A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Felii de carne alla pizzaiola

Postat de: loredanaaa in Vita

Feliile de carne le condimentam cu sare si piper dupa care le lasam sa stea vreo 30 minute. Rosiile se taie cubulete. Se piseaza usturoiul si se amesteca cu rosiile,sare  Se da la...Citeste continuarea

Ficat de pui in bacon

Postat de: aliliana in Ficat

Se curata ficatul, se spala foarte bine. Se pune la scurs. Se face un mix din condimentele prezentate. Ficatul se trece prin acest amestec, dupa care se realizeaza rulourile.  Cand sunt...Citeste continuarea

Fasole boabe cu slaninuta afumata...

Postat de: medioto59 in Mancaruri de legume

Se tine fasolea la inmuiat in apa rece(eu o pun de obicei de seara pana a doua zi dimineata). A doua zi scurgem de apa  si spalam bine fasolea sub jet de apa rece.Se pune la fiert si se...Citeste continuarea

Fantezie cu portocale

Postat de: vio_dreams in Torturi

Batem ouale cu zaharul si cand compozitia devine incepe sa se ingroase adaugam faina amestecand pana la omogenizare . Impartim in doua si coacem pe rand in forma de tort cu margini...Citeste continuarea

File de somon cu piper rosu si lamaie

Postat de: vio_dreams in Somon

Spalam fileul si il uscam cu un prosop. Il stropim cu zeama  de la jumatate de lamaie. Presaram amestecul de ierburi pe toata suprafata si asezonam cu sare si presaram boabe de piper rosu...Citeste continuarea

Fursecuri cu dulce de leche...

Postat de: Criss in Dulciuri

  Se bate untul moale cu zaharul, vanilia pana devine spumos. Se adauga oul + galbenusul, se bate pana devine o crema lucioasa, dupa care se adauga faina amestecata cu amidonul si praful de...Citeste continuarea

Fasole mixta cu carnati de casa si...

Postat de: privatelaura in Mancaruri de legume

Am ales, spalat si pus la fiert fasolea. Am fiert-o de i-au sarit boabele, am schimbat apa de vreo 4 ori, Ceapa am curatat-o si am taiat-o cubulete. Intr-un ceaun, am pus un pic de ulei si am...Citeste continuarea

Friptură mexicană de vită

Postat de: Satisfyyourcravings in Vita

Într-o tigaie se încălzește untul, se adaugă fulgii de chili și se infuzează 1 minut. Se adaugă bucățile de carne și se gătesc 2 minute jumătate pe fiecare parte, apoi se...Citeste continuarea

File de macrou in aluat de snitele

Postat de: merisor67 in Peste

Din ingredientele de mai sus facem o compozitie ca de snitele, adica batem ouale cu sare, adaugam laptele, usturoiul pisat bine, mustarul si 3 linguri de faina. Restul de faina il punem pe un...Citeste continuarea

Fasole batuta cu ciolan afumat

Postat de: mosuletulene in Mancaruri de legume

am pus fasolea la inmuiat si am lasat-o asa 4 ore ca sa evitam parfumarile concentrate si caderi de nasuri am fiert fasolea inmuiata, dintr-o apa, separat am oparit putin ciolanul sa ii scot...Citeste continuarea

Foi "Lica" cu crema Nutella

Postat de: Constelatialeu in Prajituri

Nutella se freaca cu untul pana devine o crema spumoasa, se intinde intre foi, deasupra se toarna serbetul si ciocolata topita. Citeste continuarea

Fursecuri bicolore

Postat de: antici_gabytza in Dulciuri

Amestecam bine margarina cu zaharul vanilat si zaharul pudra. Adaugam lingurile de lapte si esenta, apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt. Impartim coca in 2 iar intr-una punem cacao....Citeste continuarea

Foietaj împletit cu brânză dulce...

