FASOLE VERDE PENTRI IARNA

de SENO in Muraturi, 23 Iul 2011 | 8668 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole verde (eu am avut 3 kg de fasole cu pastaia subtire)
  • 3 linguri de sare
  • 1 lingura de otet
  • 1 lingura de zahar
  • 5 l apa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA FASOLE VERDE PENTRI IARNA:

Fasolea se curatata de codite si varfuri,se rupe si se spala foarte bine. Apa se

 pune la fiert impreuna cu sarea,zaharul si otetul. Cand apa fierbe se pune 

fasolea spalata si se lasa cateva clocote,apoi se scoate se pune in borcane curate

care se capseaza si se pun la dust pentru 20-30 min la foc mic.

TIPS-URI

1

daca vreti sa fiti sigure ca rezista peste iarna puteti adauga in apa un pliculet de conservant sau salicil

Daca ti-a placut reteta noastra "FASOLE VERDE PENTRI IARNA" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta gustoasa de fasole verde la cuptor