Grozavă iese friptura din felia de pulpă de porc,sau „capacul” de la pulpă cum i se mai spune.Atât de fragedă că dacă nu aş avea mustrări de conştiinţă aş putea s-o dau gata de una singură.
Am condimentat carnea cu sare,piper si boia si am lasat-o la rece pâna a doua zi.
A doua zi am prajit carnea într-o tigaie pe ambele parti,fara s-o înţep cu furculiţa,am întors-o cu o lingura de lemn.
Am transferat-o apoi într-un vas de ceramica,am facut un amestec din mustar,ulei ,boia,pudra de ghimbir si usturoiul zdrobit.
Am uns deasupra carnea cu acest amestec.
Am pus ceapa taiata felii si morcovul taiat peste carne,vinul,sucul de portocala,putina apa si rozmarinul.
Am acoperit cu folie si am lasat la cuptor o ora.spre final scoatem folia si lasam sa se rumeneasca frumos.Am mai stropit din când în când cu lichid ca sa nu se arda.
Am servit cu piure de cartofi si moare de varză.