A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Friptura de porc in sos de fructe...

Postat de: diaconta in Porc

Carnea se spala,se taie bucati mai mari si se condimenteaza.Prunele si caisele se pun sa stea putin in vin,apoi se pun peste carne,se adauga rozmarinul,ghimbirul si se lasa la marinat pana a doua...Citeste continuarea

Flori din foietaj cu ananas

Postat de: Mihaela11_jo in Prajituri

Se scoate aluatul de foietaj de la congelator si se lasa sa se dezghete suficient pentru a putea fi folosit. Rondelele de ananas se pun intr-o strecuratoare pentru a se scurge sucul din...Citeste continuarea

Favorit cu nuci

Postat de: Bunica in Prajituri

Se freaca untul cu zaharul, se adauga galbenusurile unul cate unul, faina , praful de copt si aromele. Le-am amestecat cu mixerul pana s-a incorporat toata faina. Intr-o tava ( 30/40 cm.) se...Citeste continuarea

Fursecuri

Postat de: Bunica in Prajituri

Se freaca untul cu zaharul pana devine spumos,se adauga oul,mierea,siropul de artar,aromele si faina mixandu-se in continuare .Se obtine un aluat moale.Comozitia se toarna in seringa de ornat si...Citeste continuarea

Fasole cu carnaciori II

Postat de: corina241 in Mancaruri de legume

Fasolea o tinem in apa rece cateva ore. Pregatim o oala in care punem fasolea la fiert.Apa se schimba de cateva ori(3-4 ori).Ultima oara cand schimbam apa vom adauga legumele date pe razatoare...Citeste continuarea

Fasole cu carnati

Postat de: Adinacarla in Mancaruri de legume

Fasolea se spala si se lasa peste noapte la inmuiat in apa. A doua zi se arunca apa in care a stat fasolea si se pune fasolea la fiert in alta apa. Punem fasolea in apa abia cand apa incepe sa...Citeste continuarea

Foietaj cu mere si nuca

Postat de: MotanLaOale in Prajituri

Merele se rad pe razatoarea mare curatzate de coaja sau cu coaja (eu le-am ras cu coaja ) si se pun la calit cu zaharul fara apa. Cand se evapora toata zeama lasata de mere se pune scortisoara...Citeste continuarea

File de cod pane

Postat de: LUK in Peste

 Pestele se stropeste cu putina zeama de lamaie,se sareaza si se lasa la rece 15-20min.Uleiul se incalzeste in tigaie.Intre timp batem oul cu putina sare.Portionam bucata de peste daca e prea...Citeste continuarea

Furnici in copac

Postat de: AndreeaJ in Paste

Ciupercile shiitake uscate se pun la inmuiat intr-un castron cu apa. Carnea tocata se pune intr-un castron si peste ea se adauga sarea, 1 lingurita de sos de soia, otetul de orez, 1 lingurita de...Citeste continuarea

Floricele din foietaj cu mere

Postat de: nadina73 in Dulciuri

Se decongeleaza aluatul de foietaj (nu de tot, se lucreaza foarte greu ) Se curata merele de coaja, se scoate mijlocul cotorului de la mar. Se taie feliute marul si se pune sa dea 2- 3...Citeste continuarea

Friptura de pui cu brocoli

Postat de: adriana_bobu in Pui

Se pun in ulei incins pulpele condimentate si stropite cu sos de soia.Dupa ce le tragem putin pe ambele parti, adaugam 1/4 l vin alb si un pahar cu apa.Acoperim si lasam sa fiarba pana scade...Citeste continuarea

Friptura de mistret la cuptor

Postat de: carla27carla in Porc

Se face baitul cu 3 zile inainte astfel: se curata si se taie zarzavatul feliute si se pune la fiert in apa ,se adauga usturoiul curatat si intreg si restul de mirodenii.Dupa ce a fiert cateva...Citeste continuarea

