Fasole verde cu piept de pui

de Corinuta in Pui, 22 Aug 2010 | 6461 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de fasole verde
  • 500 g piept de pui
  • 1 ceapa
  • 150 g pasta de tomate
  • 2 linguri faina
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingurita boia
  • sare, piper macinat
  • marar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu piept de pui:

Se curata si se spala fasolea, se pune intr-o cratita cu apa si se da intr-un clocot, apoi se strecoara.

Se curata ceapa, se toaca cubulete si se pune la calit in ulei. Pieptul de pui se taie cubulete si se pune la calit impreuna cu ceapa pana se rumeneste, apoi se adauga boiaua, se amesteca bine si se acopera cu apa. Cand incepe sa fiarba se pune si fasolea, se condimenteaza si se mai completeaza cu apa, daca este cazul. Se lasa sa fiarba 10-15 minute.

Pasta de tomate se amesteca bine cu faina si se adauga cand fasolea este fiarta. Se mai lasa sa fiarba 2-3 minute.

Mararul se spala si se zvanta, apoi se toaca si se presara peste fasole.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Corinuta 1

23.08.2010, 13:30

Se poate Medi draga!

Julie 1

23.08.2010, 21:45

Mmm! Imi place!

mihaelar63 1

24.08.2010, 00:17

foarte buna fasolea lata , pe aici la soiul acesta i se spune ,, de unt''

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut