A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Fazan la cuptor

Postat de: ianculubita in Mancaruri cu carne

Fazanul condimentat,il punem in tava,alaturi de cartofii taiati in sferturi morcovii jumatati sau rondele,adauga,crenguta de rozmarin,supa,stropim cu ulei,acoperim tava si o dam la cuptor...Citeste continuarea

File de singer la grătar

Postat de: DinDragostePentruGatit in Peste

Se curăță, se eviscerează și se pregătesc fileurile pentru grătar. Se sărează bucățile de pește iar după 30 minute se pot pune pe grătarul (tigaie grill) bine încins. ...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu legume

Postat de: gurita_ta2005 in Ficat

Se pregatesc legumele, taiem ceapa marunt, usturoiul il zdrobim si il taiem feliute subtiri, morcovul se taie fasii lungi, pastarnacul rondele. Curatam ficatul de pui si il clatim cu apa. Il punem...Citeste continuarea

Foietaj cu dovleac

Postat de: adnia in Dulciuri

Se lasa aluatul la decongelat, se despatureste, se portioneaza in patrate egale, apoi se umple cu dovleac ras (eventual decongelat si scurs bine), peste care se pudreaza zahar si scortisoara...Citeste continuarea

Frappe de visine

Postat de: adnia in Bauturi

  Se aseaza in blender visinele congelate, putina miere si putina frisca batuta/iaurt/lapte, ce doriti. Se mixeaza bine, se toarna in pahare, se decoreaza...si se serveste! Enjoy! Citeste continuarea

Fursecuri cu migdale "soricei"

Postat de: epurasha2bb in Dulciuri

  Preincalziti cuptorul la 350 de grade. Într-un castron mare, se freaca untul cu un mixer electric pana devine ușor și pufos, aproximativ 1 minut. Se adauga atat zaharul pudra cat...Citeste continuarea

Fursecuri cu fistic_Valerie

Postat de: ralu_ca in Prajituri

Aluatul: Se combina zaharul cu untul pana sunt amestecate bine, apoi se adauga oul, faina si sarea. Aluatul se pune in frigider cel putin pentru 1 ora ca sa se intareasca.Acesta se formeaza...Citeste continuarea

Fursecuri

Postat de: caroline in Dulciuri

Untul la temperatura camerei se topeste partial ,apoi cu ajutorul mixerului se mixeaza pina se incheaga din nou si devine ca o crema. Se adauga zaharul si esenta de vanilie  si se mixeaza...Citeste continuarea

Falafel cu sos tahini

Postat de: alice_ciobanu in Aperitive / Garnituri

Pentru a prepara falafelul incepeti de cu o seara inainte si puneti nautul la inmuiat in apa rece cu putin bicarbonat. A doua zi, scurgeti nautul de apa si puneti boabele in robot. Adaugati putina...Citeste continuarea

Foietaj cu nuca

Postat de: timea in Dulciuri

Lasam foietajul la decongelat. Intindem apoi foaia pe masa de lucru tapetata cu faina. Mixam albusul de ou, adaugam zaharul si incorporam apoi nuca. Ungem cu aceasta compozitie foaia si...Citeste continuarea

Fursecuri din albus de ou cu crema...

Postat de: mimmi in Dulciuri

Mixam untul cu zaharul si esenta de vanilie pana devine spumos, dupa care adaugam treptat faina. Batem albusurile spuma cu un praf de sare si le adaugam peste compozitia de mai sus. Amestecam cu o...Citeste continuarea

Fursecuri cu ghimbir si lamaie

Postat de: adnia in Prajituri

Se mixeaza toate ingredientele pana se formeaza o bila de aluat ce se da la rece pt. cca 1 ora. Apoi se intinde cu sucitorul in foaie groasa de cca 5 mm, se decupeaza cu formele preferate si se...Citeste continuarea

Fasole rosie, carnati si orez!

