cu mere

Postat de: mitinita in Dulciuri

Preparare Faludeh cu mere: Se da marul pe razatoare si se stoarce felia de lamaie verde,ca sa nu se oxideze. Se adauga apa de trandafir si mierea si se amesteca. Daca aveti rabdare si...Citeste continuarea

Ficatei pane cu garnitura de orez

Postat de: sufletista in Ficat

Preparare Ficatei pane cu garnitura de orez Ficateii se spala bine,se curata si se pun in lapte amestecat cu sare si piper pentru 30 minute. Ouale se bat bine cu un pic de sare. Faina se...Citeste continuarea

File de porc cu smantana

Postat de: bitza in Porc

File-ul de porc se bate bine(puneti o punga sau folie deasupra pentru a nu se rupe). Se condimenteaza cu sare,piper si chili iute. Se trece prin faina si se prajeste in ulei incins. Se scoate pe...Citeste continuarea

Friptura din pulpe de curcan

Postat de: luminita20_2006 in Curcan

Intr-o tava de yena se pun pulpele de curcan , se condimenteaza cu sare, piper, maghiran, busuioc, boia de ardei se stropesc cu ulei se pun in tava morcovul taiat mare ceapa la fel si usturoiul,...Citeste continuarea

Ficatei in sos aromat

Postat de: lilik in Ficat

Mod de preparare Ficatei in sos aromat : Spalam bine ficateii si ii lasam la scurs. Intre timp curatam ceapa si o facem julienne,apoi o punem la calit cu ulei de masline,cand s-a...Citeste continuarea

Fasole cu ciolan

Postat de: alinutzika in Porc

Am taiat bucati mai mari ciolanul si l-am pus la prajit in ulei. Cand a fost prajit am adaugat faina subtiata cu apa si`am amestecat bine. Dupa 3 minute am adaugat fasolea si am condimentat. Am...Citeste continuarea

Friptura de porc cu ghimbir

Postat de: alice_ciobanu in Porc

Friptura de porc cu ghimbir se prepara astfel: Incingeti intr-o tigaie untul impreuna cu uleiul de masline si cand e numa bun, fara a scoate fum :P, aruncati acolo ceapa taiata marunt si...Citeste continuarea

Friptura de porc cu piure de cartofi

Postat de: marieta in Porc

Mod de preparare pentru friptura de porc cu piure de cartofi Carnea se spala si se taie felii groase de 2 cm. Se pune in cratita cu uleiul si un pahar de apa. Se lasa sa fiarba pana scade si...Citeste continuarea

Fasole cu ciolan

Postat de: mihaelab in Porc

Fasolea o punem in apa pana a doua zi.A doua zi o punem la fiert. Ciolanul il punem sa fiarba pana pica carnea de pe os. Ceapa o curatam ,o spalam si o punem la calit,cand devine aurie vom...Citeste continuarea

Fursecuri 'painici"

Postat de: ionela2682 in Dulciuri

-iaurtul l-am mixat bine cu zaharul si zaharul vanilinat -adaugam ouale pe rand mixand dupa fiecare,amoniacul stins dar si esenta de vanilie -adaugam faina cat sa iasa un aluat potrivit dar...Citeste continuarea

Fursecuri fragede cu scortisoara si...

Postat de: bitza in Dulciuri

Untul moale se mixeaza cu zaharul pudra,apoi se adauga oul si se mixeaza pana este incorporat. Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza in compozitia de unt. La sfarsit se adauga...Citeste continuarea

Fileuri de muschi de porc cu unt si...

Postat de: rocsi_1612 in Porc

Fileurile  de muschi le spalam si le tamponam cu niste servete de bucatarie. luam o tava si punem in ea hartie de copt. asezam fileurile in tava. acestea le condimentam cu sare si...Citeste continuarea

Fursecuri cu branza

Postat de: lia in Prajituri

 Framantam un aluat bine legat din toate ingredientele de mai sus, apoi il lasam sa se odihneasca timp 1h. Pornim cuptorul aragazului si ne pregatim formele (eu am folosit o tava, vezi...Citeste continuarea

Frigarui de porc la cuptor.

