A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Focaccia in vas Zepter

Postat de: bylaura in Pizza

Se fierbe cartoful in coaja, apoi se curata si se zdrobeste cu furculita. Faina se pune intr-un castron iar in mijlocul ei se face o adancitura in care se pune cartoful, untul la temperatura...Citeste continuarea

Fasole pastai cu inima de vita

Postat de: gurita_ta2005 in Vita

Ceapa se curata de coaja si se taie marunt. Se pune intr-o craticioara impreuna cu uleiul si curcuma,se lasa cateva minute pana se inmoaie putin,se adauga inima de vita curatata de pielite si...Citeste continuarea

Frittata cu ardei, ciuperci si salam

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Muschiul file, salamul il taiem bucatele mici. Ardeiul il spalam, indepartam semintele si il facem cubulete. Ciupercile le spalam si le taiem feliute. Cascavalul il taiem bucati potrivite....Citeste continuarea

Fursecuri cu unt, nuca de cocos si...

Postat de: Valclaudia in Prajituri

Maruntim fisticul si semintele de floarea soarelui la robot. Amestecam galbenusurile cu zaharul,adaugam praful de copt si toate mirodeniile. Adaugam fisticul si semintele maruntite, apoi...Citeste continuarea

Ficatei pane

Postat de: Elena_Daria in Ficat

Spalam foarte bine ficateii si presaram putina sare peste ei. Intr-o farfurie punem ouale, putina sare, piper si batem bine. Punem uleiul la incins intr-o tigaie. Trecem ficateii prin...Citeste continuarea

Fajitas cu sos de usturoi si verdeata

Postat de: dariadeea in Aperitive / Garnituri

Pentru lipii se incalzeste usor laptele,se adauga drojdia,zaharul si 5 linguri faina,se amesteca bine si se lasa la dospit maiaua 10 min. Se cerne faina,se face o groapa in mijloc,se adauga...Citeste continuarea

Ficat de pui in sos de rosii cu...

Postat de: merisor67 in Ficat

Ficatul de pui, spalat si curatat il punem la fiert in apa cu putina sare si lasam sa fiarba 5-10 minute dupa ce a atins punctul de fierbere, apoi scurgem apa si adaugam uleiul. Prajim cateva...Citeste continuarea

Flan de capsune

Postat de: ianculubita in Dulciuri

Intr-un vas amestecam smantana cu zahar si pulpa de fructe care a stat in rom 10min apoi data la blenderul vertical;cand ajunge compozitia la punctul de fierbere,dam vasul deoparte,adaugam...Citeste continuarea

Flori de salcam in aluat

Postat de: Sim0naWorld in Dulciuri

Am pregatit un aluat de clatite: am batut putin ouale, am adaugat treptat apa minerala, apoi faina, un praf de sare, zahar vanilat. Am lasat cateva minute sa se odihneasca aluatul. Intre timp...Citeste continuarea

Fusilli cu sos de ciuperci

Postat de: Sim0naWorld in Fusilli

Intr-un wok am pus untul la topit, fara a se arde. Am adaugat usturoiul tocat si ciupercile. Am amestecat bine, apoi am pus vin alb, cca 100 ml. Cand zeama a scazut putin am pus smantana, am...Citeste continuarea

Fasole cu costita

Postat de: nadea68 in Mancaruri de legume

Mai intai taiem costita cubulete. Intr-o tigaie punem putin ulei si costita sa se prajeasca un pic, adaugam ceapa taiata marunt si lasam la calit. Adaugam sucul de rosii si mai lasam pe foc pana...Citeste continuarea

Fursecuri "Bradut"

Postat de: iri_love in Dulciuri

Pentru inceput drojdia se sfarama si se amesteca cu zaharul vanilat. Apoi drojdia se desface in cana de bors. Margarina se lasa sa se inmoaie la temperatura camerei, dupa care se amesteca cu...Citeste continuarea

Fursecuri fragede cu ciocolata

Postat de: Alina26 in Prajituri

1.Am frecat untul/margarina cu zaharul pana a devenit ca o crema. 2.Apoi am pus faina cernuta,in ploaie,si am continuat sa mestec pana se incorporeaza bine. 3.Am uns tava de cuptor cu...Citeste continuarea

Friptura de pui cu usturoi la punga...

