A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Fasole cu ciolan... Tipic romanesc,...

Postat de: puideom150 in Porc

Si acum sa va spun cum am facut... In primul rand am pus rasolul de porc la fiert intr-o oala cu apa, in care am adaugat sare, piper boabe si cateva frunze de dafin. Asta este partea care...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu mere

Postat de: lili2010 in Ficat

Se curata de pielite ficateii de pui,se spala si se lasa la scurs. Se curata,se spala si se toaca prazul. Se curata merele de coaja si se taie felii,se trec sub jet de apa rece si se lasa la...Citeste continuarea

Focaccia alla genovese

Postat de: LauraA in Piine

Intr-un vas, amestecam apa, uleiul si zaharul sau mierea si incepem sa adaugam treptata faina. Cand prinde o oarecare consistenta, adaugam in restul fainii ramase drojdia uscata si continuam sa...Citeste continuarea

Foietaj cu branza sarata

Postat de: LUK in Aperitive / Garnituri

    Aluatul se decongeleaza dar nu de tot(cat sa se poata intinde si taia). Pregatim umplutura :separam albusul de galbenus.Batem spuma albusul si amestecam cu branza de...Citeste continuarea

Fasole verde cu pui

Postat de: Sidy in Pui

Ceapa se curata si se taie marunt apoi se pune la calit in putin ulei.Dupa ce devine sticloasa se adauga pasta de gogosari, sare, piper si o cana cu apa. Adaugam pulpele fara pielita si lasam...Citeste continuarea

Friptura de vitel in vin

Postat de: adriana_bobu in Vita

Am taiat carnea felii groase, am condimentat-o si am tras-o in ulei (pe ambele parti) alaturi de gogosar si ceapa taiate feliute. Am adaugat apoi si usturoiul taiat marunt , apa si o parte din...Citeste continuarea

File de cod cu susan si salata...

Postat de: csillag1993 in Peste

-Fileul de peste se spala,se fasoneaza,se sareaza si se lasa la zvantat... -Se bat ouale,faina si pesmetul se cerne,pesmetul se amesteca cu susanul... -Pestele se trece prin: faina,ou si prin...Citeste continuarea

Friptura de porc in punga Knorr cu...

Postat de: Sidy in Porc

Carnea de porc se introduce in Punga magica si se condimenteaza cu continutul aflat in punga. Se inchide punga cu dispozitivul atasat si se pune in tava peste cartofii preparati astfel : -se...Citeste continuarea

Friptura taraneasca cu coaste de...

Postat de: medioto59 in Porc

Coastele de porc se taie in bucati potrivite, se spala si apoi se condimenteaza cu boia de ardei, cimbru, sare si piper.Se aseaza intr-un vas in care punem si carnatii pe care ii intepam cu...Citeste continuarea

File de cod cu legume si smantana...

Postat de: LUK in Peste

   Pestele se decongelaza(de preferat in frigider).Dupa ce s-a decongelat se verifica daca are oase(se mai gasesc si in fileuri) si se inlatura daca e cazul.Se aseaza pe o farfurie se...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu sos de rosii

Postat de: goldielocks in Ficat

Spala bine 500 gr ficatei de pui(eu adaug uneori si 500 gr inimioare si pipote de pui),lasa-i sa se scurga,apoi trage-i in tigaiein 2 linguri ulei,la sfarsit adauga o cana ,o cana si jumatate...Citeste continuarea

Flori de zahar ars

Postat de: Dya in Dulciuri

Punem zaharul, pe foc, intr-o craticioara din aluminiu sau inox.  Cand se caramelizeaza si devine lichid adaugam cei 15 ml de apa si omogenizam (va deveni spumos). Adaugam apoi glucoza si...Citeste continuarea

Frigarui de pui la gratar

Postat de: alexandrinapop in Pui

Dupa ce le-am asezat frumos pe bete ,le-am dat cu un pic de condiment picant pentru pui , un strop de ulei si se lasa sa stea vreo 15 minute inainte de a fi puse pe gratar ( gratar cu carbuni am...Citeste continuarea

