Friptura de porc cu cartofi aurii

de Sidy in Porc, 27 Ian 2011 | 5213 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • 500 g cartofi 
  • 1 lingura untura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu cartofi aurii:

Carnea se pune intr-o cratita cu o cana cu apa, sare si piper.Se acopera si se lasa sa se patrunda bine. Daca e nevoie se mai adauga putina apa , spre sfarsit adaugam untura, apoi se lasa sa se rumeneasca.
Cartofii se curata , se spala si se taie in felii mai mari.
Se pun cartofii sa fiarba in apa si se lasa sa fiarba de jumatate. Se arunca apa , uleiul se pune la incins intr-o tigaie si se pun feliile de cartofi la prajit. Le dam cu sare, piper si boia si le prajim pe ambele parti.
Friptura se serveste cu cartofii aurii si cu  mancarica de gogosari.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu cartofi aurii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]