Friptura din pulpe de curcan

de luminita20_2006 in Curcan, 12 Aug 2011 | 10222 vizualizari

 

O friptura din pulpe de curcan rumena si aromata.

 

INGREDIENTE

  • pulpe de curcan
  • -busuioc
  • -maghiran
  • -oregano verde
  • -boia de ardei
  • -sare
  • -piper
  • -3 catei de usturoi
  • -1 ceapa
  • -2 morcovi
  • -ulei
  • -cartofi 
  • -rozmarin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura din pulpe de curcan:

Intr-o tava de yena se pun pulpele de curcan, se condimenteaza cu sare, piper, maghiran, busuioc, boia de ardei se stropesc cu ulei se pun in tava morcovul taiat mare ceapa la fel si usturoiul, oregano si rozmarin.

Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor 40 min apoi fara folie 15 min. Cartofii se curata se  taie,  se condimenteaza cu sare si  piper, se stropesc cu ulei si se dau la cuptor ~ 45min.

Friptura din pulpe de curcan este delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din pulpe de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan in punga la cuptor