Papricas de curcan

de RuxyRux in Curcan, 21 Dec 2010 | 16670 vizualizari

 

Un papricas foarte foarte gustos...

 

INGREDIENTE

  • 600 gr piept de curcan( de poate face si cu pui)taiat marunt ca pentru gulas
  • 2 cepe
  • 1 lingurita si 1/2 boia dulce
  • 3 linguri pline cu bulion de rosii( de casa ideal)
  • piper sare dupa gust
  • o lingura faina
  • 3 linguri ulei
  • Pentru galuste:
  • 3 oua
  • sare dupa gust
  • faina cat cuprinde sa iasa un aluat mai gros decat smantana
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de curcan:

Incingem uleiul in cratita, adaugam ceapa taiata marunt, apoi carnea si boiaua si sotam impreuna in jur de 7-8 minute.

Adaugam apa suficienta si lasam sa fiarba bine carnea acoperit.

Cand carnea este fiarta potrivim de sare dupa gust, punem bulionul amestecat cu putina apa si cu faina, adaugam si un praf de piper si mai lasam sa fiarba. Intre timp facem galustele.

Batem ouale cu sarea si apoi cu faina pana obtinem un aluat de consistenta smantanii doar ca putin mai gros.

Cu lingura luam din compozitie apoi punem in mancare. mai lasam inca 10-12 minute sa fiarba galustele si avem un papricas foarte gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Curcan cu sos de iaurt