Findca aveam cateva coacaze si le tot invarteam prin frigider nestiind la ce sa le folosesc m-am gandit la aceste minunatii , pornind de la reteta fursecurilor cu stafide. Au iesit o nebunie, delicate, dulci-acrisoare, foarte apreciate de copii! Neaparat sa le incercati!
Mixam untul cu zaharul pudra pana capata consistenta unei creme.
Incorporam ouale unul cate unul. Adaugam faina si extractul de vanilie si omogenizam.
Punem coacazele si le incorporam usor in aluat astfel incat sa nu spargem bobitele si sa coloreze aluatul.
Punem gramajoare de aluat in tava tapetata cu hartie de copt. Lasam distanta intre ele fiindca se vor intinde destul de mult la copt.
Dam la cuptor la foc mediu circa 5-10 minute, doar atat cat se rumenesc usor pe margini.
1
Lasati distanta intre ele fiindca se vor intinde destul de mult la copt.
2
Adaugati pe rand ouale, daca le puneti pe toate odata compozitia se poate taia