Floricele pufoase cu ciocolata

de laylalala in Dulciuri, 16 Sep 2010 | 4155 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj
  • cubulete de ciocolata
  • ou batut cu lapte
  • colorant alimentar (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Floricele pufoase cu ciocolata:

Aluatul foietaj se dezgheta apoi se intinde pe o suprafata pudrata cu faina. Se taie din acesta patrate cu latura de 5cm. Jumatate din cantitatea de patrate se ung cu putin ou batut iar pe cealalta jumatate se pune cate un cubulet de ciocolata. Pe fiecare patrat cu ciocolata se pune un patrat cu ou si se lipesc marginile.Fiecare colt al patratului umplut se aduce in centru si se apasa usor pentru a se lipi. Floricelele se pun pe o tava tapetata cu foaie de copt si se ung cu ou batut (in care se poate adauga colorant alimentar). In centrul fiecarei floricele se lipeste o biluta de aluat. Floricelele se dau la copt la 200˚C timp de 15-20 minute pana cand s-au umflat si s-au rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Floricele pufoase cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert negresa cu ciocolata, frisca si sos de zmeura