Friptura cu usturoi si sos de rosii

de susu in Porc, 4 Feb 2011 | 7875 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata intreaga de porc
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 pahar de vin rosu de tara
  • 1 pahar supa de carne
  • Ulei de masline
  • Condimente (cimbru, paprika, curry, piper, vegeta etc)
  • Sos de soia
  •  pasta de rosii 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura cu usturoi si sos de rosii:

Se ia bucata de carne si se maseaza bine cu putin ulei, sos de soia si condimente, se cresteaza din loc in loc si se introduce cate un catel de usturoi. Se introduce intr-o punga pentru copt impreuna cu vinul si se tine la frigider pana a doua zi cand se pregateste. Punem carnea in tava impreuna cu sosul format, dam la cuptor impreuna cu supa de carne incalzita si acoperim cu folie de aluminiu. Dupa 40 de minute inlaturam folia si adaugam pasta de rosii. Lasam pana se rumeneste frumos deasupra si ungem din cand in cand friptura cu sosul din tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura cu usturoi si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Costite cu miere la cuptor