A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

File de păstrăv la grătar cu...

Postat de: panacris in Pastrav

Peştele se curăţă, se condimentează şi se lasă la rece cca. 15 minute. Folia de aluminiu se unge cu ulei de măsline, apoi se aşează peştele codimentat, se împachetează, apoi se...Citeste continuarea

Fasole cu carne de porc

Postat de: dariadeea in Porc

Ceapa se toaca marunt,morcovul se da prin razatoare.Intr-o oala punem 3 linguri de ulei si adaugam ceapa si morcovul sa se caleasca.Dupa ce s-au calit punem rosiile tocate marunt,adaugam fasolea...Citeste continuarea

Friptura de porc cu legume si vin...

Postat de: COSTEO in Porc

Carnea de porc se portioneaza felii ,mai groase sau mai subtiri cum doreste fiecare. Fleicile se freaca bine cu sare,piper,condimente granulate,cimbru.Ungem o tava cu putin...Citeste continuarea

Friptura de porc la cuptor

Postat de: scortisoara in Porc

Cu o seara inainte de a gati carnea o punem la marinat. Ii facem niste cute in care bagam jumatati de catei de usturoi, iar apoi o "imbracam" bine in amestecul de curry, sare , boia ,...Citeste continuarea

File de cod cu usturoi

Postat de: elucubratiiculinare in Peste

Încingem cuptorul la 190 grade C. Fileurile de cod se aranjează într-o tavă tapetată cu hârtie pergament și unsă cu puțin ulei de măsline. Fileurile de cod nu se...Citeste continuarea

Fasole verde cu usturoi reteta...

Postat de: dariadeea in Aperitive / Garnituri

Cum se prepara Fasole verde cu usturoi reteta traditionala romaneasca Eu am folosit fasole verde congelata.Mai intai am lasat-o sa se dezghete intr-o oala. Ceapa am tocat-o marunt,usturoiul...Citeste continuarea

Flan de ciocolata cu ghimbir

Postat de: ianculubita in Prajituri

Batem bine ouale intr-un vas impreuna cu un praf de sare, zahar si faina. Adaugam laptele in care am topit ciocolata, amestecam bine apoi adaugam ghimbirul taiat marunt (eu am pus 4 cubulete)....Citeste continuarea

Fasole scazuta in paine

Postat de: aditochi in Mancaruri de legume

Fasolea se pune la inmuiat de seara. Aruncam apa in care a stat peste noapte si o punem la fiert in apa curata a doua zi. Dupa ce a dat intr-un clocot schimbam din nou apa si o lasam de data asta...Citeste continuarea

Friptura la tigaie

Postat de: mihaelar63 in Pui

Cartofii  noi se spala bine si se pun la fiert in apa cu sare si o legatura de patrunjel . Legumele se curata se spala si se feliaza . Pieptul de pui  se feliaza bucati nu prea...Citeste continuarea

Farfalle cu pesto din feta si...

Postat de: doralinda72 in Farfalle

Fierbeti pastele in apa sarata si apoi strecurati-le. Puneti toate celelalte ingrediente intr-un blender si amestecati pana devine o crema mai groasa. Amestecati compozitia de pesto cu...Citeste continuarea

Fudulii de vițel cu sos de vin și...

Postat de: panacris in Cook and smile

Fuduliile curățate se taie felii, se spală sub jet de apă rece, apoi se pun într-un vas adânc, se adaugă oțetul, mirodeniil și apă rece, cât să le acopere, apoi se lasă...Citeste continuarea

Friganele dulci

Postat de: Elena_Daria in Dulciuri

Intr-un bol punem ouale, mierea, esenta de vanilie, scortisoara, laptele, praful de sare si amestecam bine cu un tel. Feliile de paine se inmoaie in acest amestec, apoi le punem la prajit intr-o...Citeste continuarea

Fasole pastai scazute cu usturoi

Postat de: Alina26 in Mancaruri de legume

1.Spalam pastaii ii curatam si ii taiem in 3 sau in 4. 2.Curatam ceapa si ardeiul si tocam marunt si ii punem la calit cu ulei de masline.Dupa aceea adaugam pastaile,punem apa cat cuprinde...Citeste continuarea

Friptura de pui in sos de vin si...

