Frigarui de pui

de mimmi in Pui, 16 Aug 2010 | 8622 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 gogosar
  • 5-6 ciupercute
  • 4 rosii
  • 2 cepe rosii
  • 1 vanata mica
  • ulei de masline
  • sos de soya
  • oregano
  • busuioc
  • usturoi
  • condiment pentru pui
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui:

Pregatim marinata pentru pui:
Pisam usturoiul,adaugam 2-3 linguri de sos de soya si ulei de masline.Condimentam cu oregano si busuioc.Taiem puiul bucati si il punem in marinata.Il bagam la frigider pentru 30 min-1 ora.
Dupa aceea ne ocupam de vanata.Se poate folosi cu coaja sau fara.Eu am curatat vanata.Se taie cubulete,se sareaza si se lasa asa cam 25 de minute.Dupa aceea se spala si se pune la scurs sau se sterge cu un prosop.
Curatam ciupercutele de coaja si le taiem in doua.Gogosarul,rosiile,cepele le taiem cuburi.
Punem din fiecare cate 2 bucati pe betele de frigarui si se pun pe gratar.

TIPS-URI

1

Se fac foarte repede asa ca aveti grija sa nu se arda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu ciuperci si pui la cuptor