A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Fasole batuta cu sos de ceapa

Postat de: AdriiAdi in Mancaruri de post

Alegi si speli fasolea apoi o pui la fiert. Stii cand boabele s-au fiert atunci cand se sfarama daca le presezi cu degetul. Scurgi fasolea de apa si o pisezi sau o pui in blender. Ceapa o...Citeste continuarea

Friptura de curcan in sos de vin cu...

Postat de: Doinavar in Curcan

Se spala carnea si se pune intr-un lighenas, apoi se adauga ceapa curatata si taiata rondele subtiri, ienibaharul, cateii de usturoi necuratati si taiati in doua, un peperoni taiat bucati,...Citeste continuarea

Fursecuri glazurate cu ciocolata

Postat de: ana77 in Prajituri

- amestecam toate ingredientele lichide la mixer - incorporam faina cu o lingura - punem cu un pos sau cu lingurita cum am facut eu din lipsa de timp aluat in tava tapetata cu hartie copt...Citeste continuarea

Fursecuri cu dulceata

Postat de: antici_gabytza in Prajituri

Amestecam untul cu zaharul si esenta de lamaie. Treptat adaugam oul batut, colorantul si laptele. Adaugam faina cu praful de copt pana se formeaza un aluat nelipicios. Luam o bucata de aluat o...Citeste continuarea

Fursecuri spirala

Postat de: eduard_09 in Dulciuri

Untul moale il mixam cu zaharul, adaugam oul, praful de sare, zeama de lamaie si treptat faina. Amestecam pana se omogenizeaza. Aluatul il impartim in 2, intr-una adaugam cacao si omogenizam,...Citeste continuarea

Friganele (Gigi-Papa)

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Dulciuri

Punem laptele intr-un castronel. Ouale le batem cu un praf de sare. Feliile de paine le dam una cate una prin lapte, apoi prin ou (in aceasta ordine) si le punem la prajit in ulei incins. Le...Citeste continuarea

Friptura de porc fiarta

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Porc

Punem apa la incalzit. Taiem carnea bucati cat palma (nu palma de barbat ;) si le batem putin fara sa le rupem. Intr-o tigaie cu putin ulei rumenim carnita vreo 10 minute pe ambele parti apoi...Citeste continuarea

Fursecuri catelusi

Postat de: antici_gabytza in Prajituri

Mixam margarina cu zaharul pana se dizolva zaharul.Adaugam smantana si esenta.Amestecam si adaugam galbenusurile amestecate cu plicurile de zahar vanilat.Impartim compozitia in 2. In prima...Citeste continuarea

Floricica cu susan

Postat de: medioto59 in Piine

Pentru framantat am folosit masina de paine..................ordinea in care am pus ingredientele in cuva este cea scrisa mai sus,mai putin susanul si galbenusul.Selectam programul pentru aluat....Citeste continuarea

Fursecuri inima

Postat de: eduard_09 in Dulciuri

Galbenusul se mixeaza cu zaharul,adaugam untul maole si mixam pana se omogenizeaza,adaugam zeama de portocala si faina amestecata cu praful de copt si sarea,amestecam pana se incorporeaza.Invelim...Citeste continuarea

Fursecuri cu lamaie

Postat de: eduard_09 in Dulciuri

Untul il mixam cu zaharul si coaja de lamaie,adaugam oul si albusul batut,zeama de lamaie si amestecam pana se omogenizeaza Amestecam cca 350 g faina cu praful de copt si adaugam in compozitia...Citeste continuarea

Faguri

Postat de: stratulatgeorgiana in Prajituri

Se amesteca toate ingredientele intr-un bol cu mixerul se adauga treptat faina apoi se coc in forma de pancake(faguri). Se umplu cu diferite compozitii...fie pudding de caramel,gemuri...Citeste continuarea

Ficat pane

Postat de: iri_love in Ficat

Pentru inceput se pregateste ficatul. Se spala si se portioneaza ca si pieptul de pui pentru snitele.   Se trece fiecare bucata de ficat prin faina si apoi se prajeste intr-o tigaie cu...Citeste continuarea

