Friptura de porc cu miere

de luminita20_2006 in Porc, 10 Ian 2011 | 8559 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  cotlet de porc
  • -3 catei de usturoi
  • 400 ml vin alb
  • -condiment picant
  • - boia dulce
  • - sos chili
  • - miere
  • -sare, piper
  • -rozmarin
  • -sos worchester
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu miere:

Se pune cotletul de poc intr-un vas se condimeteaza pe toate partile cu un amestec din sare, piper, condiment picant, usturoi, boia dulce(putina), rozmarin dupa care se toarna vinul , sosul worchester. Amestecul ar trebui sa acopere carnea si se lasa la macerat peste noapte.

A doua zi se scoate cotletul din vasul in care a stat peste noapte se pune in tava cu 200 ml din amestecul in care a stat iar sob cotlet se pune soric(asta pt a nu se arde carnea) si se da la cuptor timp de 1ora si 20 min in functie de cat de gros este. Se mai unge din cand in cand cu o pensula carnea sa nu se arda. Dupa ce a trecut timpul se pune peste cotlet sosul de chili, se unge bine pe parti si apoi mierea(100 gr) se mai lasa la cuptor inca 20 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu miere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa la tigaie cu cartofi la cuptor