Fursecuri

Postat de: carmenvlad in Prajituri

Se amesteca bine ouale cu praful de sare si cu zaharul, pana cand se fac banuti in aluat. Se adauga incet uleiul, zaharul vanilat si 4 cescute de faina (una cate una). Se opreste putin aluat...Citeste continuarea

Fasole cu ......cabanos:)))

Postat de: aziz in Mancaruri de legume

Calim ceapa si usturoiul , adaugam cabanosul si lasam putin la prajit. Se adauga fasolea si lingura de pasta de tomate +o cana de apa calda. Ccondimentam dupa gust si presaram  patrunjel...Citeste continuarea

Friganele dulci

Postat de: kamy in Dulciuri

Batem bine ouale cu laptele si zaharul vanilat,inmuiem feliile de franzela bine,pe ambele parti si le prajim in ulei la foc mic. Punem pe un servetel absorbant. Se servesc presarand...Citeste continuarea

Friganele sarate

Postat de: kamy in Aperitive / Garnituri

Batem ouale bine,adaugam sarea si piperul. Feliile de franzela le inmuiem bine in oua si le prajim pe ambele parti in ulei. Cand le scoatem le punem pe servetele absorbante. Le putem...Citeste continuarea

Friptura de porc la tava

Postat de: pusikmea in Porc

Spalam carnea si legumele. Feleim carnea, nici prea subtire, nici prea gros, felii potrivite, le batem putin pe o parte cu ciocanul de snitele, dupa cre le condimentam cu de toate si le lasam...Citeste continuarea

Friptura de berbecut

Postat de: Sidy in Oaie

Se curata usturoiul si ardeiul se taie fasii subtiri.Carnea de berbecut dupa ce a fost curatata si spalata bine, se pune intr-o cratita sau tava unsa cu putin ulei. Pulpa se sareaza si pipereaza...Citeste continuarea

Fursecuri de catifea

Postat de: AndreeaJ in Prajituri

Intr-un castron am amestecat ingredientele uscate, adica faina, amoniacul si sarea, iar intr-un alt castron. Am mixat bine de tot untul cu zaharul si un pliculet de zahar vanilat, am adaugat si...Citeste continuarea

Foccacia

Postat de: miha in Piine

Drojdia o amestecam cu zaharul, putina apa calduta si 1 lingura de faina. Omogenizam si lasam maiaua sa creasca la loc cald. Faina amestecata cu sarea o punem intr-un castron, facem o...Citeste continuarea

Fursecuri

Postat de: aziz in Prajituri

se amesteca galbenusurile cu zaharul pina isi dubleaza volumul adaugam untul.faina se amesteca cu sarea si se adauga in amestecul de ou.se fac bilute care se pun pe hirtie de copt sau hirtie...Citeste continuarea

Friptura de pui cu lamaie

Postat de: miha in Pui

Usturoiul se piseaza foarte bine cu sare. Se adauga rozmarinul, piperul, apoi uleiul putin cate putin, amestecand pana se obtine o pasta. Lamaile se storc, iar sucul obtinut se toarna peste pasta...Citeste continuarea

Floricele cu dulceata

Postat de: LALY in Dulciuri

Se cerne faina impreuna cu sarea intr-un caston mai mare.Se adauga untul sau margarina taiat(a) bucati si se amesteca cu degetele,pana se obtine un aluat sfaramicios.Se adauga zaharul,apoi...Citeste continuarea

Fursecuri cu glazura de lamaie

Postat de: miha in Dulciuri

Ciocolata se topeste la foc mic impreuna cu o lingura de lapte sau frisca lichida. Se omogenizeaza si se lasa la racit. Untul moale la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul pana devine ca...Citeste continuarea

Ficat invelit in bacon si sfecla rosie

Postat de: comanligia in Ficat

Se spala ficatii si se dau prin faina apoi se prajesc. Dupa racire ii rulam cu feliile de bacon si prindem cu scobitori apoi aceste rulouri le frigem ori pe gratar ori in cratita. Razium sfecla...Citeste continuarea

