Fasole batuta

de adriana_bobu in Mancaruri de post, 18 Dec 2010 | 4993 vizualizari

 

Este potrivita perioadei postului...

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole
  • 1 ceapa 
  • 5 linguri ulei
  • 2 lingurite vegeta
  • 2 linguri pasta tomate
  • 3-4 catei de usturoi
  • putin piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Se pune fasolea la inmuiat...(eu o las de seara pana a doua zi dimineata) Se fierbe fasolea in apa in care am adaugat  o lingurita vegeta.Avem grija sa schimbam de doua ori apa.Dupa ce a fiert bine se lasa la racorit si apoi se mixeaza cu blenderul  adaugand cealalta lingurita de vegeta,3 linguri de ulei si usturoiul facut mujdei. Separat intr-o tigaie punem restul de ulei, ceapa tocata marunt si pasta de tomate. Adaugam acest sos peste fasolea asezata pe un platou. Este foarte gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]