Fasole la ceaun

de botcrina in Porc, 21 Feb 2013 | 8185 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 cârnaţ afumat
  • 1 ciolan afumat
  • 1 kg fasole boabe
  • sare, piper, după gust
  • cimbru, leuştean, uscate
  • 200 ml bulion
  • apă
  • 50 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole la ceaun:

Incingem ceaunul, punem uleiul şi sotăm legumele tăiate cubuleţe, după care adăugăm şi cârnatul rondele.

Stingem cu apă şi adăugăm ciolanul, sare şi piper, apoi lăsăm să fiarbă.

Când este aproape fiert ciolanul adăugăm fasolea.

După ce toate ingredientele sunt fierte, punem bulionul şi portivim cu condimente.

Se poate servi cu smântână şi ardei iute.

Cu pâine proaspătă de casă este foarte  gustoasă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

delia64 1

22.02.2013, 14:38

Lasa Crina ca data viitoare imi spui si indata fug la tren ,in 2 ore pana o termini de facut is acolo .

botcrina 1

22.02.2013, 19:00

va astept cu drag

Tabita _ 1

04.05.2013, 09:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole cu ciolan afumat