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carne

Curatam si spalam pulpele,le taiem in bucati mai mici.Mixtul de condimente il punem intr-un vas si adaugam 2-3 linguri de ulei de masline,omogenizam si trecem pulpele prin acest mixt.Pentru ca tot...Citeste continuarea

Fusilli cu gorgonzola

Postat de: caroline in Fusilli

Pastele se pun la fiert in apa cu sare.Cand s-au fiert se scurg de apa. Intr-o tigaie se pune untul si se lasa sa se topeasca. Adaugam branza si amestecam cu o lingura de lemn pana ce branza...Citeste continuarea

Friptura aromata la punga

Postat de: Dea_Dea in Mancaruri cu carne

Puiul se spala si se transeaza. Se condimenteaza si se lasa 20 min. Se pune in punga, cu tot cu zeama ramasa.Se leaga si se fac gauri din loc in loc cu scobitoarea. Se pune in tava , in...Citeste continuarea

Friptura din piept de pui in vas...

Postat de: camelia75 in Pui

1.Spalati foarte bine pieptul de pui,il feliati,apoi il bateti usor cu ciocanul pentru snitele. 2.Condimentati cu sare si piper dupa gust. 3.Incingeti vasul Zepter pana cand acul...Citeste continuarea

Ficat de pui aromat cu coriandru

Postat de: Dea_Dea in Ficat

Ficatul de pui se spala si se pune in wok . Ceapa se toaca si se pune peste ficat  si punem si cateva boabe de coriandru. Punem capacul si lasam la foc minim 20 minute . Sos :...Citeste continuarea

Frigarui de creveti si calmari

Postat de: xana in Fructe de mare

Am taiat calmarii in bucatele de 3 centimetri si i-am pus intr-un castronel cu sare, piper, boia, usturoiul pisat, sucul de la lamaie si cam 2 linguri de ulei si am amestecat bine. Ideal ar fi sa...Citeste continuarea

Fursecuri de scortisoara

Postat de: xana in Prajituri

Am amestecat toate ingredientele pana am obtinut un aluat consistent, nu cred ca o ordine anume ar face diferenta. Pe o farfurie intinsa am pus scortisoara si din aluat am facut bilute cam cat o...Citeste continuarea

Fursecuri cu coacaze rosii

Postat de: vio_dreams in Dulciuri

Mixam untul cu zaharul pudra pana capata consistenta unei creme. Incorporam ouale unul cate unul. Adaugam faina si extractul de vanilie si omogenizam. Punem coacazele si le incorporam usor...Citeste continuarea

File de macrou pe pat de mamaliga

Postat de: Bunica in Peste

Fileul de macrou se spala,se usuca bine cu un servetel absorbant si se pune in tigaia Dry Cooker.Lasa 3-4 minute pe fiecare parte. Intr-un ceaun punem apa cu sare la fiert. Cand da in clocot...Citeste continuarea

Fasole pastai cu usturoi

Postat de: Betty96 in Mancaruri de post

Se caleste ceapa apoi se pune fasolea in oala si se caleste si aceasta un pic.Se pune delikatul si se pun 1-2 cani de apa.Se lasa sa fiarba in jur de 20 de minute apoi se adauga usturoiul pisat.Se...Citeste continuarea

Flan de spanac

Postat de: ianculubita in Aperitive / Garnituri

Intr-un castron batem bine 2oua,adaugam smantana,spanacul bine spalat,oparit,bine scurs si taiat marunt,sare,piper;rasturnam in forma de tarta sau un vas termorezistent uns cu unt sau chiar vase...Citeste continuarea

Friptura aromata cu cartofi noi si...