Postat de: panacris in Mancaruri cu carne

Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste in putin ulei si apa, cca. 10 minute la foc mic. Intre timp se taie carnatii feliute medii, care se adaga apoi la amestecul de ceapa, gatindu-se la...Citeste continuarea

Fursecuri ROSCATA

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Ouale se amesteca bine cu zaharul,se adauga zaharul vanilat,coaja de lamaie,apoi untura si se omogenizeaza bine,se adauga amoniacul stins si faina.Se face o coca ,se intinde foaie si se taie...Citeste continuarea

Fulgi de cocos raw

Postat de: adnia in Vegan / Raw vegan

Se amesteca absolut toate ingredientele in robot pana se formeaza bila de aluat, apioi se scoate si se lasa la odihnit 15 min (asta ca sa se omogenizeze bine, iar psyllium-ul sa-si faca...Citeste continuarea

Friptura de vita in sos de vin

Postat de: gurita_ta2005 in Vita

Carnea de vita se taie fasii, se pune intr-un castron, se adauga piper, cimbru si busuioc, boia dulce, ulei de masline si putin vin rosu. Se inchide cu un capac si se lasa la marinat timp de 2-3...Citeste continuarea

Fursecuri cu portocale

Postat de: adnia in Prajituri

Am mixat bine toate ingredientele pt. aluat, apoi l-am dat la rece pt. cca 30 min., apoi l-am intins in foaie groasa de cca 5 mm, am taiat formele si le-am dat la cuptorul incins (aprox. 15 min)....Citeste continuarea

Fondante cu alune si cafea si...

Postat de: adnia in Dulciuri

Fondante cu alune si cafea: Am hidratat gelatina intr-o lingura de apa si am topit-o pe foc impreuna cu mierea, apoi am adaugat zaharul pudra, putin cate putin,amestecand continuu, pana s-a...Citeste continuarea

Fursecuri cu migdale

Postat de: camelia75 in Prajituri

Se rasnesc migdalele curatate de pielita pana cand se obtine o pulbere fina. 1.Se pune faina de migdale intr-un bol,se adauga albusurile,faina,coaja rasa de lamaie,romul,scortisoara si...Citeste continuarea

Friptură din felie de pulpă de porc

Postat de: diaconta in Porc

Am condimentat carnea cu sare,piper si boia si am lasat-o la rece pâna a doua zi. A doua zi am prajit carnea într-o tigaie pe ambele parti,fara s-o înţep cu furculiţa,am...Citeste continuarea

Friptura de prepelita

Postat de: panacris in Mancaruri cu carne

Se amesteca, sarea, piperul, cimbrul, vinul si uleiul de masline. Cu acest amestec se maseaza bine prepelitele, apoi se umplu cu felii de portocale si mere, se invelesc in prosciuto, se leaga bine...Citeste continuarea

File de pastrav in crusta de malai...

Postat de: merisor67 in Pastrav

Am decongelat fileul de pastrav si l-am lasat le scurs. Am amestecat pe un platou faina cu malaiul si putina sare. Am pus intr-o tigaie antiaderenta putin ulei la incins. Fileul de...Citeste continuarea

Foi de napolitana cu crema caramel...

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Intr-o craticioara punem zaharul la caramelizat. Il lasam la caramelizat pana prinde o culoare usor aurie si nu il lasati prea mult ca se arde prea tare. Il tragem de pe foc si il lasam 2...Citeste continuarea

Fritters De Cartofi

Postat de: gatiticuspor in Aperitive / Garnituri

Curatati, spalati si taiati cartofii in felii subtiri cam de 1 mm grosime. Amestecati faina cu apa, laptele si un praf de sare si piper pana obtineti o compozitie omogena  de consistenta...Citeste continuarea

Foi cu cacao si crema mascarpone

Postat de: gaby_d in Prajituri

Foi. Puneti intr-un bol smantana, galbenusul , untura, un vf. cutit sare, untul , zaharul si laptele si omogenizati. Cerneti faina impreuna cu praful de copt, adaugati peste amestec si...Citeste continuarea

