FASOLE VERDE PENTRI IARNA

de SENO in Muraturi, 23 Iul 2011 | 9228 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole verde (eu am avut 3 kg de fasole cu pastaia subtire)
  • 3 linguri de sare
  • 1 lingura de otet
  • 1 lingura de zahar
  • 5 l apa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA FASOLE VERDE PENTRI IARNA:

Fasolea se curatata de codite si varfuri,se rupe si se spala foarte bine. Apa se

 pune la fiert impreuna cu sarea,zaharul si otetul. Cand apa fierbe se pune 

fasolea spalata si se lasa cateva clocote,apoi se scoate se pune in borcane curate

care se capseaza si se pun la dust pentru 20-30 min la foc mic.

TIPS-URI

1

daca vreti sa fiti sigure ca rezista peste iarna puteti adauga in apa un pliculet de conservant sau salicil

Daca ti-a placut reteta noastra "FASOLE VERDE PENTRI IARNA" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]