Friptura de ceafa de porc la cuptor

de Steel79 in Porc, 17 Dec 2011 | 8113 vizualizari

 

Friptura de ceafa de porc la cuptor

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ceafa de porc, 
  • 1 plic cimbru, 
  • piper negru macinat, 
  • 100g masline negre, 
  • 50 g secretul gustului, 
  • 150 ml vin rosu, 
  • 1 ardei gras rosu, 
  • 30 ml ulei, 
  • 100 g pasta de tomate.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de ceafa de porc la cuptor:

Se cresteaza si condimenteaza ceafa de porc, cu piper si cimbru. Se unge cu putin ulei vasul si se aseaza ceafa de porc.

Se aseaza in crestaturi masline si felii de ardei gras rosu.

Se prepara sosul din ulei, paharul de vin rosu, secretul gustului si pasta de tomate.

Se toarna peste friptura.

Vasul se introduce la cuptor timp de 1 ora la foc mediu.

Se serveste cu mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de ceafa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (81)

Steel79 1

19.12.2011, 21:30

bineee!

diaconta 1

23.10.2012, 14:43

oare unde umbla Steel asta,ca mi-e dor de pantaloneii lui

Rahela Velicu 1

07.02.2016, 13:18

ce bine arata!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu ciuperci si smantana la cuptor