Fursecuri cu nuca si cafea

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Untul, de la temperatura camerei, il mixam spuma impreuna cu zaharul. Adaugam galbenusurile si le incorporam. Ness-ul il dizolvam cu apa si il punem peste unt. Incorporam praful de copt, cacaoa si...Citeste continuarea

Fursecuri Mohn cu mac si lamaie

Postat de: mitinita in Prajituri

Pornim cuptorul la foc mediu. Se mixeaza zaharul cu untul,apoi adaugam ouale,sucul si coaja de lamaie. Incorporam faina,praful copt,sarea si macul si formam un aluat elastic. (Se poate...Citeste continuarea

Fasole batuta 2

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Fasolea se lasa peste noapte in apa rece.Se pune la fiert in 3 ape(dupa ce clocoteste se schimba apa),in ultima apa se adauga si morcovii taiati in jumatate si telina,se adauga putina sare ceapa...Citeste continuarea

Fursecuri vanilate cu rahat

Postat de: privatelaura in Prajituri

Precizez de la inceput ca am folosit jumatate unt, jumatate margarina din cauza ca nu mi-a ajuns untul. Intr-un castron, am amestecat untul, margarina cu zaharul si cu semintele de vanilie....Citeste continuarea

Fursecuri in forma de cadouri...

Postat de: Julie in Prajituri

Se amesteca untul cu zaharul pudra, esenta si galbenusul de ou, pana cand se obtine o crema omogena, care se imparte in doua parti egale. In prima parte se adauga 130 g faina si se formeaza...Citeste continuarea

Fursecuri cu crema de ciocolata

Postat de: timea in Dulciuri

Mai intai pregatim crema: amestecam frisca cu zaharul si punem pe foc pana incepe sa fiarba. Luam de pe foc si adaugam ciocolata facuta bucati. Amestecam pana se topeste ciocolata. Dam la frigider...Citeste continuarea

Fursecuri cu rom, dulceata si...

Postat de: adasev12 in Prajituri

Untul la temperatura camerei se freaca spuma cu zaharul praf si esenta de vanilie, se adauga apoi oul si 15 ml esenta de rom, coaja de lamaie si praful de copt stins cu o lingurita de zeama de...Citeste continuarea

Fursecuri nasturi de catana turcesti

Postat de: mitinita in Prajituri

Pornim cuptorul la foc mediu. Amestecam untul cu zaharul,adaugam oul si esenta de vanilie.  Adaugam faina si formam un aluat. Lasam la frigider sa se intareasca. Se iau bilute de un...Citeste continuarea

Fursecuri cu nuca

Postat de: mon in Dulciuri

Intr-un castron punem faina, untul, untura si amestecam bine. Adaugam apoi ouale, zaharul, praful de copt si coaja de lamaie razuita fin. Framantam pana devine un aluat fin circa 15 minute....Citeste continuarea

Fursecuri de vanilie cu gem de caise

Postat de: timea in Dulciuri

Frecam untul cu zaharul si zaharul vanilat. Adaugam apoi pe rand sarea, esenta, praful de copt stins cu o lingura de lapte si apoi incorporam treptat faina. Turnam compozitia pe masa de lucru...Citeste continuarea

Fusilii cu sos de rosii si ardei gras

Postat de: medioto59 in Fusilli

Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe cutie. Cand sunt gata fierte le scurgem de apa, le trecem printr-un jet de apa rece si apoi le punem intr-o sita la scurs. In timp ce...Citeste continuarea

Fusilli cu ciuperci si sos de rosii

Postat de: Ela68 in Fusilli

Punem usturoiul presat cu cutitul intr-o tigaie in uleiul de masline incins si lasam putin sa se rumeneasca, dupa care il scoatem. Punem ceapa la calit si adaugam ciupercile taiate...Citeste continuarea