Postat de: RuxyRux in Pui

Se marineaza carnea feliata in amestecul de ulei de palmier( sau grasime), sare si condimente. se tine o ora daca este posibil. Se pune uleiul de masline in tava si se aseaza feliile de carne....Citeste continuarea

Friganele cu banane

Postat de: alinutza1983 in Dulciuri

Taie bagheta in felii potrivit de groase, apoi pregateste un sos din oua, frisca lichida, lapte si zahar. Trece feliile de bagheta prin compozitia de lapte, apoi pune-le la prajit intr-o tigaie...Citeste continuarea

Frunze de vita pentru sarmalute

Postat de: Constelatialeu in Conserve

Se culeg frunzele care  sunt crude si nu sunt foarte crestate .Se taie coditele.Apa cu sarea se pun la fiert,cand incepe sa fiarba se pun frunzele in apa si se lasa pana-si schimba...Citeste continuarea

Ficatei de pasare pane

Postat de: cristeena20 in Ficat

Pregatim ficatelul : eu am folosit ficatel de curcan. Il taiem in jumate si il condimentam cu sare, piper, usturoi si turnam putin lapte si vin alb. Il lasam la marinat cca 2 ore in frigider,...Citeste continuarea

Figaro...Figaro...Figaro :)

Postat de: Marilena in Prajituri

-se amesteca untul (la temperatura camerei) cu galbenusurile apoi se adauga zaharul si se mixeaza pana acesta se topeste si se formeaza o crema foarte fina -praful de copt l-am amestecat cu...Citeste continuarea

Falafel (chiftelute de naut)...

Postat de: bucatarie_marocana in Mancaruri de post

  -acopera nautul cu apa si lasa-l la inmuiat peste  noapte. -pune intr-un mixer,chilli-coriandru-patrunjel-usturoi-bicarbonat de sodiu-sare-piper-ardei boia-chimen-si...Citeste continuarea

Friptura de porc cu legume la cuptor

Postat de: simona72 in Porc

Carnea se spala si se usuca cu un prosop de bucatarie. Partea cu soricul este crestata, sa treaca de soric pina la grasime, pe orizontala si pe verticala, sa formati romburi sau patratele. Se...Citeste continuarea

Frigarui la cuptor

Postat de: Alina26 in Pui

1.Pregatim carne:spalam pieptul si il taiem cubulete potrivite si o condimentam cu sare.piper si usturoi praf..Taiem si carnati circa 2cm. 2.Spalam si legumele si dovleceii ii taiem rondele de...Citeste continuarea

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

Postat de: Valclaudia in Prajituri

Aluatul se face amestecand toate ingredientele enumerate mai sus. Rezulta un aluat nelipicios, cu care se lucreaza usor, pe care-l vom tine timp de o ora la frigider. Intre timp preparam...Citeste continuarea

Ficatei de pui in aluat

Postat de: dariadeea in Ficat

Mai intai se scoate aluatul la dezghetat la tempretatura camerei. Ficateii se spala bine, se dau prin faina si se pun in tigaie la prajit. Dupa ce s-au facut se scot cu o paleta cu gauri (bine...Citeste continuarea

Fasole verde scazuta, reteta simpla...

Postat de: babi5 in Mancaruri de legume

Cum se prepara Fasole verde scazuta, reteta simpla si gustoasa pentru o masa sanatoasa si delicioasa Intr-o cratita de 3l am pus uleiul, ceapa, zarzavatul curatat spalat si tocat marunt in...Citeste continuarea

File de pangasius in sos de unt si...

Postat de: gurita_ta2005 in Pangasius

Se pune untul impreuna cu uleiul de masline intr-o tigaie, cand s-a incins se pun bucatiile de peste condimentate inainte. Se lasa circa 5 minute pe fiecare parte. Se servesc cu zeama de...Citeste continuarea

Friptura de porc si garnitura de...