Fusilli cu carne tocata

Postat de: adasev12 in Fusilli

mai intai am pregatit carnea tocata: am taiat ceapa , ardeiul , usturoiul si telina marunt, am calit putin in ulei de masline, apoi am adaugat rosiile taiate marunt. am mai lasat la inabusit sub...Citeste continuarea

Fursecuri cu lamaie

Postat de: postavaru in Dulciuri

Mixam untul bine pana devine cremos. Adaugam zaharul si mixam pana se topeste. Adaugam apoi galbenusul, zeama si coaja de lamaie si omogenizam. Amestecam faina cu amidonul si un praf de sare si o...Citeste continuarea

Friptura la gratar cu cartofi noi

Postat de: adasev12 in Mancaruri cu carne

deci...inati am pregatit carnea pt gratar astfel: aripioarele le-am spalat bine, le-am curatat de eventualele pene ramase, le-am uscat cu un servet sia poile-am parlit bine la aragaz de par. le-am...Citeste continuarea

Ficat de pui in sos rosu cu stafide

Postat de: laylalala in Ficat

Pune stafidele si vinul intr-o cratita pe foc mediu. Lasa pana cand vinul se apropie de fierbere, ia cratita de pe foc, acopera si lasa sa stea asa 15 minute. Scurge ficatul de lapte....Citeste continuarea

Felii de portocala cu miere si...

Postat de: mitinita in Dulciuri

Curata portocalele de coaja si taie-le in felii rotunde. Aseaza-le pe o fafurie. Amesteca mierea cu scortisoara si toarna peste portocale. Se poate orna cu frunze de menta Citeste continuarea

Ficatei la tigaie

Postat de: LUK in Ficat

Ficateii se spala foarte bine.Se usuca de apa cu un servetel.Se ung cu ulei si se prajesc 5 min pe o parte 5 pe cealalta(eu am folosit tigaie nonaderenta si nu a mai fost nevoie sa pun ulei si in...Citeste continuarea

Friptura de porc cu cartofi curry

Postat de: susu in Porc

Impanam friptura cu cativa catei de usturoi, adaugam condimentele si supa. Dam la cuptor si stropim din cand in cand cu zeama din tava. Spre sfarsit adaugam si vinul si lasam sa scada bine....Citeste continuarea

Fasole batuta cu carnati

Postat de: adasev12 in Mancaruri de legume

mai inatai am pus carnatii la prajit...pana au fost gata am terminat si fasolica....deci carnatii i-am prajit bine in ulei la foc mic...sa se patrunda la mijloc... fasolea am scurs-o, am pus-o...Citeste continuarea

Friptura Stefania cu orez

Postat de: oana_d in Porc

Carnea se curata si se taie in asa fel incat sa aiba o forma lunguiata. De la mijloc se scoate o bucata de aprox. 100 g si se pune deoparte. Apoi friptura se bate pana cand se lateste bine de tot,...Citeste continuarea

Ficatei cu cartofi la cuptor -...

Postat de: pusikmea in Ficat

Spalam si curatam bine ficateii de pielite si ii lasam cateva ore in apa rece ( pentru a iesii tot sangele din ei, sau ii spalati si ii lasati la scurs). Spalam si curatam cartofii. Tocam ceapa...Citeste continuarea

File de pangasius in staniol

Postat de: ella87 in Pangasius

Am spalat pestele, l-am condimentat, am uns folia de aluminiu cu putin unt, am asezat pestele, am taiat rosia felii si am pus peste peste, ceapa verde, un strop de ulei de masline, busuioc si la...Citeste continuarea

Fursecuri cu nuci, banane si ciocolata

Postat de: AndreeaJ in Prajituri

Nucile se prajesc usor la cuptor, se pun deoparte 15 bucati de miez intregi, restul se curata de pielite si se toaca marunt. Bananele uscate se maruntesc, 15 feliute intregi se pun deoparte....Citeste continuarea