Ficatei de curcan in sos de vin rosu

Postat de: Sidy in Ficat

Curatam ceapa , o tocam marunt si o sotam in untul topit.Cand este aproape gata adaugam cateii de usturoi tocati marunt, apoi ficateii curatati si spalati.Adaugam supa de carne peste ei si ii...Citeste continuarea

Freddoccino

Postat de: doralinda72 in Cafea

Intr-un vas, amestecati toate ingredientele in afara de lapte si gheata, apoi puneti intr-un blender un pahar plin cu gheata( acelasi pahar care il veti folosi la servire), apoi turnati laptele si...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu ceapa

Postat de: abstract01 in Ficat

Se spala bine ficateii, se scoate pielita, apoi se scufunda un minut in apa fierbinte. Se acopera cu lapte si se lasa asa timp de 30 min. Intr-o tigaie topiti unt , taiati ceapa marunt si...Citeste continuarea

Fasole batuta

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri de post

Fasolea se lasa la inmuiat de seara.Dimineata se pune la fiert si se schimba apa de 3 ori.Cand s-a fiert bine se scurge de apa si se lasa la racit.Dupa ce s-a racit se pune in robot si se paseaza...Citeste continuarea

Fasole facaluita, cu sos de ceapa

Postat de: merisor67 in Mancaruri de post

Am spalat fasolea si am lasat-o de seara pana dimineata in apa cat sa fie acoperita. A doua zi am scurs apa,am mai clatit si am pus-o la fiert in putina apa, tot cat sa fie acoperita, iar cand...Citeste continuarea

Fasole la ceaun

Postat de: botcrina in Porc

Incingem ceaunul, punem uleiul şi sotăm legumele tăiate cubuleţe, după care adăugăm şi cârnatul rondele. Stingem cu apă şi adăugăm ciolanul, sare şi piper, apoi lăsăm să...Citeste continuarea

Fundite cu kaizer si rosii in bulion

Postat de: iri_love in Farfalle

Pentru inceput punem apa la fiert cu sare si un pic de ulei. Dupa ce a fiert apa adaugam pastele si le lasam cam 8 minute, dupa care se scurg.  Cat fierbe apa pentru paste pregatim sosul:...Citeste continuarea

Fursecuri marocane cu ciocolata...

Postat de: JamilaCuisine in Prajituri

Puneti intr-un bol faina, untul, oul, sarea, praful de copt si trei linguri de zahar vanilat si amestecati bine cu mana sau cu un mixer manual. Eu am folosit noul meu mixer KitchenAid care mi-a...Citeste continuarea

Foi cu branza dulce si crema de...

Postat de: alldaycooking in Dulciuri

Pentru foi am amestecat branza dulce cu zaharul vanilat, zahar brun si ulei. Am adaugat apoi faina si bicarbonatul si am framantat un aluat consistent. Am impartit aluatul in 3 parti egale. Am...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu praz

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carne

Prazul se taie rondele si se pune la calit in cratita,se adauga lingurita de maggi legume, piper,ficatul de pui si o cana cu apa.Se pune capacul si se lasa sa se inabuse la foc mic, pana ce este...Citeste continuarea

Fursecuri cu lamaie si unt

Postat de: postavaru in Prajituri

Mixam untul impreuna cu zaharul si coaja de lamaie. Adaugam apoi oul batut si zeama de lamaie si mixam pana se incorporeaza. Amestecam faina cu praful de copt si o incorporam in compozitie iar la...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu ceapa si mamaliguta

Postat de: cristeena20 in Ficat

Curatam ficatul si il portionam dupa preferinte. Taiem ceapa julien si o punem in tigaie la calit cu ulei de masline. Dupa 5 minute, cand ceapa s-a mai inmuiat, adaugam ardeiul gras taiat fasii...Citeste continuarea