Postat de: adinaciosescu in Mancaruri cu carne

Tai carnea bucatele,cuburi,pui condimentele si 2 linguri de ulei,si le lasi la rece sa se macereze putin. Legumele le tai cuburi,bucati,la fel si slaninuta.Eu am folosit o carnita de vanat,care...Citeste continuarea

Fasole verde cu maioneza

Postat de: gelu in Aperitive / Garnituri

Fasolea se curata de capete,se spala si se pune la fiert in apa clocotita cu 1 lingurita de sare cca 1 jumatate de ora,dupa care se strecoara si se lasa la racit.Se prepara o maioneza din 1...Citeste continuarea

Fasole batuta cu ceafa afumata

Postat de: MIUTA in Mancaruri cu carne

Am spalat si pus fasolea sa stea in apa rece pana a doua zi.Am aruncat apa si am spalat foarte bine fasolea.Am pus-o la fiert intr-o oala cu apa rece.Dupa 10 minute de fiert am aruncat apa si am...Citeste continuarea

Focaccia cu masline

Postat de: adasev12 in Pizza

Se pune faina intr-un vas, se amesteca sarea, zaharul si praful de pizza si se distribuie peste faina. Se pune uleiul, maslinele taiate felii si  si mozzarella taiata cubulete mici, apoi se...Citeste continuarea

Focaccia umpluta

Postat de: mimmi in Piine

Amestecam drojdia cu 50 ml apa si o lasam 10 minute,dupa care o turnam in cuibul din faina. Pe margine punem sare dupa gust si framantam un aluat cu 300 ml apa. Este un aluat moale care ramane...Citeste continuarea

Ficatei cu sos de rosii si ardei

Postat de: Oana in Ficat

Ficateii de pui se curata, se spala si se scurg bine. Legumele se curata si se spala. Se maruntesc la robot, separat. Intr-o cratita cu pereti dubli se incinge uleiul, se adauga ceapa si...Citeste continuarea

Fructe de mare cu sparanghel

Postat de: Oana in Fructe de mare

Fructele de mare se spala si se scurg bine. Uleiul de masline se incinge in tigaie, se adauga usturoiul zdrobit, apoi fructele de mare. Se lasa cateva minute, apoi se adauga vinul si se lasa sa...Citeste continuarea

FASOLE VERDE PENTRI IARNA

Postat de: SENO in Muraturi

Fasolea se curatata de codite si varfuri,se rupe si se spala foarte bine. Apa se  pune la fiert impreuna cu sarea,zaharul si otetul. Cand apa fierbe se pune  fasolea spalata si se...Citeste continuarea

Friptura de manzat la "tava"

Postat de: MotanLaOale in Vita

Carnea se spala si intreaga se pune la fiert impreuna cu ceapa curatata si vegeta. Eu am fiert-o in oala sub presiune 1 ora. Dupa o ora am scos ceapa si am aruncat-o, carnea am scos-o si am...Citeste continuarea

Filete de vita cu salata...

Postat de: naomy in Vita

Se pune tigaia la incalzit si se adauga lingura de ulei de masline in care prajim fileurile care trebuie crestate pe margini. Lasam 4-5 minute la foc mic fara condimente nici macar sare,cand...Citeste continuarea

Friptura de curcan cu masline verzi

Postat de: mirela0911 in Curcan

Pieptul de curcan se spala si se usuca bine cu prosoape absorbante si se cresteaza de trei ori pe lungime, dar nu de tot. Se condimenteaza cu sare si piper. Ceapa si usturoiul se taie marunt,...Citeste continuarea

Frigarui cu fructe

Postat de: mimmi in Dulciuri

Spalam,curatam si taiem fructele cubulete. Le punem intr-un bol,presaram zahar si lasam 10 minute. Dupa 10 minute infigem fructele pe bete de frigarui si punem betele pe gratar. Din cand in...Citeste continuarea

Frigărui de pui cu bere

Postat de: Retetegg in Pui

Pieptul de pui l-am taiat bucati si l-am pus la marinat in sos. Sosul l-am pregatit din sos soia, condimente pt pui si pt gratar si ierburi de provence. Am taiat bucati dovlecelul,...Citeste continuarea

Frigarui cu creveti la gratar

Postat de: mimmi in Fructe de mare

Calim crevetii in unt cca 2 minute. Adaugam vinul si mai lasam 2 minute. Oprim focul si ii lasam asa sa se patrunda vreo 5 minute. Strecuram sosul intr-un paharel iar creveti...Citeste continuarea

Fluturasi din piept de pui cu sos...