Frigarui de porc

Postat de: kamy in Porc

Pentru ca stiam ca a doua zi facem frigarui,am pregatit carnea de cu seara.Am taiat-o felii cam de aceeasi marime si grosime,am pus peste :sare,piper,verdeturi a la provence,sos worcester cam3...Citeste continuarea

Ficatei pane cu piure de cartofi

Postat de: Sidy in Ficat

Ficateii spalati se dau prin faina, ouale batute bine si apoi se frig in uleiul bine incins. Cartofii se curata se spala si se taie cubulete apoi se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata...Citeste continuarea

Fasole cu praz

Postat de: ella87 in Mancaruri de legume

Se pune fasolea in apa si se tine cateva ore. Dupa ce a stat se scoate si se pune la fiert, se schimba apa de vreo trei ori dupa ce a dat in clocot.Se adauga un cartof taiat in doua la ultima apa....Citeste continuarea

Fursecuri Trandafir

Postat de: diaconta in Dulciuri

Drojdia de amesteca cu o lingurita de zahar,putin lapte caldut si o lingura de faina si se lasa sa dospeasca. Untul moale se amesteca cu cele patru galbenusuri,adaugate pe rand.Mai adaugam si...Citeste continuarea

Fursecuri cu vanilie

Postat de: miremirc in Prajituri

Mod preparare : Ouale le mixam cu zaharul apoi adaugam untul topit cu uleiul, esenta de vanilie iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt; se formeaza un aluat mai moale; vasul cu aluat...Citeste continuarea

Floricelele Nadinei din foietaj cu...

Postat de: Mihaela11_jo in Prajituri

Se scoate aluatul de foietaj de la congelator si se lasa sa se dezghete suficient pentru a putea fi folosit. Merele se curate de coaja si samburi I se taie in rondele de cca 1 cm. Se pune la...Citeste continuarea

Friganele cu salata de pui si ciuperci

Postat de: madi_marin in Pui

Se taie pieptul in felii , se unge cu putin ulei si se condimenteaza. Se pune la fript in tigaia grill. Alaturi se pun si ciupercutele curatate. In timp ce carnita si ciupercutele se frig, se...Citeste continuarea

Ficatei inabusiti cu sos aromat

Postat de: bitza in Ficat

Intr-o tigaie adanca se pun ficateii condimentat, fara ulei si se lasa pe foc, intorcandu-i pe toate partile pana se evapora toata apa, apoi se pun 3 linguri de ulei. Dupa ce se rumenesc putin...Citeste continuarea

Fritta(omleta la cuptor)

Postat de: bitza in Aperitive / Garnituri

Intr-o tigaie fara coada sau cu o coada detasabila se pune carnea de pui condimentata si kaizerul sa se rumeneasca. Ouale se bat cu un praf de sare si piper si se toarna in tigaie (focul dat la...Citeste continuarea

Friptura cu usturoi si sos de rosii

Postat de: susu in Porc

Se ia bucata de carne si se maseaza bine cu putin ulei, sos de soia si condimente, se cresteaza din loc in loc si se introduce cate un catel de usturoi. Se introduce intr-o punga pentru copt...Citeste continuarea

Ficatei in sos de smantana

Postat de: pusikmea in Ficat

Spalam si curatam ficateii de pielte. Intre timp punem o cratita cu apa la fiert, cand incepe sa fiarba adaugam ficatei, ii lasam cateva minute, doar sa se intrepatrunda, dupa care ii scoatem...Citeste continuarea

Friptura cu cimbru si patatas bravas

Postat de: Sidy in Porc

Se condimenteaza carnea cu sare, piper, boia, curry si cimbru si se pune intr-o cratita cu doua linguri de ulei de masline. Adaugam o cana cu apa si doua linguri sos de soia. Acoperim...Citeste continuarea

