A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Friptura aromata de porc

Postat de: cec in Porc

Intr-o cratita mai mult inalta decat lata, am pus carnea si-am turnat moare, dar fara s-o acopar, apoi am lasat-o sa fiarba cam jumatate de ora (am si intors-o de vreo 2 ori) Dupa ce s-a...Citeste continuarea

Fasole batuta

Postat de: RuxyRux in Mancaruri de post

Fierbem fasolea si pentru siguranta sa nu ne doara burtica aruncam 5 ape( stiu ca pare mult dar e mai bine) Scurgem fasolea si lasam in jur de o jumatate de pahar de zeama pentru mixat. In...Citeste continuarea

Fasole batuta

Postat de: elena1988 in Mancaruri de post

Fasolea se lasa la inmuiat in apa pana a doua zi, se pune fasolea la fiert, se taie ceapa marunt si se pune la prajit in 3 linguri de ulei, cand a devenit mai inchisa la culoare se pune bulionul,...Citeste continuarea

Friptura de pui, rapida

Postat de: ela in Pui

Se spala pulpele si se sterg cu un servetel de hartie.Se ung cu ulei si se presara pe ele condimente pentru pui.Se pun intr-o tava,se mai adauga putin ulei si apa si se da tava la cuptor...Citeste continuarea

Fursecuri cu stafide.

Postat de: LALY in Prajituri

Se lasa untul sa se inmoaie la temperatura camerei.Stafidele se lasa la inmuiat in rom. Frecam galbenusurile cu zaharul, pana cand acesta se topeste.Adaum untul, esenta, praful de sare,faina si...Citeste continuarea

Faguri fara forma:))

Postat de: aziz in Prajituri

se amesteca ingredientele de mai sus pina se obtine un aluat de consistenta smintinii poate un pic mai consistent. daca aveti presa pt faguri este excelent daca nu face-ti ca mine si luati cu o...Citeste continuarea

Fursecuri "Iulia"

Postat de: Ina in Dulciuri

     Se amesteca totul foarte bine si se adauga faina, putin cate putin, framantandu-se  pana obtinem o coca de consistenta potrivita, care se dezlipeste usor de pe mana. Se...Citeste continuarea

Fripturica ''deliciuasa''

Postat de: epurasha2bb in Mancaruri cu carne

Asezam in tava cuptorului cartofii taiati rondele groase, in mijloc cotletele la rand si langa ele ficateii spalati si inveliti in bacon sau felii de kaizer/costita fara os.Turnam o canita de apa...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu mamaliguta

Postat de: corina241 in Ficat

Ficatul de pui de spala in apa rece,se curata de bine de pielite si apoi il punem intr-un castronel cu lapte.Lasam la frigider 2 ore. Pregatim o tigaie punem cubul de unt si lasam sa se...Citeste continuarea

Fursecuri

Postat de: pusikmea in Dulciuri

Frecam untul cu galbenusurile si cu zaharul, adaugam apoi esenta, laptele si faina si framntam un aluat moale. Intindem aluatul in foie potrivita, nici subtire, nici groasa, apoi decupam sub...Citeste continuarea

Fursecuri pentru Mosu

Postat de: luminita20_2006 in Prajituri

Untul se amesteca cu zaharul si se bate pane cand devine o spuma, dupa care se adauga oul, smantana, esenta  se amesteca bine apoi se aduga faina . Luam cate o lingurita din compozitia...Citeste continuarea

Fursecuri si braduti de craciun

Postat de: maria_claudia in Prajituri

Din toate ingredientele se formeaza un aluat care se tine la frigider timp de 2h, apoi pe o planseta tapetata cu faina se decupeaza forme cu ajutorul unui paharel rotund, iar ptr bradut cu...Citeste continuarea

Friptura de porc la tava

Postat de: lia in Porc

Bucata de carne o tavalim bine , bine prin marinata, o saram, o piperam,o punem intr-o punga, o legam si o lasam la frigider cel putin 3-4h. Eu am pregatit-o seara si am lasat-o la macerat, pana a...Citeste continuarea