Postat de: mimmi in Pui

Taiem pieptul de pui si cu ajutorul scobitorilor formam fluturasi. Presaram sare si piper pe ambele parti. Si pe o parte ii coloram putin cu boia dulce si curry. Punem pieptul de pui pe gratar...Citeste continuarea

Fursecuri pisate cu furculita...

Postat de: ionela2682 in Dulciuri

-margarina se freaca spuma cu zaharul si zaharul vanilat -adauga faina ,praful de copt si omogenizati -se infoliaza aluatul si se da la rece pentru cat mai mult timp ,e bine de seara pana...Citeste continuarea

Fasole galbena cu rosii la borcan

Postat de: mirela0911 in Conserve

Se curata tecile de fasole de varfuri si se rup in doua sau trei (depinde cat e de lunga pastaia). Se spala bine in 2-3 ape. Ceapa se curata si se taie cubulete. Rosiile se oparesc, se decojesc...Citeste continuarea

Frigarui de pui cu salata de...

Postat de: Pur_si_simplu_papa_bun in Pui

Pentru început am preparat marinada din iaurt si praful de curry, iar betele de frigărui le-am pus la înmuiat într-un vas cu apă. Pieptul de pui l-am tăiat bucăti si l-am...Citeste continuarea

Friptura umpluta

Postat de: Furnicuti in Porc

Spalam cotletele, le batem cu ciocanul de snitele si le condimentam cu sare, piper si boia. Cascavalul il taiem felii subtiri, la fel si rosiile. Punem pe fiecare cotlet, pe jumatate, cateva...Citeste continuarea

Fasole boabe cu costita afumata

Postat de: eduard_09 in Porc

Se spala fasolea si se pune la fiert in apa cu sare. Se schimba apa de 2-3 ori. Se curata ceapa si se toaca marunt. Se pune intr-o cratita putin ulei si cand s-a incalzit se adauga ceapa, se...Citeste continuarea

Frigarui cu pui si legume

Postat de: Dya in Aperitive / Garnituri

Cat timp ard lemnele pentru foc si carbunii, pregatim frigaruile: legumele si pieptul de pui, spalate si taiate felii sau cuburi, le asezam pe bete in oridinea dorita, le condimentam dupa gust, cu...Citeste continuarea

Friptură de pui cu vişine

Postat de: Retetegg in Pui

Am spalat copanelele, le-am crestat putin si le-am pus intr-o tava unsa cu putin ulei. Le-am impanat cu usturoi, iar pe langa ele am pus telina taiata bucati mici, ceapa taiata tot bucati,...Citeste continuarea

Ficatei de pui

Postat de: Irina in Ficat

Ficateii se spala si se curata, apoi se usuca intr-un prosop. Intr-o tigaie se topeste untul, se adauga ficateii si se intorc cu grija din cand in cand. Se adauga usturoiul taiat si putin...Citeste continuarea

Fasole cu ciolan

Postat de: monike in Porc

Speli bine fasolea si o pui la fiert.Dupa ce ai aruncat primele trei ape adaugi si legumele tocate marunt. Separat rumenesti un pic ciolanul portionat in bucatele. Cand a fiert fasolea pui...Citeste continuarea

Fileuri de muschi italienesti

Postat de: rocsi_1612 in Porc

Fileurile le spalam bine si le tamponam cu niste servete de bucatarie. Intr-un castronel amestecam uleiul de masline cu putina sare,piper si boia de ardei iute. Amestecam...Citeste continuarea

Flori de dovlecei in aluat dulce

Postat de: Julie in Dulciuri

Oul se bate cu zahar, esenta de vanilie, ulei si faina, pana se obtine un aluat moale, ca de clatite. Florile de dovlecei se spala, se lasa sa se scurga de apa, li se rup coditele si partile...Citeste continuarea

Ficatei cu suc de rosii

Postat de: ionela2682 in Ficat

Ficateii se prajesc in ulei pana se rumenesc frumos. -se caleste ceapa in putin ulei,se adauga sucul de rosii,frunza de dafin se sareaza si pipereaza se tine putin ..se adauga usturoiul toacat...Citeste continuarea

Ficat de curcan

Postat de: camelia75 in Curcan

Dupa ce am spalat foarte bine ficatul i-l punem la fiert in apa cu sare,spumuim si lasam sa dea in cateva clocote.Dupa ce se raceste putin i-l taiem bucati mai mici. Calim timp de 3-4 minute in...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]