Sticsuri „Retetele Danielei”

de asubana in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2011 | 10100 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr faina,
  • 250gr margarina,
  • 25 gr drojdie, 
  • un pahar lapte cald, 
  • sare
  • mac,susan,chimen,sare.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sticsuri „Retetele Danielei”:

- lasi drojdia in lapte 20 min apoi adaogi la faina, framanti si pui margarina moale le tai imediat ,le ungi cu ou si pui deasupra ce vrei,(mac,susan,chimen,sare) le lasi la cuptor pana isi schimba culoarea.

- cuptorul incins in prealabil.

TIPS-URI

1

NOTA: cu o reteta ies 2 tavi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sticsuri „Retetele Danielei”" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Grisine cu branza