A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Fursecuri cu gem (reteta video)

Postat de: JamilaCuisine in Dulciuri

Cu ajutorul unui mixer spumam bine untul cu zaharul si cu vanilia pana ce totul arata ca o crema aerata. Adaugati apoi faina peste unt si framantati bine pana obtineti un aluat omogen. Modelati...Citeste continuarea

Fursecuri cu unt si vanilie

Postat de: postavaru in Dulciuri

Amestecam faina cu praful de copt si praful de budinca. Adaugam zaharul si vanilia si la final untul la temperatura camerei. Framantam pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini si are...Citeste continuarea

Farfale cu bacon

Postat de: Toamna07 in Farfalle

Fierbem pastele al dente in apa cu sare. Intr-o tigaie mare incingem putin ulei de masline si adaugam baconul taiat fasii sau cuburi.Rumenim baconul la foc iute cateva minute dupa care turnam...Citeste continuarea

Foietaj cu dulceata de visine

Postat de: andreea_angelo in Dulciuri

Dezghetam aluatul de foietaj la temperatura camerei ,il desfacem si il taiem patratele. Adaugam o lingurita de dulceata pe fiecare patrat si rasucim. Il bagam la copt la o temperatura de 180°,...Citeste continuarea

Foietaj de casa cu telemea in aluat

Postat de: merisor67 in Dulciuri

Impartim untul in in felul urmator: 1/3 il punem intr-un vas impreuna cu uleiul, iar 2/3 intr-un bol impreuna cu zaharul. Vasul il punem la foc lent si lasam pana se topeste untul si incepe sa...Citeste continuarea

Fursecuri colorate de iarna

Postat de: alice_ciobanu in Prajituri

Intr-un bol mixeaza untul moale cu zaharul pudra. Incorporeaza faina cernuta si amestecata cu praful de copt si sarea. Adauga apoi ouale batute, ca pentru omleta, cu zaharul vanilat. Framanta bine...Citeste continuarea

Friptura de pui cu miere si mustar

Postat de: mitinita in Pui

Taiem pieptul de pui in bucati de 1,5-2 cm si le amestecam cu condimentul Kotanyi. Le prajim in unt,apoi le dam la cuptorul preincalzit cam 8 minute. Se scoatem,le ungem cu miere si le presaram...Citeste continuarea

Fursecuri cu ciocolata

Postat de: sufletista in Dulciuri

Mixam galbenusurile cu zaharul dupa care adaugam untul moale si mixam, albusurile batute putin cu furculita, Faina o amestecam cu praful de copt,sare, si coaja de lamaie,adaugam peste...Citeste continuarea

Fursecuri asortate

Postat de: Sim0naWorld in Dulciuri

Untul l-am frecat bine cu zaharul pana am obtinut o spuma. Am adaugat oul si galbenusul si am continuat sa amestec. Am pus si zaharul vaniliat si esenta de vanilie, iar la final am...Citeste continuarea

Frigarui cu sepii si creveti

Postat de: cristeena20 in Fructe de mare

- Pregatim ingredientele pentru frigarui. Taiem coada la sepii (le pastram); crevetii ii decorticam doar pe jumate, adica lasam capul si coada (taiem doar mustatile); ardeiul si ceapa le taiem...Citeste continuarea

Fursecuri cu martipan

Postat de: Oana in Prajituri

Se framanta untul cu martipanul, apoi se adauga zaharul, zaharul vanilat, esenta de migdale, oul si migdalele feliate. Se cerne apoi faina si se framanta bine. Se imparte aluatul in doua parti...Citeste continuarea

Fursecuri cu fulgi de porumb

Postat de: mitinita in Prajituri

  Untul se mixeaza cu zaharul,apoi adaugam oul si continuam sa amestecam pana compozitia devine cremoasa. Adaugam faina cu praful de copt si dupa ce s-a incorporat putin punem si fulgii...Citeste continuarea

Fursecuri cu Migdale

Postat de: BuburuzaBubu in Prajituri

Se da ciocolata prin razatoare mica.Separam ouale. 3 galbenusuri de ou se bat spuma cu 100 gr de zahar,amaretto si scortisoara,cca 5 min.Se bat spuma albusurile. Adaugam peste crema de...Citeste continuarea

Focaccia cu rozmarin si busuioc...