Fasole batuta cu ceapa

Postat de: ALIGIULIA in Mancaruri de post

Se pune fasolea la fiert, daca folositi fasole uscata. Daca nu, se ia fasolea din cutie si se clateste bine sub jetul de apa. Se pune in mixter si se mixeaza (mama acasa o pisa cu furculita sau...Citeste continuarea

Fursecuri aromate

Postat de: rhapsody in Dulciuri

1. Preincalzim cuptorul la 190°C. 2. Amestecam ingredientele uscate intr-un bol, iar cele umede intr-altul. In final amestecam cele doua compozitii si framantam bine.   3....Citeste continuarea

File pangasius pane cu orez aromat

Postat de: timea in Pangasius

Asezam pestele pe un prosop de hartie pentru a absorbi surplusul de apa. Taiem in 3 fiecare bucata de file apoi condimentam cu condiment pentru peste pe ambele parti. Dam fiecare bucata de...Citeste continuarea

Fursecuri cu scortisoara

Postat de: adasev12 in Prajituri

Margarina se lasa la temperatura camerei, apoi se taie cubulete, se amesteca cu faina, vanilia si zaharul, apoi se adauga oul, praful de copt stins cu o lingurita de zeama de lamaie, coaja de...Citeste continuarea

Fasole verde în sos de usturoi şi...

Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri de post

Într-o tigaie se încălzește uleiul și se sotează usturoiul 3 minute. Se adaugă roșiile, pasta de roșii și 100 de ml de apă și se fierb la foc mic 10 minute, până se...Citeste continuarea

Fursecuri cu fructe de padure

Postat de: Maria68 in Dulciuri

Intr-un vas se mixeaza ouala adaugand putin cate putin zaharul alb, zaharul brun, sarea si vanilia. Faina se amesteca cu praful de copt, iar apoi se cerne, iar untul se topeste. Untul topit se...Citeste continuarea

Fursecuri cu cacao si ciocolata alba

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Din ingredientele de mai sus se face un aluat. Nu se lasa la rece. Se intinde imediat o foaie apoi se face sul si se taie fursecurile cu un cutit. Se modeleaza dreptunghiular sau patratos, sau...Citeste continuarea

Fursecuri cu lamaie si alune

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Se face aluatul amestecand si framantand toate ingredientele, apoi se infoliaza si se da o jumatate de ora la rece. Se scoate se imparte in doua si fiecare bucata se va intinde pe masa, pe...Citeste continuarea

Fursecuri cu migdale, portocale si gem

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Migdalele se pun pentru 6 sau 7 minute la cuptor cat sa aiba o tenta rumena. Apoi se racesc si se mixeaza la blender. Untul moale se amesteca cu faina, zaharul, apoi migdalele, zeama de...Citeste continuarea

Fursecuri

Postat de: diaconta in Dulciuri

Faina am amestecat-o cu  un praf de sare,praful de copt si zaharul. Am pus apoi untul rece taiat bucati si am amestecat cu degetele pana am obtinut o compozitie nisipoasa. Am adaugat...Citeste continuarea

Furstafide

Postat de: Bunica in Dulciuri

Untul impreuna cu zaharul se mixeaza pana se topeste zaharul. Mixand in continuare adaugam alternativ cate un ou si putina faina. Cand am terminat de adaugat toate ouale si toata faina,...Citeste continuarea

Friptura de curcan in vin cu piure...

Postat de: Sidy in Curcan

Carnea de curcan o dezosam si ii indepartam pielita, apoi o facem cu piper si cu vegeta bio. Adaugam 2 linguri de sos Worcester, apoi dam carnea la rece pentru cel putin o ora. Intre timp...Citeste continuarea

Fursecuri asortate

Postat de: LadyCrs in Dulciuri

Batem ouale cu mixerul si adaugam treptat zaharul, zaharul vanilat si esenta. Margarina o amestecam cu faina si praful de copt. Adaugam faina si praful de copt peste spuma de oua si...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]