Frittata cu vinete - Kookoo Bademjan

de retetepersane in Aperitive / Garnituri, 20 Mai 2011 | 7218 vizualizari

 

Aceasta reteta este din bucataria iraniana si se face foarte simplu.

 

INGREDIENTE

  • 4 vinete coapte
  • o rosie taiata felii
  • o legatura de ceapa verde
  • 4 oua
  • o lingurita turmeric
  • sare
  • Piper
  • 2-3 graunti de usturoi
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata cu vinete - Kookoo Bademjan:

1. Se coc vinetele : Se inteapa cu o furculita si se baga in cuptorul incins pana cand se inmoaie si se pot curata.. Se curata sub jet de apa rece, se presara cu sare si se lasa sa se scurga, apoi se toaca.

2. Se toaca ceapa verde si patrunjelul si se piseaza usturoiul

3. Se bat ouale si se adauga turmeric.

4. Se amesteca vinetele, cu ceapa verde, cu pstrunjel, cu usturoi, cu oua cu sare si piper.

5.  Se pune compozitia intr-un vas uns cu ulei, se pun felii de rosii deasupra si se baga la cuptor pentru 20 minute.

6. Se serveste cu salata sau cu iaurt cu castravete.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata cu vinete - Kookoo Bademjan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

retetepersane 1

21.05.2011, 19:56

Anamaria am vazut reteta ta delicioasa cu spanac si ciuperci

Cris2711 1

22.05.2011, 12:42

Iar ai gatit de-a dreptul fantastic pap si eu

retetepersane 1

25.05.2011, 13:08

Multumesc Cris! :*:*:*:*

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pipérade basquaise