A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Floricele pufoase cu ciocolata

Postat de: laylalala in Dulciuri

Aluatul foietaj se dezgheta apoi se intinde pe o suprafata pudrata cu faina. Se taie din acesta patrate cu latura de 5cm. Jumatate din cantitatea de patrate se ung cu putin ou batut iar pe...Citeste continuarea

Fursecuri cu nuci, ciocolata si cocos

Postat de: Anamaria7 in Prajituri

Cuptorul se preincalzeste la 190C. Se pregateste cu hartie de copt o tava cat mai mare (eu am copt in 3 randuri chiar daca am ales ceeaaa mai maare tava :P) Untul se mixeaza pana se deschide la...Citeste continuarea

Friptura de pui cu cartofi si rosii...

Postat de: rivka in Pui

Am tot vazut retete asemanatoare pe blogul Silviei si al Mariei Mihalache:  http://mmihalache.blogspot.com/2010/09/pulpe-de-pui-cu-cartofi-noi-la-cuptor.html  deci m-am hotarat...Citeste continuarea

Fricando cu ciuperci

Postat de: Sidy in Vita

Carnea se taie in bucatele potrivit de mari iar legumele se taie in fasii. Se pune la incalzit uleiul si se calesc legumele pina devin sticloase. Se adauga carnea imvartind mereu pina isi...Citeste continuarea

Fantezie

Postat de: Bunica in Prajituri

Blat Biscuitii ii punem in vasul robotului de bucatarie impreuna cu cerealele si mixam pana devin ca un pesmet. Topim untul si il turnam in fir subtire peste pesmetulde biscuit pana se...Citeste continuarea

Friptura de pui cu bere

Postat de: miha in Pui

Usturoiul pisat si restul de condimente se amesteca intr-un vas mai mare. Se adauga cateva linguri cu ulei de masline si se amesteca pana se formeaza o pasta. Turnam berea deasupra si omogenizam....Citeste continuarea

Franzela cu sunca, cascaval si...

Postat de: Sidy in Aperitive / Garnituri

Se incalzeste cuptorul. O tava de chec se unge cu unt. Franzela se taie felii dar nu pana jos, apoi se aseaza in tava.Cascavalul si muschiuletul se taie felii subtiri si se introduc intre...Citeste continuarea

Fursecuri cu ciocolata

Postat de: Alexa95 in Prajituri

Batem zaharul si untul pana devin o crema fina,adaugam oul,esenta de vanilie si bicarbonatul.Amestecam separat faina cu sarea,dupa care le turnam peste compozitie.La sfarsit se adauga ciocolata...Citeste continuarea

Frigarui cu ficatei si inimi de curcan

Postat de: jolygina in Curcan

se spala ficateii,  inimile se taie cubulete, ardeiul se curata si se taie si el patratele. Daca aveti arpagic il puneti asa cu tot cu coaja , ciupercile se curata de codite ,rosiile se lasa...Citeste continuarea

Friptura de pui cu sos de rosii

Postat de: izulika in Pui

Puiul se proportioneaza iar apoi fiecare bucata de carne se da prin ulei si se aseaza in tava presarand putina sare deasupra .Se pune in cutorul incalzit si se lasa pana se rumeneste.Intre timp se...Citeste continuarea

Ficatei Gytty

Postat de: Sidy in Ficat

Kaizerul se taie feliute. Ficateii se spala , se scurg bine de apa, apoi se dau prin faina.Ceapa , ardeiul( daca e de doua culori e si mai frumos), rosia si marul se taie julien. Punem la...Citeste continuarea

Foi cu crema de ciocolata

Postat de: madi_marin in Prajituri

Se face intai crema : se pun la foc foarte mic ouale cu zharul, se amesteca continuu pana ce acesta se dizolva. Se adauga cacaoa, se omogenizeaza bine si apoi se pune untul taiat cubulete. Se...Citeste continuarea

Farfalle colorate cu mozzarella si...

