Frigarui de pui

de mimmi in Pui, 16 Aug 2010 | 8364 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 gogosar
  • 5-6 ciupercute
  • 4 rosii
  • 2 cepe rosii
  • 1 vanata mica
  • ulei de masline
  • sos de soya
  • oregano
  • busuioc
  • usturoi
  • condiment pentru pui
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui:

Pregatim marinata pentru pui:
Pisam usturoiul,adaugam 2-3 linguri de sos de soya si ulei de masline.Condimentam cu oregano si busuioc.Taiem puiul bucati si il punem in marinata.Il bagam la frigider pentru 30 min-1 ora.
Dupa aceea ne ocupam de vanata.Se poate folosi cu coaja sau fara.Eu am curatat vanata.Se taie cubulete,se sareaza si se lasa asa cam 25 de minute.Dupa aceea se spala si se pune la scurs sau se sterge cu un prosop.
Curatam ciupercutele de coaja si le taiem in doua.Gogosarul,rosiile,cepele le taiem cuburi.
Punem din fiecare cate 2 bucati pe betele de frigarui si se pun pe gratar.

TIPS-URI

1

Se fac foarte repede asa ca aveti grija sa nu se arda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute