Ficat de pui in sos de rosii cu busuioc

de Merisor in Ficat, 17 Iul 2013 | 4055 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficat de pui
  • 350 gr pasta de rosii cu ardei copt
  • 100 ml vin rosu
  • sare
  • piper
  • busuioc maruntit
  • boia de ardei dulce
  • foi de dafin
  • patrunjel
  • apa
  • 150 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de pui in sos de rosii cu busuioc:

Ficatul de pui, spalat si curatat il punem la fiert in apa cu putina sare si lasam sa fiarba 5-10 minute dupa ce a atins punctul de fierbere, apoi scurgem apa si adaugam uleiul.

Prajim cateva minute pe o parte si pe alta, apoi adaugam vinul, foi de dafin, condimentele si pasta de rosii cu ardei copt si dam la cuptor pentru 20 de minute.

Dupa ce stingem cuptorul, adaugam patrunjelul tocat.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pui in sos de rosii cu busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]