Postat de: nadina73 in Paste

Se pune apa la fiert cu sare si 3 linguri de ulei, iar cand apa clocoteste se pun pastele ,se lasa sa fiarba 8 minute dupa care se stinge focul si se mai lasa acoperite 15 minute Se scot, se...Citeste continuarea

Farfalle in lapte cu ciocolata alba

Postat de: nadina73 in Mancare copii

Se pune laptele le fiert cu putina sare. Ciocolata alba se rupe bucatele si se pune in lapte sa se topesca Se pun pastele in laptele fierbinte si se amesteca din cand in cand. Se pune zaharul...Citeste continuarea

Festin la gratar

Postat de: lia in Mancaruri cu carne

Se incing carbunii se pune gratarul pe care-l ungem cu o bucata de slanina, asta ca sa nu se lipeasca carnea si insiram bucatile la rumenit.  Pe o parte si pe alta sa se patrunda bine, iar...Citeste continuarea

Fursecuri cu nuca semiluna

Postat de: epurasha2bb in Prajituri

Untul moale se bate spuma cu oul si apoi se incorporeaza cate putin din faina amestecata cu zaharul pudra si ultima data se adauga si nuca macinata.se da aluatul format la rece cam 30 minute, apoi...Citeste continuarea

Fursecuri fragede

Postat de: ana in Dulciuri

Intr-un castron frecam ouale cu zaharul pana  incep sa se albeasca ,apoi adaugam uleiul  putin cate putin .Faina o incorporam usor si aromam cu esenta de vanilie dupa plac. Tapetam...Citeste continuarea

Farfalle cu ton

Postat de: nadina73 in Paste

Se fierb pastele in apa cu sare putin ulei Se caleste ceapa tocata in putin ulei apoi se pune pasta de tomate si pestele scurs de ulei(eu am avut o conserva de 1 kg si am pus jumatate din ea)...Citeste continuarea

Friptura din ceafa de porc si carnati

Postat de: medioto59 in Mancaruri cu carne

Ungem o tava cu ulei.Condimentam carnea cu sare, piper si rozmarin.Carnatii ii intepam din loc in loc  cu ajutorul unei scobitori.Asezam in tava bucatile de carne iar deasupra asezam...Citeste continuarea

Frigarui de pui cu pachetele de vinete

Postat de: Julie in Pui

Frigarui: Pieptul de pui se spala ,se dezoseaza si se taie in fasii subtiri. Se amesteca zeama de lamaie cu ulei sare , piper. Se pun fasiile de pui  in acest amestec si se lasa la...Citeste continuarea

Fantezie cu piersici

Postat de: dentistutza in Dulciuri

Piersicile se cojesc si se taie felii. Intr-o craticioara se topeste untul si se pun feliile de piersica si zaharul brun. Se amesteca usor cu spatula de lemn. Cand incep sa se inmoaie se toarna...Citeste continuarea

Friptura frageda de vita la cuptor

Postat de: pusikmea in Vita

Scoatem carnea cu cel putin o ora inaintea prepararii, pentru a ajunge la temperatura camerei, dupa care o spalam bine, o taiem felii potrivite, o crestam din loc in loc, o dam cu ulei si pe o...Citeste continuarea

Fasole alba scazuta cu pancetta...

Postat de: adasev12 in Porc

se pune la calit in ulei de masline de preferinta ceapa , ardeiul , foile de dafin si pancetta impreuna, la foc mic vreo 10 min, invartind meru se adauga apoi bulionul, busuiocul si se acopera...Citeste continuarea

Foi cu nuca caramelizate

Postat de: nadina73 in Dulciuri

Se caramelizeaza cele 15 linguri de zahar la foc mic Se pune untul  peste zaharul caramelizat pana se topeste Cele 6 oua intregi se bat bine spuma cu 300 g zahar Nuca se macina sau...Citeste continuarea

Fasole verde cu piept de pui

Postat de: Corina33 in Pui

Se curata si se spala fasolea, se pune intr-o cratita cu apa si se da intr-un clocot, apoi se strecoara. Se curata ceapa, se toaca cubulete si se pune la calit in ulei. Pieptul de pui se taie...Citeste continuarea

Frigarui de pui si gratare

Postat de: nadina73 in Mancaruri cu carne

Imi pare tare rau ca nu am facut poza de la inceput, dar totul a foat asa pe nepregatite si multe le-am pregatit afara la iarba verde  si...bucuria lui Bebe,am uitat aparatul foto acasa....Citeste continuarea

Ficatei de pui cu paste, lamaie si...