Fasole scazuta cu ciolan afumat

Postat de: raus in Porc

Intr-o oala se pune fasolea la fiert si ,in alta ciolanul.Apa de pe fasole se arunca de doua ori,iar a treia oara se adauga zeama de la ciolan si ceapa si patrunjelul taiate marunt.Se mai tine pe...Citeste continuarea

Fursecuri fragede

Postat de: lia in Prajituri

Cernem faina si o amestecam cu praful de copt si zaharul vanilat. Intr-un bol , mixam untul cu zaharul, pana devine crema, adaugam galbenusele, iaurtul si amestecul de faina, omogenizam totul...Citeste continuarea

Focaccine con parmigiano

Postat de: andreea123 in Aperitive / Garnituri

Se amesteca faina cu praful de copt, parmezanul, jumatate de lingurita de sare, oul si 50g de margarina incalzita in 100ml de lapte. Se framanta coca bine si se lasa sa stea 15 minute. Dupa...Citeste continuarea

Fursecuri cu ciocolata

Postat de: jojoba in Prajituri

Ouale se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat, scortisoara si coaja de lamaie pana devin spuma. Se adauga margarina si faina amestecata cu praful de copt. Se  intinde o foaie si se stanteaza...Citeste continuarea

Ficat in lapte si mazare cu ciuperci

Postat de: postavaru in Ficat

Spalam ficatul bine si il curatam de pielite. Il taiem bucati potrivite si condimentam cu sare si piper. Punem ficatul intr-un caston si turnam laptele peste, atat cat sa-l acopere. Acoperim...Citeste continuarea

Foietaj surpriza

Postat de: medioto59 in Mancaruri cu carne

Cotletele se spala , se lasa la scurs , se bat putin cu ciocanul de snitele si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Intr-o tigaie in care am pus putin ulei , apa si vin punem si cotletele...Citeste continuarea

File de curcan cu sos de ciuperci

Postat de: RuxyRux in Curcan

Punem carnea pe gratar, spalata, condimentata( dupa gust), unsa cu ulei si o lasam pana se rumeneste. Pe gratarul unde am facut carnea, punem ciupercile si le rumenim pe ambele parti. Intr-o...Citeste continuarea

Felie de ciocolata

Postat de: bitza in Prajituri

Blat: Galbenusurile se separa de albusuri.Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu zaharul pana ce acesta se topeste si ouale devin cremoase.Se adauga...Citeste continuarea

Friptura de porc cu miere

Postat de: luminita20_2006 in Porc

Se pune cotletul de poc intr-un vas se condimeteaza pe toate partile cu un amestec din sare, piper, condiment picant, usturoi, boia dulce(putina), rozmarin dupa care se toarna vinul , sosul...Citeste continuarea

Fursecuri cu stafide

Postat de: postavaru in Dulciuri

Amestecam faina cu fragul de copt si adaugam untul la temperatura camerei. Amestecam bine cu mana pana devine un aluat sfaramicios. Adaugam zaharul, stafidele si rahatul taiat bucatele. In...Citeste continuarea

Ficat de vita prajit cu mamaliga

Postat de: aziz in Ficat

prajim ficatul direct in ulei incins cu capacul deasupra. La sfarsit saram si adaugam usturoi dupa gust . Mamaliga nu e cazul sa va spun cum se face doar ca eu la sfarsit adaug cam 50 gr unt ,o...Citeste continuarea

File de somn acoperit cu crema de...