Postat de: diaconta in Dulciuri

Am pregatit aluatul foietaj dupa reteta de aici. Am pregatit cele doua umpluturi. Am întins doua foi.Pe mijlocul fiecaruia am pus umplutura si am crestat marginile asa cum se vede...Citeste continuarea

Fursecuri cu gem

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Untul se freaca cu zaharul pana devine spumos,se adauga ouale,zaharul vanilat si amoniacul stins,apoi faina.Se face o coca consistenata.Se lasa un pic la rece.Se ininte o foaie si se taie in...Citeste continuarea

File de pangasius crocant

Postat de: gurita_ta2005 in Pangasius

Bucatiile de pangasius de taie in doua si se pun la marinat cu zeama de lamaie, ulei de masline si tarhon timp de 30 minute. Intr-o farfurie se pun egal faina si malai, se amesteca si se dau...Citeste continuarea

Fasole batuta

Postat de: antici_gabytza in Mancaruri de post

Fasolea se pune la inmuiat cu cateva ore inainte de a o fierbe. Punem fasolea la fiert schimband apa de 2 ori. Ultima data adaugam morcovul curatat si 1 ceapa curatata, sare si lasam sa fiarba....Citeste continuarea

Frigarui aromate Tandoori

Postat de: simona72 in Curcan

Carnea de curcan spalata si curatata de pielite, la mine au mai ramas, o taiem in cuburi nu prea mari dar nici mici, sa le putem pune pe un bat pt frigarui. Ciupercile le spalam si pe ele, iar...Citeste continuarea

Focaccia cu masline si rosii

Postat de: simona72 in Piine

Amestecam cele doua feluri de faina intr-un castron, punem si sarea si mai amestecam putin, facem o groapa la mijloc in care vom pune maiaua pe care o pregatim astfel: intr-un castron punem...Citeste continuarea

Felioare de franzela cu mousse de...

Postat de: alba_zori in Aperitive / Garnituri

Am taiat franzela felioare mici si asezat pe farfurie. Am desfacut cutia de ton si am scurs uleiul. Am pus in mixer cu branza, putin ulei, putin otet, zeama de lamaie o lingura si am mixat pana...Citeste continuarea

Floricele-aperitiv

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

Decongelati aluatul la temperatura camerei . Intindeti foia si cu ajutorul unei forme de biscuiti decupati ,, floricele '' Ungeti floricelele cu ou batut cu ajutorul unei pensule de silicon...Citeste continuarea

Friptura de vitel cu sos de hrean

Postat de: Sidy in Vita

Curatam cartofii, pastarnacul si ceapa si le taiem bucati, dupa preferinta. Intr-un vas termorezistent punem putin ulei de masline , apoi asezam legumele taiate, impreuna cu morcovii baby.Le...Citeste continuarea

Foite cu crema de vanilie si ciocolata

Postat de: Creatsa in Prajituri

Se mixeaza margarina/untul cu zaharul si zaharul vanilat pana se topeste zaharul. Se adauga pe rand cate un ou, laptele si amoniacul si se omogenizeaza bine. Se imparte compozitia in 2 parti...Citeste continuarea

Fursecuri cu nuca

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Se freaca ouale cu zaharul si praful de sare,se adauga nuca si amoniacul,apoi untura si faina.facem o coca consistenta pe care o dam prin masina de tocat,la care am montat dispozitivul de...Citeste continuarea

Figurine din ciocolata de casa

Postat de: adnia in Dulciuri

Am fiert apa cu zaharul pana s-a leagat siropul. Am stins focul si am adaugat untul si am amestecat totul pana s-a topit untul. Compozitia am impartit-o in doua: in prima parte am adaugat cacao si...Citeste continuarea

Ficat de porc cu sos

Postat de: gurita_ta2005 in Ficat

Ficatul se taie felii potrivite,se clatesc bine sub jet de apa se pun intr-un castron si se lasa in lapte cel putin 30 minute pentru a devenii mai fraged,sa nu fie uscat.Pe o farfurie se pune...Citeste continuarea

