Friptura de porc

de Lau in Porc, 30 Noi 2012 | 3436 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc(eu am folosit spata)
  • 2 linguri ulei
  • rozmarin
  • usturoi
  • ceapa fulgi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • tarhon
  • 250 ml vin
  • 200 ml supa (de legume am folosit eu)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc:

Amestecam toate condimentele intr-o punga, adaugam bucata de carne si cele 2 linguri de ulei. Am legat punga si am agitat-o. Lasam la marinat cca 3 ore

Intr-o tigaie adaugam putin ulei (cat sa o ungem). Cand s-a incalzit adaugam bucata de carne si o prajim bine pe toate partile,(cat sa se rumeasca frumos). Adaugam vinul si supa, lasam sa fiarba cateva minute (cca 5 min)

Turnam sosul si carnea intr-o tava si dam la cuptor cca 2 ore (o mai intorcem din cand in cand)

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu legume la cuptor