Fursecuri cu banane

Postat de: mitinita in Prajituri

Se amesteca bine zaharul cu margarina sau untul. Se adauga banana facuta pireu si se amesteca in continuare. Se adauga restul ingredienteleor. Se pun in tava cu lingura si se coc cam 8-10...Citeste continuarea

Frunze de ciocolata

Postat de: Lily_Musat in Torturi

Se topeste ciocolata in bain-marie. Frunzele care au fost spalate si uscate se ung cu pensula PE DOSUL FRUNZEI cu ciocolata in 2 straturi. Se lasa sa se raceasca ciocolata dupa primul strat....Citeste continuarea

Fructe in glazura de ciocolata

Postat de: adasev12 in Dulciuri

merele le-am curatat si le-am taiat felii mai groase si le-am pus putin pe foc in sirop sa se patrunda, dar numai pe jumatate( in apa cu zahar si scortisoara), portocala am desfacut-o felii,...Citeste continuarea

Friptura de porc cu rozmarin si...

Postat de: mitinita in Porc

Se pun toate ingredientele intr-o punga cu fermoar (punga care se inchide ermetic daca nu folositi o punga mai mare care se poate lega) si se lasa la marinat cel putin 30 de minute. Se pot...Citeste continuarea

Foi cu frisca si nuca

Postat de: gaby_d in Prajituri

Pentru foi , amestecam toate ingredientele cu exceptia fainii si bicarbonatului, omogenizam, dupa care adaugam treptat faina, bicarbonatul stins si framantam pana obtinem un aluat destul de...Citeste continuarea

Fasole verde cu pesmet

Postat de: aziz in Aperitive / Garnituri

se fierbe fasolea la baie de aburi si se sareaza. prajim 2 felii de piine si le dam pe razatoare dupa care incalzim cuptorul la grill si punem untul in tava si firmiturile de piine pina devin...Citeste continuarea

Fasole batuta

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Fasolea se inmoaie de seara pana dimineata in apa rece. Se spala si se pune la fiert in oala sub presiune cu apa si sare circa 1 ora. Cand este fiarta se scurge si se zdrobeste in robot...Citeste continuarea

Fursecuri Snickerdoodles

Postat de: postavaru in Dulciuri

Mixam bine untul moale cu zaharul pana devine crema. Adaugam ouale batute putin si esenta de vanilie si mixam. Amestecam faina cu bicarbonatul, nucsoara si sarea si o incorporam in aluat....Citeste continuarea

Friptura de porc cu cartofi aurii

Postat de: Sidy in Porc

Carnea se pune intr-o cratita cu o cana cu apa, sare si piper.Se acopera si se lasa sa se patrunda bine. Daca e nevoie se mai adauga putina apa , spre sfarsit adaugam untura, apoi se lasa sa se...Citeste continuarea

Foi de placinta cu mar

Postat de: aziz in Prajituri

se unge vasul pt tarta cu unt sau margarina .se pune prima foaie se unge cu ou si se pun citeva firmituri de unt nu mult foarte putin adaugam urmatoarea foaie si punem marul punem iar foaie...Citeste continuarea

Friptura de pui usturoiata

Postat de: RuxyRux in Pui

Zdrobim usturoiul si-l amestecam cu uleiul si sarea, apoi un praf de piper. Ungem bine fiecare bucata de pui si lasam sa stea la marinat cat mai mult( daca se poate toata noaptea la frigider e...Citeste continuarea

Friptura clasica de iepure - in loc...

Postat de: Brindusa in Mancaruri cu carne

Vanatul, inainte de a fi gatit, are nevoie de putina pregatire. In linii mari ea arata asa: Mai intai se scot toate intestinele imediat dupa ce a fost adus acasa, dar nu se scoate...Citeste continuarea

Friganele cu porumb

Postat de: mitinita in Aperitive / Garnituri

  Se caleste ceapa si usturoilul. Intr-un bol se adauga porumbul si se sfarama putin cu furculita. Se adauga ceapa prajita ,ceapa verde si oul. Se amesteca si se introduce...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]