Maruntaie de porc, cu mamaliga

de Ina in Ficat, 17 Ian 2014 | 8299 vizualizari

 

O idee pentru masa de pranz...

 

INGREDIENTE

  • 2-4 rinichi de porc
  • jumatate de ficat de porc
  • 1-2 inimi de porc
  • 1 splina de porc
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • 5-6 catei de usturoi
  • 5-6 linguri cu pasta iute de gogosar/ ardei
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maruntaie de porc, cu mamaliga:

Organele se spala  si se feliaza in bucati mici. Incingem 50 ml ulei intr-o tigaie, in care vom pune si bucatile de organe, impreuna cu condimentele (sare, piper, cimbru ). 

Adaugam apa atat cat sa acoperim bucatile de carne. Lasam sa fiarba carnea pana scade apa aproape complet, avand grija sa amestecam din cand in cand in cratita, pentru a evita lipirea bucatilor de peretii vasului. 

Cand apa scade, iar bucatile se rumenesc frumos, tocam 5-6 catei de usturoi si-i aruncam in vas, impreuna cu 5-6 linguri de pasta iute de gogosar/ ardei. Daca este cazul, mai adaugam putina apa clocotita. 

Oprim focul si presaram patrunjel verde, tocat.

Servim cu mamaliguta. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Maruntaie de porc, cu mamaliga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (17)

laura_n 1

18.01.2014, 17:44

bunaciuneee din asta mananc si eu

Rocsi 1

18.01.2014, 19:12

Ina 1

18.01.2014, 19:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Caltabos