Postat de: Corina33 in Paste

Se spala bine lamaia, se stoarce zeama si se scoate  miezul cu o lingurita. Coaja de lamaie se taie felii subtiri si se pune la marinat in zeama de la lamaie timp de aprox. o ora. Se fierb...Citeste continuarea

Farfalle cu creveti si midii

Postat de: laylalala in Farfalle

Topeste untul intr-o tigaie.Adauga midiile si caleste-le 3 minute.Adauga apoi crevetii si caleste-i 1 minut.Adauga usturoiul si caleste-l 1 minut.Toarna peste toate 200 ml Limoncello si lasa sa...Citeste continuarea

Frigarui de pui

Postat de: mimmi in Pui

Pregatim marinata pentru pui: Pisam usturoiul,adaugam 2-3 linguri de sos de soya si ulei de masline.Condimentam cu oregano si busuioc.Taiem puiul bucati si il punem in marinata.Il bagam la...Citeste continuarea

Flan de dovlecel

Postat de: nadina73 in Aperitive / Garnituri

Se rade dovlecelul prin razuatoarea  cu ochiuri mari si se caleste in 2 linguri de ulei 5-7 minute,dupa care se lasa la racit putin. Se bat ouale cu nucsoara,sare,usturoi dupa care se pune...Citeste continuarea

Fasole cu piept de porc impletit

Postat de: epurasha2bb in Porc

 Se fierbe fasolea in apa cu sare schimband de 3 ori apa. Trebuie capac sau sistemul Doubletta cum am folosit eu care e mult mai rapid. Pieptul de porc felii lungi se taie pe lung indepartand...Citeste continuarea

Figgy

Postat de: epurasha2bb in Dulciuri

Se rade fin putin ghimbir, se presara zahar brun peste el si se caramelizeaza in tigaie.Apoi se toarna putina miere cu unt peste acesta si se creeaza un sosulet delicios.Se adauga acolo...Citeste continuarea

Friptura asortata (pasare, porc)

Postat de: burdulea56 in Mancaruri cu carne

Pt ca cele 2 pulpe erau cam mari le-am portionat, obtinand 2 pulpe superioare si 2 inferioare. Costita am taiat-o bucati de-a lungul osului. Am asezat carnea spalata intr-o tava cu hartie de copt,...Citeste continuarea

Fasole pastai in otet

Postat de: LALY in Conserve

Nu am dat cantitatile pentru ca fiecare poate pune ce cantitate doreste. Se spala fasolea si se curata de ate.Se aseaza in borcanele de 700-800 gr in picioare. Printre fasole punem ardei...Citeste continuarea

Friptura de pui la ceaun

Postat de: rocsi_1612 in Pui

Pulpele de pui se spala bine de tot si se taie in doua. intr-un ceaun se pune putin ulei la incins. se adauga pulpele de pui ,se acopera cu un capac si se rumenesc pe ambele parti putin....Citeste continuarea

File de pangasius cu garnitura de...

Postat de: mimmi in Pangasius

Se stropeste fileul de peste cu lamaie,dupa care se condimenteaza cu condiment pentru peste.Se da prin pesmet si se prajeste pe ambele parti in putin ulei de masline. Brocoli se desface...Citeste continuarea

Foi cu crema de gris

Postat de: Julie in Prajituri

Foile: Se bat bine ouale cu zaharul. Se adauga si restul ingredientelor si se framanta bine. Aluatul obtinut se imparte in trei parti egale. Din fiecare parte se intinde cate o foaie care se...Citeste continuarea

Ficatei cu sos bechamel

Postat de: lilik in Mancare copii

Se da ficatelul in clocot si se arunca apa. legumele se fierb separat taiate bucatele,iar spanacul cand e fiert il tocam. Separat intr-o tigaie punem uleiul la incins,se adauga ficatelul...Citeste continuarea

