Fursecuri nasturi de catana turcesti

de Mitinita in Prajituri, 21 Dec 2012 | 7099 vizualizari

 

Prajiturelele astea nu lipsesc de la nici o sarbatoare,de obicei le fac cu gem de zmeura,dar merge si cu gem de mure sau capsuni. Sunt foarte usor de facut si se duc tare repede.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 250 gr zahar
  • 200 gr unt,la temperatura camerei
  • 1 ou
  • o lingurita de esenta de vanilie
  • gem de zmeura
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri nasturi de catana turcesti:

Pornim cuptorul la foc mediu.

Amestecam untul cu zaharul,adaugam oul si esenta de vanilie. 

Adaugam faina si formam un aluat. Lasam la frigider sa se intareasca.

Se iau bilute de un 1cm,se pun in tava si se apasa cu degetul cel mare,incat sa fie o adancitura in mijloc.

Punem in adancitura gem si dam la cuptor,cam 8-10 minute,depinde cat de crocate vrem sa fie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri nasturi de catana turcesti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (35)

Mitinita 1

22.12.2012, 17:50

Vai,Sidy,ca nu-mi venea in gand ca-i zice tunica se vede cine cunoaste

Angelina_Elena 1

27.12.2012, 13:46

Satisfyyourcravings 1

14.01.2013, 10:28

Foarte interesant!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

ieri la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]