Friptura asortata festiva

Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri cu carne

Carnea de purcel o spalam putin si o portionam. pulpele de pui le taiem in doua,le parlim putin la flacara aragazului si le spalam bine. intr-un lighean pregatim marinata. ceapa o...Citeste continuarea

Friptura de porc

Postat de: lili in Mancaruri cu carne

Se spala carnea, costita de carnatul si se pune la fiert. Se lasa sa fiarba atat cat sa ramana pe carne putina zeama, Daca carnea nu e destul de fiarta mai adaugam apa, dar la final trebuie sa ne...Citeste continuarea

Fursecuri de Craciun

Postat de: MIUTA in Dulciuri

Se amesteca toate ingredientele si se obtine un aluat potrivit de moale. Se intinde aluatul pe masa presarata cu faina si se taie sub diferite forme(inimioare,braduti,flori sau stelute). Se...Citeste continuarea

Foi cu miere de albine

Postat de: diaconta in Prajituri

Ouale se bat spuma cu zaharul,apoi se adauga untul moale si mierea de albine . Amestecul se pune cateva minute  pe baie de aburi pana cand  zaharul si untul se topesc. Se ia de...Citeste continuarea

Fursecuri cu nuci si alune

Postat de: diaconta in Dulciuri

Untul se amesteca cu zaharul si vanilia pana cand se obtine o crema pufoasa.Se separa albusul de galbenus. Galbenusurile se incorporeaza pe rand in crema de unt.Apoi se adauga faina amestecata...Citeste continuarea

Fursecuri cu vanilie

Postat de: mena29 in Dulciuri

Se amesteca pe rand ingredientele de mai sus.Aluatul rezultat il vom lasa 1 ora la frigider dupa care formam bilute pe care le vom coace 15-20 minute in cuptorul preincalzit.Le putem orna dupa...Citeste continuarea

Fursecuri glazurate cu alune

Postat de: mena29 in Dulciuri

Pregatim aluatul din toate ingredientele si-l lasam la frigider o ora.Pe o planseta presarata cu faina,inindem aluatul intr-o foaie nufoart grosa.Taiem rondele pe care le  coacemin tava...Citeste continuarea

Floricele cu gem

Postat de: mena29 in Dulciuri

Pregatim din toate ingredientele un aluat pe care il impachetam in folie alimentara si-l lasm la frigider o ora.Dupa o ora scoatem aluatul si pe planseta de lucru intindem o foaie din care decupam...Citeste continuarea

Fursecurile lui Mos Craciun

Postat de: comanligia in Dulciuri

Se freaca ouale cu zaharul si esenta de vanilie.Dupa incorporarea lor se adauga ulei cate putin continuind amestecarea copozitiei iar la urma se adauga praful de copt si faina.Din aluatul nu prea...Citeste continuarea

Fursecuri fragede

Postat de: ony in Prajituri

se bat foarte bine ouale cu zaharul; se adauga margarina topita in prealabil, apoi se adauga praful de copt si faina si se omogenizeaza bine. se ia cu lingura ,se pune in forma si se fac...Citeste continuarea

Fursecuri Laura si Bogdi

Postat de: alinutza1983 in Dulciuri

  1. Se topeste untul intr-o cratita sau la microunde si  se lasa la racorit. 2. Se bate albusurilel spuma, cu un praf de sare, intr-un vas perfect curat si uscat. 3. Se pune...Citeste continuarea

Fursecuri pentru Craciun

Postat de: postavaru in Dulciuri

Mixam bine untul moale cu zahrul, pana devine spuma. Adaugam ouale si mixam in continuare. Amestecam faina cu praful de copt si o incorporam in aluat. Acoperim cu folie alimetara si dam la...Citeste continuarea

Fursecuri daneze ninse

Postat de: aziz in Prajituri

intr-un castron mixam untul la temperatura camerei cu zaharul pina obtinem o crema foarte fina adaugam apoi galbenusurile pe rind mestecind dupa fiecare.in alt castron amestecam faina cu praful de...Citeste continuarea

Friptura de porc la tava cu piure...

Postat de: kamy in Porc

Carnea spalata,stearsa,taiata felii groase cam de un deget,condimentate cu sare,piper si cimbru, puse intr-o tava in care adaugam uleiul si apa.Acoperim tava cu folie de aluminiu si o bagam in...Citeste continuarea

Fasole batuta

Postat de: Brindusa in Mancaruri de post

Pune  fasolea in 1 l de apa si da un clocot. In timpul asta pune la fiert si restul de apa. Scurge fasolea si pune peste ea cei 2 l de apa fiarta. Adauga morcovul, dafinul si fierbe la foc...Citeste continuarea

Fursecuri cu arahide si cacao

Postat de: mitinita in Prajituri

Se amesteca untul,zaharul,zaharul vanilat si oul pana se obtine o crema. Se adauga faina,cacao si apoi arahidele. Se formeaza bilute in palma si se tavalesc prin restul de arahide. Pune-le...Citeste continuarea

Friptura de porc cu usturoi

Postat de: Sidy in Porc

Carnea se taie bucati mai maricele si se condimenteaza cu sare si piper.In cratita in care o v-om praji adaugam uleiul si apoi carnea condimentata. Dupa ce se prajeste putin pe toate partile...Citeste continuarea

Fasole pastai cu maioneza

Postat de: miha in Aperitive / Garnituri

Fasolea pastai se pune la fiert in apa cu putina sare. Cand este fiarta se scurge de apa si se lasa in strecuratoare, sa se scurga bine de apa. Dupa ce s-a scurs se condimenteaza dupa gust cu...Citeste continuarea

Fursecuri vesele

Postat de: alinutza1983 in Dulciuri

1. Din faina,margarina, zahar si galbenus, se framanta un aluat omogen, consistent; se da la rece cam 20 min, invelindu-se in folie. 2. Se scoate aluatul de la rece, se indeparteaza folia si...Citeste continuarea

Ficat de porc cu varza calita

Postat de: adriana_bobu in Ficat

Am tocat varza murata si am scurs-o bine pentru a nu iesi prea acra.  Am tocat o ceapa si am tras-o in tigaie in 50 ml ulei , adaugand apoi varza si o cana de apa. Am amestecat si am lasat pe...Citeste continuarea

Foietaj cu bacon , branza si ciuperci

Postat de: Sidy in Aperitive / Garnituri

Se taie marunt baconul, salamul, branza si ciupercile. Se condimenteaza , se poate adauga patrunjel verde tocat si doua oua intregi+ albusul de la oua cu care vom unge foietajul.Se amesteca bine...Citeste continuarea

Friptura de porc la cuptor

Postat de: LUK in Porc

Pulpa de porc se condimenteaza si se pune intr-un vas yena. Ingramadim nitelus carnaciorul si o ceapa frumusica dezbracata de foi. Zdrobim usturoiul curatat si il presaram printre carne. Scaldam...Citeste continuarea

Fursecuri Anastassia

Postat de: lili in Prajituri

Se mixeaza margarina cu zaharul.Se adauga esenta de  vanilie, amoniacul stins cu otet, smantana, faina si  amestecam pana la omogenizare. Se formeaza  bilute pe care le tavalim in...Citeste continuarea

Fiamminga

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Se cerne faina, se pune drojdia in mijlocul ei, apoi se adauga toate celelalte ingrediente si se framanta un alut bun. Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul la loc cald.( aluatul in putem...Citeste continuarea

Focaccia la borcan

Postat de: mitinita in Piine

Instructiuni de atasat: Continutul unui borcan se amesteca cu 1/2 cana apa calduta si 2 linguri ulei de masline.Daca e prea uscat adauga putina apa,daca e prea moale adauga putina faina. Se...Citeste continuarea