Postat de: JamilaCuisine in Piine

Prima data ne ocupam de maia. Amestecam drojdia cu zaharul, punem putina apa si 2 lingurite de faina si amestecam totul. Lasam maiaua sa creasca pentru 10 min sau pana isi dubleaza volumul....Citeste continuarea

Frigarui de pui la aragaz

Postat de: mitinita in Pui

Se taie pieptul de pui in bucati  de 1.5 cm si se amesteca impreuna cu condimentul. Se pun pe betigase .Daca folositi de lemn,sa le inmuiati in apa in prealabi. Se porneste aragazul si...Citeste continuarea

Fursecuri cu scortisoara

Postat de: mitinita in Prajituri

Pornim cuptorul. Intr-un bol,frecam untul cu zaharul,adaugam esenta de vanilie si oul si amestecam in continuare. Adaugam faina cernuta,praful de copt,scortisoara si sarea si amestecam cu...Citeste continuarea

Fursecuri umplute (pentru Mos...

Postat de: lilik in Prajituri

Prima data pregatim umplutura: curatam marul si para de coaja si cotoare,apoi le taiem cubulete mici si le punem intr-o craticioara cu gemul,zaharul,sucul de lamaie,margarina si...Citeste continuarea

Fasole prajita

Postat de: andreea_angelo in Mancaruri de post

Fasolea se pune la inmuiat in apa calduta inainte de a o pune la fiert, asa nu mai trebui sa fiarba prea mult. Cand s-au umflat boabele de fasole se pun la fiert. Legumele se toaca marunt, apoi pe...Citeste continuarea

Fursecuri cu lamaie si anason...

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Intr-un bol mixam margarina tinuta la temperatura camerei cu zaharul pudra simplu si cel cu pastai de vanilie. Incorporam zeama de lamaie, bicarbonatul, si coaja rasa de lamaie. La final punem...Citeste continuarea

Fasole cu jumari

Postat de: AnyCostescu in Porc

Fasolea se pregateste de cu seara si se pune l-a inmuiat. Se pune la fiert si se schimba apa de cateva ori.. Ceapa si morcovul se curata si se taie marunt. Se calesc in putin ulei, se pun...Citeste continuarea

Foi de napolitane cu nuca si crema

Postat de: adasev12 in Prajituri

Mai inatai am facut crema: am frecat 4 galbenusuri cu 150 g zahar pudra, laptele l-am pus la foc mic cu 4 lg de zahar. Am lasat pana s-a infierbantat apoi am turnat in fir subtire peste...Citeste continuarea

Ficatei de pui la ceaun

Postat de: merisor67 in Ficat

Spalam si curatam ficateii, apoi ii lasam la scurs. Cand dispun de lapte dulce ii tin cateva minute in lapte, asa am invatat de la mama. Acum am sarit peste etapa aceasta :) Ii punem la fiert...Citeste continuarea

Fursecuri cu bezea si crema dulce...

Postat de: adriana65 in Prajituri

Untul moale la temperatura camerei se freacă cu zahărul şi zahărul vanilat până devine cremos. Se adaugă gălbenuşul  de ou, se amestecă până se încorporează şi...Citeste continuarea

Fasole făcăluită fără prăjeală

Postat de: DinDragostePentruGatit in Mancaruri de post

Se spală fasolea, se ţine în apă câteva ore pentru a se hidrata. Se pune la fiert, se schimbă apa de 2-3 ori.  Se strecoară şi se mai fierbe împreună cu...Citeste continuarea