Postat de: aliliana in Porc

Carnea: a fost condimentata cu sare, piper, stropita cu ulei de masline. Cartofii: curatati de coaja, dati cu sare, piper, menta si chimen,marar verde. Stropiti cu ulei de maline.  Se...Citeste continuarea

Friptura de curcan in sos de...

Postat de: merisor67 in Curcan

Portionam carnea de curcan astfel incat sa incapa in tava. Curcanul meu a fost micut asa ca a avut loc lejer. Presaram condimentele pe friptura de curcan , o asezam in tava unde punem si...Citeste continuarea

Fasole verde cu pui

Postat de: privatelaura in Pui

Am curatat, spalat si tocat usturoiul verde. Am oprit cateva tulpini pt pus spre sfarsit. Pulpele le-am curatat si le-am spalat. Intr-o tigaie, am pus un pic de ulei masline, am aruncat...Citeste continuarea

Focaccia cu rosii si usturoi

Postat de: Zamfira in Aperitive / Garnituri

Omogenizam faina cernuta cu sare, ulei si apa foarte calduta si praful de copt. Daca folosim drojdie proaspata vom prepara o mica maiaua. Lasam alautul sa se odihneasca 5-10 minute pana cand...Citeste continuarea

Frigarui de pui cu legume

Postat de: Elena_Daria in Pui

Spalam bine pieptul de pui si legumele. Carnea o taiem cubulete, ardeiul in patratele, iar dovlecelul si vanata cu tot cu coaja le taiem in cubulete. Legumele le condimentam cu sare, iar...Citeste continuarea

Flan de portocale

Postat de: ianculubita in Dulciuri

Spalam portocalele si una o radem. Fierbem laptele 10 minute cu esenta de vanilie si coaja de portocala, dupa care se da vasul deoparte. Frecam bine ouale cu jumatate din zahar, turnam laptele...Citeste continuarea

Fasole verde scazuta cu usturoi si...

Postat de: mon in Mancaruri de legume

Ceapa o tocam marunt, o punem la calit in putin ulei, adaugam fasolea verde si o cana de apa (200ml) lasam sa fiarba 15 minute. Separat incalzim putin ulei punem in el usturoiul tocat marunt,...Citeste continuarea

Fasole pastai cu carnati afumati

Postat de: COSTEO in Mancaruri cu carne

Fasolea pastai se curata si se spala bine in 2-3 ape, apoi se pune la fiert in apa cu sare. Intre timp, se toaca fin ceapa, usturoiul si ardeiul si se pun la calit intr-o tigaie cu putin...Citeste continuarea

Fasole verde cu trei feluri de carne

Postat de: panacris in Mancaruri cu carne

Se curăță ceapa verde, usturoiul verde și se pun la călit în puțin ulei și apă. Între timp fripturile se mărunțesc, apoi se adaugă la amestecul de ceapă devenit translucid....Citeste continuarea

Fudulii de curcan pane

Postat de: epurasha2bb in Curcan

Le dam prin jet de apa, le scoatem cu grija pielita de deasupra, le lasam 10-15 minute in apa rece cu putin otet.Le scurgem, le lasam sa se usuce putin  si le condimentam cu sare, piper si...Citeste continuarea

Fasole batuta cu ceapa verde si...

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Fasolea se lasa in apa peste noapte. Se pune la fiert fasolea timp de 1.5 -2 ore.Se scurge de apa si se pune in robotul de bucatarie.Se adauga usturoiul pisat si ceapa verde taiata feliute....Citeste continuarea

Farfalle la Cuptor

Postat de: Alina26 in Farfalle

1.Punem o oala cu apa si sare la fiert.Cand fierbe apa punem pasta si lasam sa fiarba.Cand a terecut timpul de firbere (precizat pe ambalaj),scurgem pasta,o clatim cu apa rece si lasam la scurs....Citeste continuarea

Fursecuri vesele cu nuca,stafide si...