Postat de: Dea_Dea in Porc

Friptura aromata se face la wok . Se taie carnea cubulete , se condimenteaza cu sare , piper, boia, fenicul si boabe de coriandru . Se pune in wok se pune apa si se lasa la fiert pana scade si...Citeste continuarea

File de pangasius la cuptor

Postat de: adasev12 in Pangasius

Flieurile se lasa la dezghetat, se zvanta bine cu un prosop, apoi se condimenteaza. Se aseaza in tava unsa cu uleiul de masline. Se taie ceapa julienne si se pune peste peste, la fel si usturoiul...Citeste continuarea

Friptura de miel la cuptor

Postat de: delia64 in Oaie

Spalam carnea  . Pregatim o solutie din ulei, piper , boia  , sare , capatana de usturoi pisat  si trecem bucatile de carne prin aceasta solutie  . Intr-o tava asezam...Citeste continuarea

Friganele - Mic Dejun

Postat de: bylaura in Aperitive / Garnituri

Se bat ouale intr-un bol si se adauga sare dupa gust. Feliile de paine se trec prin ou si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Se prajesc pe ambele parti, cand sunt gata se scot pe...Citeste continuarea

Frigarui de dovlecei si carnati de...

Postat de: Alina26 in Curcan

Am spalat dovleceii si i-am taiat rondele circa 1 cm. Am taiat carnati tot cam 1 cm si am inceput sa fac frigaruii. Le-am condimentat cu sare si piper. Am incins tigaia grill si le-am pus...Citeste continuarea

Frappe cu ciocolata

Postat de: caroline in Bauturi

Se pun in blender laptele si ciocolata lichida.Se mixeaza citeva secunde. Se adauga inghetata si se mixeaza. Se serveste rece intr-un pahar inalt cu pai ;) . Citeste continuarea

Frigarui de pui cu sote de mazare

Postat de: rocsi_1612 in Pui

Frigaruile: Mai intai marinam carnea sa prinda din toate aromele. Intr-un bol amestecam mustarul, uleiul, vinul, otetul balsamic, boiaua de ardei, busuioc si cimbru uscat. Amestecam bine,...Citeste continuarea

Fritatta cu ciuperci

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Ciupercile se curata de pielita si se fierb in apa cu sare, le scurgem de apa si lasam sa se raceasca, dupa care le taiem felii, Se toaca ceapa,patrunjelul,mararul,sunca si maslinele, Se bat...Citeste continuarea

Friganele

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Decupam painea cu ajutorul formelor de biscuiti. Amestecam ouale cu laptele,condimentam. Incingem uleiul intr-o tigaie, trecem feliile de paine prin oul batut si le prajim la foc potrivit...Citeste continuarea

File de pui cu morcov și dovlecel...

Postat de: panacris in Pui

Morcovul și dovlecelul se curăță, se spală, se taie rondele și se pun în vasul Wok încins, cu puțină apă, l-a sotat. Mușchiulețul de pui se taie bucățele, se adaugă...Citeste continuarea

Fursecuri simple - Reteta simpla si...

Postat de: sufletista in Dulciuri

Cum se prepara Fursecuri simple - Reteta simpla si gustoasa Mixam ouale cu zaharul pana devine ca o crema,adaugam uleiul, esenta, praful de copt si faina cernuta. Amestecam cu o lingura care...Citeste continuarea

Frappe cu piersica

Postat de: caroline in Bauturi

Se mixeaza cu ajutorul blenderului piersica cu laptele si iaurtul. Se adauga ciocolata lichida si se mixeaza bine pina se obtine o compozitie densa si spumoasa. Se serveste rece. Citeste continuarea

Friptura mixta, cu bere cu lamaie

Postat de: Dea_Dea in Mancaruri cu carne

Puiul se spala si se transeaza. Costita se taie bucati . Se aseaza in tava si se condimenteaza cu sare, piper, boia, praf de usturoi. Se adauga apa si berea, si se acopera cu folie de...Citeste continuarea

Friganele cu nuca si miere

Postat de: Elena_Daria in Mancare copii

Avem nevoie de o forma pentru decupat painea(eu am decupat in forma de inimioara). Intr-un bol am pus ouale, praful de sare, zaharul, laptele, smantana si am amestecat cu un tel. Inmuiem...Citeste continuarea

Fasole scazuta cu usturoi si ceapa...