Fougasse aux Fleur de Sel

Postat de: mitinita in Piine

Intr-un bol punem drojdia,apa calduta si lingura de zahar. Lasam deoparte 5 minute,apoi adaugam faina si uleiul de masline si framantam un aluat. Adaugam si sarea si mai framantam 5 minute....Citeste continuarea

Fulia ( foul medammas )

Postat de: doralinda72 in Mancaruri de post

Aruncam din jumatate din zeama care se afla in coserva si restul turnam intr-o craticioara si incalzim la foc mic. Cand incepe sa fiarba putin, pisam cu furculita fasolea, amestecam si punem dupa...Citeste continuarea

Focaccia

Postat de: doralinda72 in Piine

In masina de paine, turnam in ordinea urmatoare apa, uleiul, sarea, faina si drojdia si dam drumul la masina la programul 13 ( daca aveti masina moulinex, e un program ptr framantat si dospit ). O...Citeste continuarea

Friptura de curcan la cuptor

Postat de: Zamfira in Curcan

Spalam si portionam pulpa de curcan, pregatim un amestec din condimente si lasam carnea la macerat o zi. Intr-o tava yena punem ulei de masline, asezam carnea si deasupra taiem ceapa, rosiile,...Citeste continuarea

Friptura de porc

Postat de: sufletista in Porc

Amestecam toate condimentele intr-o punga, adaugam bucata de carne si cele 2 linguri de ulei. Am legat punga si am agitat-o. Lasam la marinat cca 3 ore Intr-o tigaie adaugam putin ulei (cat sa...Citeste continuarea

Fursecuri bicolore - de post

Postat de: Corina33 in Dulciuri

Se amesteca bine margarina cu zaharul pana se omogenizeaza, se adauga vanilia si apa, apoi faina si se amesteca bine. Se imparte aluatul in doua, intr-o parte se pune cacaua si se framanta. Se...Citeste continuarea

Faguri cu crema de cacao

Postat de: LadyCrs in Dulciuri

Punem ouale intr-un vas impreuna cu praful de sare, zaharul, esenta si zaharul vanilat si mixam cu ajutorul mixerului pana se topeste zaharul. Adaugam si laptele. Stingem bicarbonatul si il punem...Citeste continuarea

Fursecuri

Postat de: dentistutza in Dulciuri

La mixer pregatim un aluat nelipicios din ingredientele enumerate, il invelim in folie si-l dam la rece cam 30 min. Pe o suprafata presarata cu faina si zahar pudra se intinde o foaie subtire...Citeste continuarea

Fiadone

Postat de: miremirc in Prajituri

Branza se scurge de apa, punandu-se intr-un tifon. Trebuie sa fie cat mai uscata. Radem coaja de lamaie cu ajutorul dispozitivului de taiat  si o aruncam in apa fiarta in care am pus un praf...Citeste continuarea

Foite cu crema de lamaie

Postat de: Creatsa in Prajituri

Pentru foi mixam margarina/untul cu zaharul, adaugam ouale, laptele, amoniacul si 2-3 linguri de faina. Lasam aluatul la odihnit 30 de minute. Adaugam si restul de faina si framantam un aluat...Citeste continuarea

Fursecuri duo

Postat de: sufletista in Dulciuri

Untul se freaca spuma cu zaharul,adaugam oul si restul de ingrediente, Impartim compozitia in 2 .In una  adaugam cacao si framantam coca, Eu in cea alba am adaugat si zeama de la 1...Citeste continuarea

File de peste cu praz în sos de...

Postat de: Bucataras in Salau

Curăţaţi prazul păstrând doar partea albă. Spălaţi bine bucăţile de praz şi tăiaţi-le oblic în trei bucăţi. Încălziţi un vas Zepter până când...Citeste continuarea

Friptura de porc cu sos...