Frigarui de fructe

Postat de: adnia in Dulciuri

  Voiati ceva dulce, rapid si usor de preparat? Nimic mai simplu: se iau cateva bete de frigarui, pe care se infig fructe (ce aveti la indemana), se stropesc cu putin sirop de menta (eu...Citeste continuarea

Friptura de porc in sos brun

Postat de: Marynela16 in Mancaruri cu carne

Cotletele se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert se scot pe o farfurie si se pastreaza o ceasca cu zeama in care au fiert. Ceapa se taie felii la fel si ciupercile si se...Citeste continuarea

Ficat de vițel cu ceapă și mere

Postat de: panacris in Vita

Ficatul se curăță, se spală și se taie felii potrivite. Se topește untul într-o tigaie, se adaugă bucațile de ficat și se lasă la prajit, acoperit la foc mic cca. 10 minute,...Citeste continuarea

Friganele

Postat de: aliliana in Aperitive / Garnituri

Se face un amestec din lapte, oua, sare , piper. Feliile de paine se trec prin compozitia formata mai sus. Se lasa putin la inmuiat pe o parte si pe alta si pe pun in tigaia unde uleiul este pus...Citeste continuarea

Friptura de porc cu cartofi natur...

Postat de: aliliana in Porc

Carnea de porc se spala, portioneaza, sterge si se condimenteaza. Se pune intr-o tava cu o cana cu apa si o cana cu vin si se da la cuptor. Se lasa sa se rumeneasca bine pe ambele parti....Citeste continuarea

Friptura frageda de vitel

Postat de: merisor67 in Vita

Carnea scoasa din congelator am plonjat-o asa inghetata direct in marinata facuta din apa amestecata cu otet si sare. Eu am pus-o seara, iar dimineata am mai amestecat-o in marinata sa se patrunda...Citeste continuarea

Fasole batuta sau frecata...

Postat de: alice_ciobanu in Aperitive / Garnituri

Fasolea fiarta si scursa de apa o punem in blender si o mixam pana ii vine rau :)), serios... o bleduim rau de tot.  Peste fasolea batuta adaugam ceapa rosie tocata marunt, maioneza de...Citeste continuarea

Fasole galbena scazuta

Postat de: antici_gabytza in Mancaruri de post

 Fasolea o spalam bine. Tocam ceapa si usturoiul si le lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam fasolea cu doua cani de apa calda si sare dupa gust. Cand scade apa si daca...Citeste continuarea

File de peste pane

Postat de: cristeena20 in Peste

- Decongelam fileurile de peste, absorbim apa cu prospape de hartie si apoi presaram cu sare, piper,pasta de usturoi si putina zeama de lamaie. Lasam in aceasta marinata cca 30 min. - Batem...Citeste continuarea

Frigarui de legume

Postat de: adnia in Mancaruri de legume

Nu cred ca avem nevoie de reteta, nu? Doar punem ce legume ne plac si avem la indemana, le infigem pe bete de frigarui, le condimentam si le ungem cu putin ulei de masline, le condimentam si...la...Citeste continuarea

Frigarui de pui cu legume si...

Postat de: amalia01 in Pui

-           pieptul de pui se curate de piele, se spala si se fierbe 20 de minute in apa cu sare,impreuna cu morcovii si broccoli; -...Citeste continuarea

Friptura de porc cu salata de surimi:)

Postat de: AnyCostescu in Porc

Salata se face astfel:se fierb pastele si se scurg de apa. Se taie ceapa marunt. Se taie si castravetii si surimi . In cuptorul incalzit la 180 grade se pune carnea de porc taiata dupa...Citeste continuarea

Fenicul in sos de rosii

Postat de: caroline in Mancaruri de legume

Fenicul se curata  si se taie in patru.Se pune la fiert in apa cu sare pentru 10 minute. Separat intr-o tigaie punem la calit ceapa tocata marunt.Cind aceasta s-a calit adaugam feniculul...Citeste continuarea

Fasolica fideluta cu muschiulet de...

