Fursecuri catelusi

de gaby_gabytza in Prajituri, 26 Feb 2013 | 3594 vizualizari

 

reteta am luat-o de pe un alt site,e foarte usor de facut>:D

 

INGREDIENTE

  • 200 g margarina
  • 120 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 gabenusuri
  • 3 linguri smantana
  • 1 esenta vanilie
  • 3 linguri cacao
  • cca 500 g faina
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri catelusi:

Mixam margarina cu zaharul pana se dizolva zaharul.Adaugam smantana si esenta.Amestecam si adaugam galbenusurile amestecate cu plicurile de zahar vanilat.Impartim compozitia in 2.

In prima adaugam cacaoa si cca 220 g faina,framantam pana rezulta un aluat usor de modelat.

In a 2 a adaugam doar faina si framantam pana rezulta un aluat nelipicios.

Dam la frigider cca 30 minute

Intindem din fiecare coca cate o foaie separat si decupam inimioare din fiecare.

Formam catelusi-capul format din o inimioara cacao, adaugam urechile formate din o inimioara alba taiata in doua, le apasam putin sa se lipeasca impreuna.

Apoi  ii formam ochii si gura cu bilute formate din aluat alb.Daca vrem le adaugam la fete  o fundita si la catei papion .

Ii asezam intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu si dam la cuptor la foc mediu cca 20 minute

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri catelusi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Zamfira 1

26.02.2013, 21:21

ce draguti, super frumosi si buni!!!!

Cris2711 1

26.02.2013, 21:59

faini

Bya Ralu 1

27.02.2013, 02:21

sunt faini

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cremsit cu crema de vanilie si frisca