Friptura de pui la ceaun

de Rocsi in Pui, 9 Aug 2010 | 19545 vizualizari

 

Sambata cand a venit Ionix cu familia la mine am pregatit cate ceva printre care si aceasta friptura la ceaun...s-au lins pe degete..si ea o sa va confirme ca nu mint....

 

INGREDIENTE

  • 7 pulpe de pui
  • 1 ceapa mare
  • 2 rosii
  • piper
  • vegeta
  • boia de ardei
  • ulei
  • 10 catei de usturoi.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui la ceaun:

Pulpele de pui se spala bine de tot si se taie in doua.

intr-un ceaun se pune putin ulei la incins.

se adauga pulpele de pui ,se acopera cu un capac si se rumenesc pe ambele parti putin.

dupa ce s-au rumenit putin,se acopera cu apa.

se condimenteaza cu piper,boia de ardei si piper.

ceapa se curata si se toaca marunt.

rosiile se spala,se scote cotorul si se taie felii pe rotund.

dupa ce s-au facut cam pe jumatatese pune si ceapa tocata si cate o felie de rosie pe fiecare bucata de carne...(rosia ajuta sa prinda o crusta si sa faca mai crocante pulpitele).

acoperiti iar si lasati pana e aproape gata.

curatati usturoiul ,il taiati felii si si il puneti in ceaun.

il mai lasati cam 10 min si e gata de servit.

ei au papat cu gogosari in otet si conopida.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Rocsi 1

19.08.2010, 13:14

nu il vreau sincer...nu imi trebuie pe nimeni acum stii prea bine....las tineti-l langa tine pe barbata-tu

ionix 1

20.08.2010, 08:09

o sa-i spun ca nu-l vrei si-o sa se supere la anu' nu te mai pupa si nu te mai imbratiseaza

Rocsi 1

20.08.2010, 12:12

nu se supara el tocmai pe mine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca