Fursecuri cu ciocolata

de jojoba in Prajituri, 12 Ian 2011 | 5098 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina,
  • 1 praf de copt,
  • 150 g zahar,
  • 1 plic de vanilie,
  • coaja de la o lamaie,
  • 2 oua,
  • 250 g margarina
  • 2 lingurite scortisoara
  • Pentru glazura alba :
  • 200 gr ciocolata alba,
  • 5 linguri lapte si bombonele de ciocolata neagra.
  • Pentru glazura neagra :
  • 200 gr ciocolata neagra,
  • 5 linguri lapte si bombonele colorate.    
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata:

Ouale se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat, scortisoara si coaja de lamaie pana devin spuma. Se adauga margarina si faina amestecata cu praful de copt. Se  intinde o foaie si se stanteaza diferite forme. Se da la cuptor pentru 10 minute, la 160 grade Celsius.

Se topeste ciocolata pe abur si se adauga 5 linguri de lapte. Fursecurile se dau prin ciocolata si deasupra se presara bombonele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti de Craciun