Fudulii de curcan pane

de epurasha2bb in Curcan, 16 Mai 2013 | 20028 vizualizari

 

in unele parti ale lumii li s-a inchinat si un festival intreg daca puteti sa credeti! (Illinois, USA, Turkey Testicles Festival -every year)eu n-am mai mancat vreodata pana zilele astea cand le-am zarit intr-o caserola asa roz si rotunjoare ca parca nu mai erau asa "fudule" si mi-au inspirat o textura moale si cremoasa precum creierul sau maduvioara .Le-am pus gand rau si le-am fript pane :)

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola de 500 g de fudulii de curcan (gasiti la Auchan sigur );
  • 2 oua (cineva a ras de mine ca mananc oua cu oua :)))
  • cateva linguri de pesmet mai grunjos ( eu am luat o mana de crutoane si le-am macinat la robot )
  • sare , condimente :piper negru, praf de usturoi,
  • apa cu otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fudulii de curcan pane:

Le dam prin jet de apa, le scoatem cu grija pielita de deasupra, le lasam 10-15 minute in apa rece cu putin otet.Le scurgem, le lasam sa se usuce putin  si le condimentam cu sare, piper si praf de usturoi .Le dam prin ou batut ingrosat cu putina faina , apoi le tavalim usor prin pemetul grunjos.

Le prajim in ulei bine incins si el servim cu salata verde si cartofi la cuptor rondele. Pofta mare

Daca ti-a placut reteta noastra "Fudulii de curcan pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fudulii de curcan cu praz