Maruntaie de porc, cu mamaliga

de Ina in Ficat, 17 Ian 2014 | 9105 vizualizari

 

O idee pentru masa de pranz...

 

INGREDIENTE

  • 2-4 rinichi de porc
  • jumatate de ficat de porc
  • 1-2 inimi de porc
  • 1 splina de porc
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • 5-6 catei de usturoi
  • 5-6 linguri cu pasta iute de gogosar/ ardei
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maruntaie de porc, cu mamaliga:

Organele se spala  si se feliaza in bucati mici. Incingem 50 ml ulei intr-o tigaie, in care vom pune si bucatile de organe, impreuna cu condimentele (sare, piper, cimbru ). 

Adaugam apa atat cat sa acoperim bucatile de carne. Lasam sa fiarba carnea pana scade apa aproape complet, avand grija sa amestecam din cand in cand in cratita, pentru a evita lipirea bucatilor de peretii vasului. 

Cand apa scade, iar bucatile se rumenesc frumos, tocam 5-6 catei de usturoi si-i aruncam in vas, impreuna cu 5-6 linguri de pasta iute de gogosar/ ardei. Daca este cazul, mai adaugam putina apa clocotita. 

Oprim focul si presaram patrunjel verde, tocat.

Servim cu mamaliguta. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Maruntaie de porc, cu mamaliga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]