Postat de: laylalala in Peste

1. Incinge cuptorul la 180 ˚ C. Unge un vas termorezistent cu putin unt topit. 2. Intr-un vas amesteca crema de branza cu marar. Sareaza fileurile de somn apoi aseaza-le...Citeste continuarea

Farfalle cu sos si rulada de curcan

Postat de: lili in Farfalle

Pastele farfalle se fierb dupa innstructiunile de pe punga. Rulada de curcan o facem astfel:  Batem pieptul ca si pentru snitel le condimentam cu sare si piper si il umplem cu...Citeste continuarea

Fursecuri cu jeleu

Postat de: bitza in Prajituri

Galbenusul se mixeaza cu zaharul pana se topeste,se adauga untul/margarina moale si se continuua mixarea. Se pune sucul de portocala/lamaie,vanilia si se omogenizeaza. Se incorporeaza faina...Citeste continuarea

File pangasius la cuptor

Postat de: Cristina_Vivi in Pangasius

peştele se lasă la dezgheţat, după care se scurge bine de apă intre timp se taie ceapa cât mai mărunt, usturoil la fel, se amestecă împreună cu puţin ulei şi apă....Citeste continuarea

Fasole cu cârnaţi

Postat de: Retetegg in Porc

Fasolea am trecut-o prin acelasi proces prin care o trec mereu inainte de preparare, am lasat-o cu o seara inainte la inmuiat, am pus-o a doua zi la fiert, am scurs si schimbat apa de cateva...Citeste continuarea

Fasole cu ciolan afumat

Postat de: stelianaioana in Porc

se toaca ceapa marunt,morcovul se taie rondele,dupa care le punem la calit in putin ulei. dupa ce si-au schimbat putin culoarea adaugam boia (eu am pus pasta de ardei facuta in casa).dupa care...Citeste continuarea

Friptura de iepure

Postat de: luminita20_2006 in Mancaruri cu carne

Se portioneaza carnea intr-un vas se amesteca berea cu sos de soia si sos worcester rozmarinul, boabele de piper si foaie de dafin se pune carnea trebuie sa fie acoperita de marinada,...Citeste continuarea

Friptura de purcel cu fasolica

Postat de: adriana_bobu in Porc

Am lucrat in paralel: intr-o tigaie am pus carnea portionata (presarata cu condiment) la prajit in ulei, iar intr-o oala am pus la fiert fasolea (lasata la umflat in prealabil)    Am...Citeste continuarea

Fursecuri cu fistic

Postat de: meosiris in Dulciuri

Amestecam bine mierea cu untul topit, apoi punem galbenusul si zaharul. Omogenizam si adaugam faina impreuna cu praful de copt. Framantam un aluat din care intindem o foaie subtire si...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu ceapa

Postat de: mirela0911 in Ficat

Se curata si se taie marunt ceapa, se pune la calit in putin ulei. Ficatul il spalam si-l punem in apa fierbinte sa dea cateva clocote. Se scoate, se lasa la scurs si se adauga peste ceapa....Citeste continuarea

Faguri cu cremă de ciocolată şi...

Postat de: ionix in Prajituri

Cremă: cremă de nuci eu am avut o cană de la nucile umplute. Aici e reţeta cremei de nuci: http://www.bucataras.ro/retete/nuci-fragede-15361.html Dar puteţi să măcinaţi vreo...Citeste continuarea

Fursecuri spirale

Postat de: miha in Dulciuri

Ciocolata se topeste la foc mic impreuna cu o lingura de lapte (sau la microunde)si se lasa la racit. Untul moale la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul pana devine ca o crema. Se adauga...Citeste continuarea

Fursecuri cu stafide şi ciocolată

Postat de: ionix in Prajituri

Stafidele se pun la înmuiat cu romul şi esenţa de migdale. Într-un vas puneam: zahărul, uleiul, ouăle şi zahărul vanilat. Amestecă foarte bine, până se...Citeste continuarea

Floricele de porumb cu caramel-...

Postat de: ionix in Dulciuri

Floricele se fac în două tranşe. Se încinge ceaunul foarte bine iar apoi se încinge foarte bine uleiul. Uleiul se testează cu un bob de porumb, când...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]