Postat de: Retetegg in Porc

Am uns o tava de yena cu ulei si am asezat in ea feliile de porc, am adaugat pe ele un praf de sare si piper, apoi apa in tava. Le-am pus la cuptor timp de 40 de minute. Intre timp am...Citeste continuarea

Fursecuri cu morcov pt copii

Postat de: Retetegg in Mancare copii

Intr-un bol am pus margarina si zaharul si le-am amestecat bine.   Am adaugat apoi ouale, sucul de morcovi, esenta, praful de sare si praful de copt stins cu otet.   Am amestecat...Citeste continuarea

Foietaj cu crenvusti

Postat de: mon in Aperitive / Garnituri

Intindem foaia de foietaj taiem patratele punem crenvusti rulam ungem cu ou presaram seminte dupa preferinta si dam la cuptor la foc mic 25 minute. Citeste continuarea

Fructe de mare cu fidea

Postat de: Timi in Paste

Intr-o tigaie plana cu cu diametru mare se prajeste in putin ulei un pachet si jumatate de fidea (la foc lent cu grija sa nu se arda) Dupa ce a capatat o culoare putin aurie...Citeste continuarea

Frigarui de pui cu ananas

Postat de: Retetegg in Pui

Pieptul de pui l-am taiat bucati si l-am pus la marinat in sos soia. Am taiat in bucati potrivite pentru betele de frigarui, ardeiul, ceapa, ciupercile si ananasul (am avut ananas felii din...Citeste continuarea

Frigarui pt micul dejun

Postat de: privatelaura in Mancare copii

Se taie cascavalul cubulete, ardeiul se spala si se taie bucatele, painea se taie cuburi. Se ia cate un bat de frigarui si se inteapa cate un cub din fiecare, incheind cu o maslinuta. Merg...Citeste continuarea

Fusilli cu sos ragu

Postat de: Retetegg in Fusilli

Am pus pastele la fiert in apa cu sare si ulei.   Am tocat fin cu robotul ceapa, morcovul si ardeiul. Le-am pus la calit in cateva linguri de ulei de masline.   Am lasat 5 minute...Citeste continuarea

Ficatei cu gusa

Postat de: antici_gabytza in Mancaruri cu carne

Ficateii ii spalam(si ii curatam daca e cazul),adaugam laptele peste ei si dam cratita la frigider 30 min. Ceapa si usturoiul le curatam si tocam marunt. In tigaie adaugam putin ulei si...Citeste continuarea

File de cod

Postat de: antici_gabytza in Peste

Pestele il spalam bine si il stergem cu un prosop de bucatarie,amestecam toate ingredientele intr-un bol,trecem bucatile de cod prin amestecul de faina si prajim in uleiul incins,le prajim pe...Citeste continuarea

Frigărui cu pui si cârnăciori

Postat de: Retetegg in Pui

Pieptul de pui l-am taiat bucati si l-am pus la marinat in sos. Sosul l-am pregatit din sos soia, condimente pt pui si pt gratar si ierburi de provence. Am taiat bucati dovlecelul,...Citeste continuarea

Friganele dulci

Postat de: Retetegg in Mancare copii

Eu am luat paine feliata asa ca treaba a mers repede :)   Am batut ouale cu zaharul pudra, zaharul vanilat, esenta si coaja de lamaie.   Am incins bine uleiul intr-o tigaie.  ...Citeste continuarea

Ficatei la tigaie

Postat de: alina_paula in Ficat

Ficateii se spala, se sterg si se pun in uleiul incins. Cand se rumenesc usor se pun rosiile curatate de coaja si tocate marunt sau pasta de tomate, usturoiul tocat marunt, sarea si piperul si se...Citeste continuarea

Ficat de vita marinat si prajit

Postat de: Ela68 in Ficat

Pentru bait, se amesteca toate ingredientele, apoi se pun 500 gr ficat de vita taiat fasiii  in sosul rezultat. Se lasa cateva ore la frigider, intr-un castron acoperit. Se...Citeste continuarea

Fish & Chips dietetic

Postat de: Satisfyyourcravings in Peste

Se amestecă pesmetul cu busuiocul şi oregano și se așează pe o farfurie uşor adâncă. Într-o altă farfurie se așează făina, iar oul se bate ca pentru omletă cu puțină...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]