Postat de: Elena_Daria in Mancaruri de legume

Spalam, curatam fasolea si o punem la fiert in apa cu un praf de sare. Cand este aproape fiarta curatam si spalam ceapa, apoi o tocam marunt. Curatam si usturoiul, si il tocam marunt....Citeste continuarea

Frappe

Postat de: Dea_Dea in Bauturi

Se pune nesul si zaharul , se adauga apa si laptele se amesteca. Se pun cuburile de gheata. Se topeste ciocolata si se racoreste , apoi se pune pe marginile paharului. Se pune frisca iar...Citeste continuarea

Felii cu cirese

Postat de: adriana65 in Prajituri

Se încinge cuptorul la 180 grade Celsius. Pentru blat se bat ouăle întregi împreună cu zahărul şi apa fierbinte la viteză maximă a vasului robotului de bucătărie....Citeste continuarea

Friptura de curcan cu cartofi la...

Postat de: simona72 in Curcan

Carnea se spala. Eu am taiat-o in doua ca nu-mi incapea asa intreaga (am folosit o ulcica de lut) Se condimenteaza cu sare, piper, amestecul de condimente, se freaca bine canea cu ele, se pune in...Citeste continuarea

Frunze de vita de vie conservate...

Postat de: carla27carla in Conserve

Se curata frunzele de cotoare si se oparesc in apa cu sare.Se scot sa se scurga si se lasa sa se raceasca.Dupa ce s au racit se pun una peste alta cate 10 se ruleaza si se pun cate 10 suluri in...Citeste continuarea

Flori de dovlecel pane

Postat de: caroline in Mancaruri de legume

Florile de dovlecel le spalam si le uscam cu ajutorul unui servet de hartie.Indepartam codita si partea interioara. Separat intr-un bol amestecam ouale,laptele,faina si sarea astfel incit sa...Citeste continuarea

File de peste in crusta de migdale...

Postat de: papabundetot in Somon

Cum am procedat…: Fiecare file de peste (in prealabil l-am spalat) l-am condimentat cu sare si piper,apoi l-am dat prin migdale si fisticul tocat (eu am pastrat putina umezeala pe...Citeste continuarea

Fructe de mare aromate

Postat de: panacris in Fructe de mare

Dacă sunt și surimi în fructele de mare, se vor scoate, fiindca se gătesc foarte repede și se pun doar la final. Se face o marinadă din zeama de portocale, vin, sare, piper, usturoi...Citeste continuarea

Foietaj cu pui si mozzarella si...

Postat de: papabundetot in Aperitive / Garnituri

La cele cu pui, am procedat la fel numai ca aveam pulpele de pui deja gatite, le-am dezosat si am taiat carnea cubulete, am taiat si putina mozzarella, am umplut foietajul si l-am dat la cuptor....Citeste continuarea

Ficatei de curcan la cuptor

Postat de: babi5 in Ficat

Se curata ficatul si se spala bine, apoi il asezam intr-o tava, il condimentam cu sare, piper si putina boia (pentru o culoare mai aratoasa ) Apoi punem vinul, acoperim cu o folie de aluminiu si...Citeste continuarea

Friptura de miel

Postat de: papabundetot in Oaie

La cuptor am pus carnea intr-o tava adanca,ca sa ii pun si putin din baitul in care a stat,am acoperit cu o folie de aluminiu si am lasat-o ora si jumatate,apoi am verificat daca este bine...Citeste continuarea

Foietaj cu bacon si emmentaler

Postat de: papabundetot in Aperitive / Garnituri

Am intins putin aluatul pentru a-l subtia si apoi am aranjat ingredientele pe el,am taiat fasii lunguiete si le-am rasucit putin cu mana cat sa le dau o forma,apoi am uns deasupra cu un ou batut...Citeste continuarea

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]