Farfalle cu mazare si brocolli

Postat de: TAB1TA in Farfalle

Se pun pastele la fiert in apa cu sare si ulei, si se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Separat, fierbem apa intr-o oala si oparim mazarea si broccoli. Fierbem 4-5 minute. Dupa...Citeste continuarea

File de macrou cu sos asiatic

Postat de: Oana in Peste

Pestele se curata, se scoate cu atentia sira cu oase, se spala si se sterge cu un prosop de hartie. Se amesteca ustoriul ras cu ghimbirul ras, coaja de lamaie si sare si se freaca cu acest amestec...Citeste continuarea

Fusilli cu crema de branza si bacon

Postat de: Oana in Fusilli

Se pun pastele la fiert in apa cu sare, dupa instructiunile de pe ambalaj. Se prepara un sos beschamel, astfel: se pune laptele la fiert. Intr-o craticioara se topeste untul, se adauga faina si...Citeste continuarea

File de pui cu sos de muștar

Postat de: panacris in Pui

Usturoiul se curăță, se mărunțește, se amestecă cu ceapa verde (eu am folosit ceapă din ghiveci!)  tocată mărunt, roșiile, muștarul, uleiul de măsline, uleiul de chilli și...Citeste continuarea

Fursecuri cu stafide

Postat de: Ina in Dulciuri

Batem albusurile spuma cu un praf de sare si turnam zaharul, continuand mixarea pana ce acesta se topeste complet, iar spuma devine lucioasa. Adaugam pe rand galbenusurile , uleiul , amoniacul...Citeste continuarea

Fasole prajita

Postat de: antici_gabytza in Mancaruri de post

Fasolea o punem in apa de cu seara. Punem la fiert in apa rece si le schimbam apa de 2-3 ori. Cand schimbam ultima data lasam sa fiarba la foc mic pana fierbe bine. Intre timp calim ceapa si...Citeste continuarea

Falafel

Postat de: Bucatardinpasiune in Mancaruri de post

In primul rand trebuie sa lasam nautul la inmuiat 24 ore in apa. Nu necesita fierbere, pentru ca in 24 de ore se inmoaie suficient de mult.Dupa expirarea timpului il maruntim in robotul de...Citeste continuarea

Friptura de porc cu pastai de...

Postat de: cristeena20 in Porc

- Pregatim carnea: eu am avut deja gata facuta si am taiat felii de cotlet care a fost la cuptor. Sunt bune si gratarele de orice fel.  - sosul de ciuperci se pregateste separat dintr-un...Citeste continuarea

Friptura din piept de porc cu...

Postat de: Doinavar in Porc

Se cresteaza bucata de piept pe partea cu sorici, cam din 2 in doi cm, dar nu pana jos, se mai lasa cam 15 mm. In crestaturi se umple cu un amestec preparat din 2 linguri ulei de masline, sare,...Citeste continuarea

Fasole verde scazuta

Postat de: timea in Mancaruri de legume

Se pune la calit ceapa si ardeiul tocat, timp de cateva minute, se adauga 2 cani de apa, iar cand apa fierbe se pune fasolea asa congelata cum e din congelator. Se lasa la fiert aprox 15 min,...Citeste continuarea

Friptura de pasare cu ciuperci si...

Postat de: Ina in Pui

Intr-o tigaie incingem o lingura de unt si adaugam legumele congelate, lasand pe foc 5  minute. Orezul il spalam bine si-l fierbem in apa cu sare si o lingura de unt. Scurgem surplusul de...Citeste continuarea

Fasole facaluita / batuta

Postat de: Ina in Mancaruri de post

Lasam fasolea sa se inmoaie cateva ore, in apa rece  sau usor calduta. Daca este nevoie adaugam apa din cand in cand, intrucat aceasta va fi aborbita destul de repede de boabele de fasole....Citeste continuarea

Fasole cu costita de porc

Postat de: elena001 in Porc

Punem fasolea la  fiert si carnea intr-un vas separat. Intre timp punem uleiul la incins, adaugam ceapa,ardeiul tocate marunt,bulionul,amestecam. Punem putina apa si lasam sa fiarba ....Citeste continuarea

Fusili in sos picant

Postat de: privatelaura in Fusilli

Pastele se pun la fiert in apa cu putina sare. Se fierb cam 8-10 min. Intr-o tigaie, se pune putin ulei de masline. Ceapa se curata si se taie cubulete, usturoiul se curata si se zdrobeste un...Citeste continuarea

Friptura din piept de pui cu...