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carne

Fasolica am avut-o gata fiarta,doar am scos-o de la congelator.dar cand avem fasoloe proaspata,o curatam la capete,o rupem mai mica si o fierbem in apa cu putina sare. Ceapa o taiem marunt si o...Citeste continuarea

Ficatei de pui in sos de rosii

Postat de: caroline in Pui

Ficateii se spala,se curata de pielita si se lasa la scurs. Se pune intr-o tigaie putin ulei. Adaugam ceapa taiata juliene.Se caleste 2 minute si apoi adaugam dovlecelul taiat in cuburi...Citeste continuarea

Frigarui de porc

Postat de: Constelatialeu in Porc

Se taie carnea cubulete potrivite.Ceapa se curata si se taie in 4,apoi se desprind 1-2 foite.Rosiile la fel se taie in 6,depinde si cat de mari sunt.Ardeiul se taie in bucatele potrivite....Citeste continuarea

Fursecuri "Tablă de Șah"

Postat de: elucubratiiculinare in Prajituri

Se amestecă bine untul cu zahărul pudră. Se adaugă sarea și esența de vanilie și se amestecă bine în continuare. Adăugăm treptat făina și amestecăm până la omogenizare....Citeste continuarea

Friptura de iepure cu cartofi aurii

Postat de: melinda84 in Mancaruri cu carne

Se condimenteaza iepurele , se pune uleiul de masline ,apa, oregano si rozmarin in vasul cu care vine la cuptor cu o seara inainte de a fi preparat. Se acopera cu o folie de aluminiu sau capac si...Citeste continuarea

Ficatei cu lamaie

Postat de: ianculubita in Ficat

Punem in tigaie cu ulei ficateii spalati iar dupa ce s-a evaporat apa din ei,adaugam usturoiul taiat marunt,rondele fin taiate de lamaie,zahar,vinul si lasam pana scade sosul si se rumenesc...Citeste continuarea

Fasole iahnie cu jumări de porc

Postat de: aliliana in Porc

Fasolea după ce a fost aleasă şi spalată se pune la înmuiat in apă fierbinte. Dupa ce capătă volum se aruncă apa şi se pune la fiert în prima apă. Am adaugat bicarbonat...Citeste continuarea

File de singer crud - uscat

Postat de: DinDragostePentruGatit in Peste

Peștele se spală, se eviscerează și se taie în două jumătăți.  Solzii nu se curăță. Fileurile obținute le țin în apă, se schimbă după 1-2 ore până...Citeste continuarea

Fasole verde pentru congelat

Postat de: mihaelar63 in Conserve

Fasolea se spala, se curata si se taie bucati mai mici [se poate taia usor cu foarfeca]. Se fierbe fasolea doar pe jumatate in apa sarata, se strecoara si se lasa la racit. Se pune  1-2...Citeste continuarea

Friptura de porc cu sos de...

Postat de: aliliana in Porc

Friptura se porţionează, se condimenteză cu condimente pentru porc Kotanyi. Se pun într-o tava,se adaugă 2 căni apă ( sau vin, după preferinţe) se da la cuptor pentru 40 minute....Citeste continuarea

Friptura de Craciun

Postat de: medioto59 in Porc

Bucata de carne spalata o punem intr-o oala (eu am folosit o oala Zepter), o acoperim cu apa rece, adaugam putina sare si o lasam la foc mic circa o ora si jumatate (pana cand carnea este bine...Citeste continuarea

Fursecuri cu nuca macinata si cocos

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Mixam oul cu zaharul spuma, apoi punem untura, smantana si le incorporam bine. Adaugam iaurtul, praful de copt, coaja rasa de portocala si esenta de rom. Cernem niste faina si incepem sa punem...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]