Fursecuri cu ciocolata

Postat de: LALY in Prajituri

Se freaca untul cu zaharul,pana se topeste si devine cremos.Se adauga treptat faina cernuta cu praful de copt.Se mesteca pana cand compozitia devine omogena. Oul se bate cu scortisoara si...Citeste continuarea

Fursecuri simple

Postat de: miha in Dulciuri

Oul se bate bine impreuna cu zaharul, esenta de vanilie si un praf de sare. Untul se topeste si se toarna peste ou, mixand usor. Punem apoi faina amestecata cu praful de copt si cu ajutorul...Citeste continuarea

Flori de dovlecel umplute cu...

Postat de: Brindusa in Aperitive / Garnituri

1. Mai intai pregateste florile. Cu un cutit mic si ascutit fa usor o taietura in lungul florii. Taie usor pistilul (vezi poza) 2. Ia o bucatica de branza si infasoara in jurul ei un fileu de...Citeste continuarea

Fructe in gelatina

Postat de: lira in Dulciuri

Cine nu gaseste gelatina cu aroma de fructe puteti improviza, ca doar suntem in Romania si ne-am cam obisnuit sa inlocuim cu ceva ceea ce nu gasim :P). Varianta ar fi sa luati o gelatina simpla si...Citeste continuarea

Ficat pe plita cu ardei copti

Postat de: epurasha2bb in Ficat

Am spalat ficatul de vita si l-am asezat felii groase intr-un castron cu o ceasca de lapte turnata peste ele si l-am dat cateva ore la  rece sau peste noapte puteti sa-l tineti la frigider....Citeste continuarea

Friptura de pui cu gomboti (...

Postat de: Sidy in Pui

Dupa ce s-a racit zarzavatul din supa , se da pe razatoarea mare. Supa se da in clocot cu foaia de dafin si cu cuisoarele. Faina se amesteca cu putin ulei, intr-o tigaie pusa pe foc si se...Citeste continuarea

Flori de dovlecel umplute

Postat de: epurasha2bb in Mancaruri de legume

Se culeg florile de dovlecei cu grija sa nu strivim petalele, se spala florile si apoi se indeparteaza cu grija pistilul.Se face un amestec de brazna rasa cu dovlecel ras si cu usturoi si...Citeste continuarea

Franzela cu cartofi si fulgi de secara

Postat de: Sylvia in Piine

Aluatul l-am facut cu masina de facut paine si dupa ce a dospit am modelat o franzela.  Am mai lasat-o la dospit 20 minute si am copt-o la 210 grade 10 minute si apoi la 200 timp de 25...Citeste continuarea

Ficatei in sos pentru copilasi

Postat de: pusikmea in Mancare copii

Spalam si curatam ficatei de pielite si ii punem la fiert. Dupa ce au fiert, ii mutam intr-o tigaie, peste care punem ceapa tocata marunt, tocanita de legume si o cana din apa in care au fiert...Citeste continuarea

Foi de napolitana cu crema de...

Postat de: pusikmea in Prajituri

Strivim nuca cu sucitorul sau o macinam. Se topeste untul in cratita,la bain marie apoi se adauga zaharul si urmeaza galbenusurile. Se amesteca totul bine pana se ingroasa. Se adauga nuca...Citeste continuarea

Fasole pastai cu rosii la cuptor

Postat de: miha in Mancaruri de legume

Ceapa o tocam marunt si o punem in strat intr-un vas termorezistent uns cu ulei. Pastaile curatate si spalate se taie bucati si se adauga in vas peste ceapa. Se sareaza dupa gust, se presara cu...Citeste continuarea

Fasole verde cu usturoi sau Pastai...

Postat de: lili in Mancaruri de post

Se curata si se taie bucatele fasolea, se opareste cu apa fierbinte si apoi se pune la fiert cu sare, vegeta si o ceapa. Se inabusa in ulei putin usturoi , apoi se adauga fasolea fiarta.  Se...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de oanapl 8

ieri la 13:03

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]