Postat de: Doinavar in Pui

Se desfasoara pieptul  de pui taindu-l dinspre mijloc spre margini si se bate pe un fund de lemn ud dandu-i o forma dreptunghiulara. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, paprika....Citeste continuarea

Felii de carne de vitel cu pesmet...

Postat de: loredanaaa in Vita

Se sareaza carnea dupa gust. Pesmetul se amesteca  cu parmezan,patrunjelul si usturoiul taiat cat mai marunt. Feliiile de carne se trec prin- ulei  de masline (daca aveti de...Citeste continuarea

Fasole batuta cu ceapa verde si...

Postat de: privatelaura in Mancaruri de post

Fasolea se spala si se pune la fiert intr-o cratita mai mare cu mai multa apa.  Se scurge de apa fiarta pe parcursul fierberii, si se pune la fiert in continuare in alta apa. (eu schimb...Citeste continuarea

Fasole batuta

Postat de: Bunica in Mancaruri de post

Fasolea se pune la inmuiat inainte.Eu am pus foaolea de aseara. Apa in care a fost inmuiata se arunca si se pune alta pentru fiert. Dupa ce a dat cateva clocote se arunca si aceasta apa....Citeste continuarea

File de somon cu legume sotate

Postat de: dakris in Somon

Pestele portionat se condimenteaza, se unge cu putin ulei si se frige pe un gratar de aragaz. Legumele se fierb in apa cu sare, apoi se scurg. Intr-o tigaie teflonata ori ceramica se pune...Citeste continuarea

Fasole batuta

Postat de: dakris in Mancaruri de post

Fasolea se spala si se tine in apa rece cel putin 6 ore sau de seara pana dimineata (la hidratat), apoi se schimba apa si se pune la fiert. Dupa ce da cateva clocote se schimba iarasi apa pe care...Citeste continuarea

Fartons (bastonase pufoase)

Postat de: lacrimioara in Prajituri

Intr-un bol punem faina si facem in mijloc o gaura si punem ouale la temperatura camerei,drojdia  dizolvata in apa calduta,zaharul  si sarea, sarea se pune pe margine nu peste drojdie ca...Citeste continuarea

File de cod gratinat

Postat de: elucubratiiculinare in Peste

Fileurile de cod se lasă la dezghețat peste noapte în frigider. Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat. Într-o castronel batem bine oul cu 4 linguri de lapte. Se...Citeste continuarea

Fricassée de caïon/Carne de porc...

Postat de: Doinavar in Porc

Taiati carnea cubulete nu prea marunte, cam de 2-3 cm latura si lasati-o la marinat, in frigider, intr-un baitz preparat din 2 linguri ulei de masline, vinul alb, coniac, cimbru, tarhon, piper si...Citeste continuarea

Fursecuri cu ciocolata sau nutella

Postat de: mikidaniro in Prajituri

Intr-un vas incapator se pun faina,zaharul pudra,praful de copt,zaharul vanilat si se amesteca bine,apoi se pun margarina sau untul la temperatura camerei,galbenusul,aromele si se framanta bine...Citeste continuarea

Friptura simpla din ceafa de porc

Postat de: loryt in Porc

Se taie carnea in bucati maricele, dar nu foarte groase. Se pune ulei intr-o cratita, se adauga carnea, foile de dafin, boiaua, sarea, boabele de piper (cam o lingurita) si se adauga apa, atat cat...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]