Fursecuri spirala

de adry88 in Dulciuri, 27 Feb 2013 | 3571 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 250 g faina
  • 1 praf de sare
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 ou
  • 3 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri spirala:

Untul moale il mixam cu zaharul, adaugam oul, praful de sare, zeama de lamaie si treptat faina. Amestecam pana se omogenizeaza.

Aluatul il impartim in 2, intr-una adaugam cacao si omogenizam, in cealalta adaugam faina si omogenizam.

Invelim bucatile de coca si dam la rece 30 minute.

Intindem coca in foi subtiri si le suprapunem una peste alta (eu pus prima foaie maro si deasupra cea alba) rulam cat mai strans si dam la rece cca 30 minute, dupa care taiem felii de cca 0.5 cm. Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor cca 15 minute

 

TIPS-URI

1

eu am dublat cantitatile si am facut si in forma de sah si umplute cu gem

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri spirala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]