Fursecuri

de Lorra in Prajituri, 18 Ian 2012 | 4380 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. margarina
  • 200 gr. zahar
  • 2 oua
  • 100 gr. nuca cocos
  • 600 gr. faina
  • 1 pliculet praf de copt
  • zahar pudra vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Se amesteca margarina (la temp. camerei) impreuna cu zaharul pana acesta se topeste, apoi se adaga ouale si nuca de cocos.
La final se adauga faina amestecata cu praful de copt si se framanta bine pana se obtine un aluat bun de modelat, nelipicios.
Se intinde aluatul pe masa de lucru tapetata cu faina si se decupeaza formele dorite (inimioare si floricele).
Acestea se aseaza pe tava acoperita cu hartie de copt si se da la cuptorul deja incins la foc potrivit, timp de c.c.a. 10-15 min. pana ce fursecurile se rumenesc.
Se scot pe un platou si se pudreaza cu zaharul vanilat.

 

POfta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

18.01.2012, 21:27

sa iau si eu cateva sa pap cu compot!!!

mamaieelena 1

18.01.2012, 21:46

si eu doua fursecuri vreau

Lorra 1

18.01.2012, 21:55

ma bucur Iri, sunt si pe gustul fetitei mele, marturie sta platoul de mult golit
Rocsi si mamaieelena, cu mare drag

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu cereale