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Ouale cu zaharul le mixam pana devin cremoase,apoi adaugam uleiul ca la maioneza,stoarcem zeama de lamaie si omogenizam. La final adaugam faina si nuca macinata. Ungem formele cu ulei si cu...Citeste continuarea

Friganele cu Miez de lapte

Postat de: Ina in Aperitive / Garnituri

Pentru inceput spalam ceapa si mararul si le tocam marunt. Batem bine cele doua oua  cu putina sare  si marar verde tocat.  Ungem feliile de paine cu  ou  si...Citeste continuarea

Fructe facute salata

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Salate

Spalam toate fructele.  Pepenele (cu tot cu coaja) il taiem pe jumatate cu ajutorul unui cutit special (in forma de triunghi). Taiem apoi capatul cu codita astfel incat sa putem avea...Citeste continuarea

Friptura la gratar

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carne

Carnea o pregatim de seara cu mixtul de condimente.Carnatii ii punem in tepuse,pregatim si frigaruile de pui,bucatele de pulpa de pui si ceapa. Apoi taiem lemnele,pregatim jarul pentru...Citeste continuarea

Frigarui

Postat de: elenita in Dulciuri

Capsunile au fost spalate si sterse de apa,miezul de lapte scos din cutiuta si lasat putin la scurs,tableta de ciocolata am rupt-o bucatele am pus-o intr-un bol si am dat-o la microunde cu o...Citeste continuarea

Friptura de rata cu sos de vin rosu

Postat de: simona72 in Rata

Crestam pielea de la pulpe si piept pina ajungem la carne. Citeva boabe de piper le zdrobim in mojar, adaugam sare, cimbru uscat, rozmarin uscat(cite putin din fiecare), amestecam, iar cu aceste...Citeste continuarea

Fasole scazuta cu salam

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri cu carne

 Fasolea alba boabe se curata de impuritati , se spala si se pune la fiert cu un varf de bicarbonat de sodiu . Se lasa sa dea un clocot[10 min ]. Scurgeti fasolea , completati cu apa ....Citeste continuarea

Fursecuri cu nuca si gem

Postat de: ionela2682 in Dulciuri

-se bate untul cu zaharul pana devine pufos -se adauga galbenusul de ou si se amesteca pana se combina -se adauga faina si sarea  si se framanta bine -daca aluatul este prea moale se...Citeste continuarea

Friptura de vita in sos de vin

Postat de: Marilena in Vita

-se pregateste un sos din pasta de tomate,vin,cola,apa,sare si piper -se portioneaza carnea si se aseaza intr-un vas -se acopera cu sos apoi se adauga ceapa,morcovul si portocala taiate...Citeste continuarea

Friptură de miel

Postat de: botcrina in Oaie

Se spală carnea de miel bine. Se curăţă usturoiul, slănina se taie felii subţiri,  apoi se împănează cu acestea carnea de miel. Tocăm verdeaţa mai grosier. Punem...Citeste continuarea

Friptura de miel

Postat de: MotanLaOale in Oaie

Pulpa de miel se curata si se spala bine. Intr-o tava se pune uleiul si pulpa si se unge bine cu ulei. Se presara vegeta, boia, piper si se pune un pahar cu apa stropind si pulpa. Se...Citeste continuarea

Friptura de miel

Postat de: Constelatialeu in Oaie

Spalam bine carnea de miel, ungem cu 50 ml ulei, apoi o ''imbracam'' in condimente Cosmin. Taiem niste usturoi verde si punem peste friptura de miel , apoi turnam un pahar cu vin rosu si...Citeste continuarea

Friptura asortata

Postat de: Dea_Dea in Mancaruri cu carne

Se spala carne ade porc si se taie cuburi mai mari. Se curata pulpele de pui de piele si se spala bine Carnatul se taie bucati de 2-3 cm . Se pune carnea de porc, pulpele de pui si...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]