Friptura de porc in vin

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 6 Mai 2011 | 6925 vizualizari

 

Pentru un pranz de duminica friptura de porc este o alegere ideala.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii muschi de porc
  • 1 pahar vin
  • Chili
  • Piper
  • Sare
  • Busuioc
  • Rozmarin
  • Ulei de masline
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc in vin:

Carnea de porc se condimenteaza si se stropeste  si se lasa intr-un castron acoperit 1-2 ore,apoi se scoate si se pune intr-o tigaie cu putin ulei. Cand este rumenita friptura de porc se adauga vinul rosu si se lasa sa se evapore.

Friptura de porc se serveste alaturi de piure de cartofi si muraturi sau gogosar.

Friptura de porc merge minunat de bine acompaniata de un pahar cu vin.

TIPS-URI

1

daca va ramane friptura de porc pe a doua zi, o puteti felia si folosi la sandvisuri

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc in vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fleica de porc cu cartofi la tava reteta gustoasa de friptura