Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

de Bucataras in Mancaruri de legume, 7 Noi 2025 | 166 vizualizari

 


Astăzi facem o rețetă rapidă și gustoasă de ciuperci umplute cu o delicioasă cremă de brânză cu spanac și ciuperci. Pot fi savurate ca și garnitură sau simple.
Pentru aceste Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase sunt necesare următoarele ingrediente: ciuperci, spanac, usturoi, cremă de brânză și parmezan.

 
 

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase
  • 11-12 ciuperci champignon
  • 200 g cremă de brânză
  • 200 g spanac congelat
  • 3 -4 căței de usturoi
  • 2-3 lg ulei de măsline
  • cimbru
  • parmezan
  • sare și piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase:

Cum se prepara aceste Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase:

Tapetează o tavă cu hârtie de copt.

Toacă mărunt cotoarele de la ciuperci și usturoiul, apoi călește-le într-o tigaie, în puțin ulei de măsline încins. Condimentează cu cimbru.

Lasă la gătit câteva minute, apoi adaugă spanacul și 2 linguri de apă. Condimentează cu sare și piper. Gătește până scade zeama și se rumenesc bine toate. 

Amestecă crema de brânză cu compoziția de ciuperci. Potrivește gustul cu condimente dacă e cazul.

Umple ciupercile cu cremă de brânză cu ciuperci, așază-le în tava de copt și presară parmezan. 

Coace ciupercile în cuptorul preîncălzit, la 190 de grade C, pentru aproximativ 25 de minute.

După ce s-au rumenit frumos, scoate tava din cuptor și lasă ciupercile puțin la temperat, apoi savurează-le cu poftă. Sunt delicioase.


Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (1)

MotanLaOale 1

07.11.2025, 16:00

COMENTEAZA