Friptura de pui, rapida

de ela in Pui, 3 Ian 2011 | 7148 vizualizari

 

o friptura buna,care se face fara prea multa bataie de cap

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe intregi de pui,
  • condimente pt pui,
  • 150 gr apa,
  • 150 gr vin alb,
  • usturoi,
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui, rapida:

Se spala pulpele si se sterg cu un servetel de hartie.Se ung cu ulei si se presara pe ele condimente pentru pui.Se pun intr-o tava,se mai adauga putin ulei si apa si se da tava la cuptor 15minute,apoi se adauga vinul si se presara putin usturoi tocat deasupra pulpelor si se mai lasa la cuptor 45-55minute pana se rumenesc frumos ,intorcandu-le din cand in cand si stropindu-le cu zeama din tava.

Se servesc cu piure de cartofi sau orez si cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui, rapida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu sos de usturoi