Fasole batuta

Postat de: adriana_bobu in Mancaruri de post

Se pune fasolea la inmuiat...(eu o las de seara pana a doua zi dimineata) Se fierbe fasolea in apa in care am adaugat  o lingurita vegeta.Avem grija sa schimbam de doua ori apa.Dupa ce a...Citeste continuarea

Fasole cu carnaciori

Postat de: corina241 in Porc

Fasoalea o punem in apa cu o seara inainte. Ziua urmatoare pregatim o oala de 3 litri cu apa si punem fasoalea la fiert.Schimbam apa de cel putin 2-3 ori.Atunci cand bobul este aproape fiert...Citeste continuarea

Ficatei in bacon

Postat de: miha in Ficat

Ficateii spalati si curatati de pielite se invelesc in feliile de bacon. In functie de cat e de lunga fasia de bacon se pot inveli si cate 2 ficatei odata. Se aseaza rulourile obtinute...Citeste continuarea

Fasole bătută

Postat de: Retetegg in Mancaruri de post

Fasolea am lasat-o la inmuiat cu o seara inainte. A doua zi am fiert-o timp de 3 ore, schimband de cateva ori apa. Cand fasolea a fiert, am scurs-o de apa si apoi am amestecat-o cu robotul...Citeste continuarea

Fundite cu sos de rosii si ton

Postat de: aziz in Farfalle

se pun la fiert pastele in apa fierbinte cu o jum de lingurita sare si putin ulei.intre timp facem sosul:taiam ceapa f fin si o punem la prajit in putin ulei cind devine sticloasa adaugam pasta de...Citeste continuarea

Friptura de vita cu ciupercute si...

Postat de: susu in Vita

Carnea se condimenteaza si se unge cu putin ulei de masline. Se “maseaza” pe toate partile si apoi I se fac niste crestaturi unde se introduc cateii de usturoi. Se pune la rece pana a...Citeste continuarea

Fursecuri cu nuci

Postat de: cec in Dulciuri

cele 4 oua le-am amestecat bine de tot cu zaharul si zaharul vanilat am adaugat uleiul, putin cate putin am pus apoi faina, in ploaie am obtinut curi cu nucio pasta care am pus-o cu seringa...Citeste continuarea

Ficatei cu cartofi si cu sos

Postat de: Sidy in Ficat

Ficateii se curata , se spala si se lasa sa se scurga bine. Cartofii se curata si de pun la fiert in apa cu sare.Uleiul cu untul se incing si se pun ficateii la prajit. Se prajesc bine pe toate...Citeste continuarea

Fursecuri vitraliu

Postat de: sabiradu in Prajituri

Incingem cuptorul la 170 g Celsius si pregatim tava cu hartie de copt avand grija ca tava si hartia din tava sa fie perfecte fara denivelari.  Se freaca untul cu zahar spuma, se adauga oul...Citeste continuarea

Friptura de porc elvetiana

Postat de: Sidy in Porc

Carnea se spala si apoi se sterge bine de tot. Se condimenteaza , se da prin mustar, apoi se pune in punga si se da la rece o ora. Dupa scurgerea timpului, intr-o tigaie( wok) se topesc...Citeste continuarea

fursecuri fragede

Postat de: luminita20_2006 in Prajituri

Se amesteca ouale cu zaharul timp de 3 min apoi se adauga uleiul si faina la final se pune esenta de vanilie. Se fac forme in tava cu ajutorul unei linguri se toarna gramajoare sau al unui...Citeste continuarea

Ficatei la tigaie in sos tomat

Postat de: nico15 in Ficat

Se curata ficateii si se spala bine in mai multe ape. Separat se toaca ceapa foarte fin cubulete, usturoiul se zdrobeste, morcovul se curata si se rade pe razatoarea mica iar rosiile se taie...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]